mirjana.gr
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
Sa i bez viza uvek ću radije letovati u Grčkoj nego u Turskoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)) Turska je jednostavno sva vestacka, do pre par godina nisu ni znali sta je turizam, Zato svima savetujem Grcku iz sveg srca vec godinama letujem tamo... Ostrva su savrsenstvo (Zakintos, Skiatos, Santorini, Krf, Mikonos, Lefkada...)e stvarno....ovo sto kaze "sch"...izadjes ujutru na terasu i na stolu neko ostavio sveze povrce,domaca jaja,pokloncic deci (obicno za praznik).... i retko kada saznamo ko nam je ostavio.a svi vide,da nemamo potrebu da nam neko nestro poklanja...ali slabost prema bratu srbinuA Krit ? EEEEEEEEEEEEE
Šalu na stranu, ne slažem se sa tobom da su Turci loši domaćini. Neka je to i izveštačeno...lažni osmeh, ali to ipak rade vrhunski. Imam samo dobra iskustva.
Sve ostalo si u pravu (osim što si zaboravio Krit).
Grci nas ISKRENO vole, svaki dan se ponovo, posle svih ovih godina življenja u Grčkoj iznenadim, i ne mogu da verujem.
Dirne me do suza kada ujutro zateknem ispred vrata tri jajeta, flašu kozjeg mleka, a da nikada nisam uspeo da vidim ko mi to ostavlja.
Komšija koji živi pored, ima plac veličine fudbalskog igrališta sa paradajzom, krastavcima i lubenicama,dao mi je ključ da uzmem šta mi treba.....
Gazdarica kod koje sam iznajmljivao apartman godinama mi NIKADA nije naplatila struju i vodu, sa obrazloženjem da ionako nikada nisam kući tj. dođem samo da prespavam.
(tako mi bar to objasnjavaju grci)....
pitanje ima smisla jos nekoliko meseci-znaci jos za ovu sezonu....1/2 turista koji letuju u turskoj to radi zbog viza.nece ljudi,da ih niko zjbv za njihov novac.zato ce grcka iduce godine da "eksplodira" od nasih turista (beli sengen je neminovan).....jos nas domacini oslovljavaju "zdravo brate...." o hotelima,ne bih jer mislim da retki turisti idu na X destinaciju zbog hotela,vec zbog mora,plaze,hrane.... extremno dobri hoteli su nuzno zlo neke destinacije...sta ce tako nesto grckim ostrvima??? bog im je dao skoro sve....samo malo da se uozbilje i malo bolje pripaze na NJ.V-turistu.

Ko nije bio u Marmarisu u Turskoj svasta je propustio.
Stavicu slike tog Marmarisa na posebnoj temi...
Mada nigde mi se ne žuri, imam još dve nedelje vremena da se odlučim.

U vezi ovog komentara rekla bi da je razlog zbog cega nasi ljudi idu u Tursku iskljucivo zbog para.Stvarno je Turska daleko bolja sto se cena tice a kada su prirodne lepote u pitanju Grcka.. pa nekoliko mesta .....pa Hrvatska i onda sve drugo.Iste pare za Grcku su 2 kategorije(*) gore(nabolje).za Tursku.Niko nije mutav i svi umamo da racunamo...ali i znamo ocigledno sta je lepo...Ne kazem Turska je isto sasvm OK.ali dobijes postovanje u smislu Racuna....Verujte Specijalizirala sam cene jer to mi je "hobi".Od sajma turizma pa ravno preko cele godine a nemam veze sa turist, agencijama samo tako eto -zaludna.Ipak je pravi odmor ici avionom u tursku nego autobusomu Grcku-pricam o potpuno istoj svoti novca -verovali ili ne.(ne racunam paradajz turist(u Grckoj)-ono odes na savrsenu plazu,pa se suncas,pa dodjes u "apartman"pa kuvas do sutra i sve sto ide uz to(pranje sudova)E ako si imao para da uplatis klimu onda imas srece jer se to kod Grka ne podrazumeva nego i to je uz doplatu.Pa ako hoces da doruckujes(a da ne pricam da rucas u restoranu)Odes u pekaru a oni ti capnu za hleb,dve kifle i jogurt bogatstvo.....ali dobro prirodne lepote,plaza,.....![]()