Iris_
Aktivan član
- Poruka
- 1.238
Meni je Deneris OK, ali Snezni je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgledao, nisam prezadovoljan, valjda ce da se poboljsaju u sledecim epizodama.
Narocito me nervira potpuno promenjena radnja u odnosu na knjigu, necu otkriti sta je.
Nista se bitno nije desilo u prvoj epizodi. Briana i Sansa, sto je bilo ocekivano. I Dorna sto smo vec videli. I sta je ono sa Melisandrom. O cemu se tu radi. Smorila se.
Ocekivao sam neki nastavak fajta oko Jon-a. Ali nista za sada.
Ako rikne Snezni ceo Zid gubi smisao
J
- - - - - - - - - -
pa reci sta ima veze?
E zato ja cekam da zavrse seriju pa da citam knjige
-[/COLOR]
Seti se da u seriju staje mnogo manje nego u knjige, a i, ako ćemo iskreno, dobar deo priče iz knjige sa Martelima (naročito sa prokletim Kventinom), je često besmislen. Verujem da su iz tog razloga skratili celu tu priču izbacili Arijanu, Kventina, jer očigledno ti likovi i nemaju neki veliki uticaj na dalja dešavanja u Vesterosu. Seti se da im je Martin rekao kako planira da završi knjigu.
trebali su opet da ukradu 4-5 epizode i okace na net![]()
PA Doran u knjigama nije stvarno slab i glup, i ne gine uopste. Ustvari on i njegov brat godinama igraju igru, Doran se pravio slabim, Oberin je bio agresivan, sve je to bio deo igre da se vrati Deneris koju Doran godinama planira, takodje Mircela ne gine u knjigama vec biva unakaazena tj. lice joj biva iseceno a Oberinove cerke je ne ubijaju vec su prijateljske s njom, takodje je i dosta mladja a i Doran ima starijeg sina kojeg je poslao ka Deneris da je isprosi.
Ajoj sta uradise od Dorne majko mila...
Pogledao sam epizodu ponovo i Tristan je sigurno bio na brodu sa Dzejmijem i Mirselom, a kako su one dve zmije bile na njemu sam bog zna.
PA Doran u knjigama nije stvarno slab i glup, i ne gine uopste. Ustvari on i njegov brat godinama igraju igru, Doran se pravio slabim, Oberin je bio agresivan, sve je to bio deo igre da se vrati Deneris koju Doran godinama planira, takodje Mircela ne gine u knjigama vec biva unakaazena tj. lice joj biva iseceno a Oberinove cerke je ne ubijaju vec su prijateljske s njom, takodje je i dosta mladja a i Doran ima starijeg sina kojeg je poslao ka Deneris da je isprosi.
Ako rikne Snezni ceo Zid gubi smisao
Zato sto televizija nije dobar format da se prikazu razmisljanja likova, unutrasnji monolozi - ako neces da ti serija lici na Esmeraldu. Zbog toga najvise pati Doranova prica u seriji, ali i Cersei i Daenerys.
pa ima nacina da se to premosti ako se hoce, nego nisu hteli, serija je zatupljena za siroke narodne mase, basic verzija knjige, da mogu svi da skapiraju...
pa ima nacina da se to premosti ako se hoce, nego nisu hteli, serija je zatupljena za siroke narodne mase, basic verzija knjige, da mogu svi da skapiraju...
Slazem se da je serija dosta uproscena, ali ne vidim kvalitetan nacin da premostis taj konkretan problem.