Game Of Thrones

Neke scene iz početaka nove sezone: Sem i Gili na brodu, ploveći negde na jug (vjerovatno pored Gvozdenih ostrva):

Sansa i Teon bježe kroz šumovite predjele oko Zimovrela:

Džejmi i Sersi pred Mirselinu sahranu:

Davos brani Džonov leš od pobunjene crne braće koje predvodi Alister Torn:

Kalisi vode u sveto mjesto Dotrakija:

https://www.yahoo.com/news/got-603-dany-clip-mov-232042311.html

Poslednja izmena:
Tergarjen- jedna je kalisi :cool: ....a i zna se ko je ujedinitelj sedam kraljevstva,apsolutno sam za njih
Stark-skupina "moralnih" budala ne bi im dao ni nacrtanu ovcu u Diznilendu da čuvaju a ne srednjevekovno kraljevstvo,ne znam ko me je više iritirao sa izuzetkom snežnog...ali po popoularnoj teoriji u koju verujem i on je Tergarjen ;)
Lanister-why does it feel so good,so good to be bad :)...meni su gotivni pojedinačno likovi ali valjda onaj negativni momenat sa početka mi stoji u podsvesti,ne mogu da navijam za njih
Baratheon-ništa zanimljivo,a i gotovi su ako je stvarno Stanis mrtav u 6-oj.
Grejdžoji-koga briga za odrpane mornare
Koga još ima: Marteli su lojalni Tergarjenima, Tajreli lepo igraju svoji igru i kraljica mi je simpatična ali samo toliko,tu su da popune priču nikako glavni likovi

Jako dobra analiza, ukratko a sve tacno :)

Generalno, serija je za ubijanje vremena, ne treba se previse udubljivati u tematiku, samo onoliko da povezes neke osnovne niti... po zanru cista fantazija, jedino sto drzi paznju su ti konstantni prevrati... ja sam trenutno na sredini 3. sezone i doso sam do momenta da mi je Dzejmi kul lik, a Rob Stark me poceo nervirati...

Inace, sto je neko vec spomenuo, imam problem sa gubljenjem, nemam pojma sta sam poslednje gledao, pa vrtim, pustam redom... dobro je da pamtim da sam u trecoj sezoni :D

Generalno nisam pristalica tih iznenadnih globalnih fenomea...

Pojavio se jedan novi screenshot s kraja prve epizode. Upozorenje, prizor je prilicno gadan i posle toga cete pozeleti da ga zaboravite, ali necete moci. Pored toga, ocigledno je u pitanju spoiler. Eto, upozoreni ste:

1461336348248.jpg
Melisandra

Poslednja izmena:
Pojavio se jedan novi screenshot s kraja prve epizode. Upozorenje, prizor je prilicno gadan i posle toga cete pozeleti da ga zaboravite, ali necete moci. Pored toga, ocigledno je u pitanju spoiler. Eto, upozoreni ste:

To je vjerovatno Melisandra, koja se sprema da se samožrtvuje ritualno i tako oživi Džona.

No, mislim da je nebrojeno puta značajnija ova...jer se tiče
sudbine
bitnog lika

jeste li sigurni da želite da vidite?
odlazi jedna od značajnijih ličnosti u Vesterosu
1461358119578.png

Jeste. U medjuvremenu se pojavila jos gomila slika iz prve epizode.
Ono sto se moze zakljuciti iz njih, to je da ce Dorna biti jos gluplja i besmislenija nego u prosloj sezoni.

Poslednja izmena:
I ja sam odgledala, i u principu se nista sto nismo znali i nije desilo, osim onih dogadjaja u Dorni i nacina na koji je Sansa spasena.

Ostalo je sve blablabla nista novo na divljem zapadu

Spor uvod u novu sezonu, valjda nece biti previse rastegnuta.

I ja sam odgledala, i u principu se nista sto nismo znali i nije desilo, osim onih dogadjaja u Dorni i nacina na koji je Sansa spasena.

Ostalo je sve blablabla nista novo na divljem zapadu

Spor uvod u novu sezonu, valjda nece biti previse rastegnuta.

Da se nadovezem samo na ovu rec... koja po meni sjajno opisuje seriju... knjige nisam citao niti bih ikada, posto je ovo po meni materijel za puko ubijanje dosade... kao instrumental na harmonici, rastegni, skupi, rastegni, skupi... slusas a nista ne cujes... ova serija moze da traje 159. sezona, da ima 5473 obrta, a da se zapravo nista ne desi... zato i jeste fenomen.

Odlgeldao prvu epizodu. Serija nastavlja u svom maniru. Prva epizoda je zapravo završetak prošle sezone Igre prestola, takodje otključani su i nek novi momenti kod pojedinih likova koji daju neizvesnost. Serija je dobra i nastavlja da iznenadjuje sa svojim zapletima i raspletima.

Da se nadovezem samo na ovu rec... koja po meni sjajno opisuje seriju... knjige nisam citao niti bih ikada, posto je ovo po meni materijel za puko ubijanje dosade... kao instrumental na harmonici, rastegni, skupi, rastegni, skupi... slusas a nista ne cujes... ova serija moze da traje 159. sezona, da ima 5473 obrta, a da se zapravo nista ne desi... zato i jeste fenomen.

Ja bas mislim da nema serije sa vise desavanja od ove :D. Kad se samo setim red wedding-a, pa gde ces vece desavanje od toga? Samo mislim da u pocetku znaju malo da rastegnu, ova epizoda je bila samo uvod, a mozda su nam i previse odali onim teaser-ima pred sezonu.

Nista se bitno nije desilo u prvoj epizodi. Briana i Sansa, sto je bilo ocekivano. I Dorna sto smo vec videli. I sta je ono sa Melisandrom. O cemu se tu radi. Smorila se.

Ocekivao sam neki nastavak fajta oko Jon-a. Ali nista za sada.

Back