Game Of Thrones

Sad će konačno u seriju da se vrati ovaj tip...

gendry-1920.jpg

..izumiranjem kuće Barateonovih, on kao jedino preživjelo kopile kralja Roberta Barateona, ima najviše prava na Olujne zemlje od svih. Jedina prepreka koja preostaje je ta što nikada nije bio priznat zbog čega će mu mnogi osporavati to pravo, ali pretpostavljam da će mnogim Olujnim gospodarima biti miliji neko čije je sjeme jako nego Lanister rođen iz incesta kome bi Olujne zemlje pripale u suprotnoj situaciji i koji bi ih mogao po tom principu dodijeliti kome god hoće (tipa, nekome iz kuće Lanistera, time ispunjujući imperijalnezamisli njegovog djeda).

Ja ne razumijem kako se vi ljudi poslije pet sezona pogubite :D poslije toliko vremena i detalja nema mnogo mjesta da sve izgleda zbunjeno osim ako se nešto nije možda na preskok gledalo
zato sto imamo dvoje dece koja kao da imaju senzore pa kad gledamo nesto,ponasaju se kao alarm
+neispavanost
i eto ti

evo kad smo gledali onu epizodu kad Kajbern ili kako se vec zove, sredjuje Dzejmiju ruku,ja kao sa marsa da sam pala kao juuu vidi ga ovaj,odkud bese on sad tu,kako je dosao kod Sersi kasnije?
potpuno zaboravila da je to taj lik

Sad će konačno u seriju da se vrati ovaj tip...

gendry-1920.jpg

..izumiranjem kuće Barateonovih, on kao jedino preživjelo kopile kralja Roberta Barateona, ima najviše prava na Olujne zemlje od svih. Jedina prepreka koja preostaje je ta što nikada nije bio priznat zbog čega će mu mnogi osporavati to pravo, ali pretpostavljam da će mnogim Olujnim gospodarima biti miliji neko čije je sjeme jako nego Lanister rođen iz incesta kome bi Olujne zemlje pripale u suprotnoj situaciji i koji bi ih mogao po tom principu dodijeliti kome god hoće (tipa, nekome iz kuće Lanistera, time ispunjujući imperijalnezamisli njegovog djeda).

Bice pravde pa ce Targerijeni preuzeti presto. Inace trebali bi da ubacimo anketu u temu, ili da napravimo novu za glasanje, da vidimo ko je sa foruma za koju kucu :mrgreen:

Inace bas sa drugom pricam neki dan, kao sad navijam za Tajrele jer su protiv Lanistera a Lanistere mrzim jer navijam za Starke... :D i onda smo pricali o vremenu Robertove bune, kao kad bi napravili seriju o tom vremenu, za koga bismo navijali. I iako sad jako gotivim Targerijene i Tajrele kontam da bih tad bio protiv njih, jer bi me Eris verovatno jako nervirao, i citava porodica generalno, kao sto sad mrzim Lanistere :D i isto tako sam skontao da bih verovatno jako gotivio Rejgara, kao sto i sad gotivim Dzejmija iako mrzim Lanistere.

ja nisam za kucu nijednu
ja iz svake imam omiljenu osobu :lol:
bar jednu
targerijeni su psihopate osim eto Deneris
Starkovi...onako...Arija mi je favorit...Dzon Snow isto
a i mali ovaj Bren je ok
Od lanistera Tirion a sad se i Dzejmi malo upristojio i skapurao neke stvari
(pricam =za seriju,knjige nisam jos citala,cekam da zavrse snimanje serije)
od martela naravno oberin
od Tajrela Olena i ovaj vitez cveca,jbt koja sam demencija,ime mu zaboravila u sekundi sad
Loras....Loras da
Gotivim Varisa isto
P{sa isto iako je djubre
Bron mi je smesan skroz kad pravi face
ustvari kad pogledam skoro svi likovi imaju nesto dobro
cak mi je i Remzi super...prosto je fascinantno koliko patologije ima u glavi :lol:
a glumac, svaka mu cast,treba to odigrati

Једна моја недовршена анализа Песме леда и ватре, по којој је настала серија, за оне који читају књиге.

Објавио сам на Блогу Крстарице једну недовршену анализу Песме Леда и ватре. Кога интересује да прочита, ево.

Историјске, митолошке, књижевне, географске и остале референцеhttp://forum.krstarica.com/entry.php/44471-Песма-леда-и-ватре-друга-страна-фантазије-део-1-увод-и-референце
http://forum.krstarica.com/entry.php...�-страна

Морал ликова у причи-између добра и зла
http://forum.krstarica.com/entry.php/44473-Песма-леда-и-ватре-друга-страна-фантазије-део-2-морал-ликова-у-причи

Деконструкција класичне фантазије
http://forum.krstarica.com/entry.php...струкци

Meni je ovaj Barateonov sin super, secam se da ga je zavodila ona crvena zena. Jedino ne znam gde je on sada, sta se sa njim desava trenutno? Cini mi se da sam to zaboravila za sve likove, jedino znam da je John Snow mrtav :lol:

Meni je ovaj Barateonov sin super, secam se da ga je zavodila ona crvena zena. Jedino ne znam gde je on sada, sta se sa njim desava trenutno? Cini mi se da sam to zaboravila za sve likove, jedino znam da je John Snow mrtav :lol:

U knjizi je ostao sa Donderionom i njegovom grupom koliko se sećam kao kovač . U seriji mu je Melisandra uzimala krv za obrede a onda je pobegao i tu se gubi njegov lik.

Poslednja izmena:
Bice pravde pa ce Targerijeni preuzeti presto. Inace trebali bi da ubacimo anketu u temu, ili da napravimo novu za glasanje, da vidimo ko je sa foruma za koju kucu :mrgreen:

Inace bas sa drugom pricam neki dan, kao sad navijam za Tajrele jer su protiv Lanistera a Lanistere mrzim jer navijam za Starke... :D i onda smo pricali o vremenu Robertove bune, kao kad bi napravili seriju o tom vremenu, za koga bismo navijali. I iako sad jako gotivim Targerijene i Tajrele kontam da bih tad bio protiv njih, jer bi me Eris verovatno jako nervirao, i citava porodica generalno, kao sto sad mrzim Lanistere :D i isto tako sam skontao da bih verovatno jako gotivio Rejgara, kao sto i sad gotivim Dzejmija iako mrzim Lanistere.

Tergarjen- jedna je kalisi :cool: ....a i zna se ko je ujedinitelj sedam kraljevstva,apsolutno sam za njih
Stark-skupina "moralnih" budala ne bi im dao ni nacrtanu ovcu u Diznilendu da čuvaju a ne srednjevekovno kraljevstvo,ne znam ko me je više iritirao sa izuzetkom snežnog...ali po popoularnoj teoriji u koju verujem i on je Tergarjen ;)
Lanister-why does it feel so good,so good to be bad :)...meni su gotivni pojedinačno likovi ali valjda onaj negativni momenat sa početka mi stoji u podsvesti,ne mogu da navijam za njih
Baratheon-ništa zanimljivo,a i gotovi su ako je stvarno Stanis mrtav u 6-oj.
Grejdžoji-koga briga za odrpane mornare
Koga još ima: Marteli su lojalni Tergarjenima, Tajreli lepo igraju svoji igru i kraljica mi je simpatična ali samo toliko,tu su da popune priču nikako glavni likovi

Poslednja izmena:
Tergarjen- jedna je kalisi :cool: ....a i zna se ko je ujedinitelj sedam kraljevstva,apsolutno sam za njih
Stark-skupina "moralnih" budala ne bi im dao ni nacrtanu ovcu u Diznilendu da čuvaju a ne srednjevekovno kraljevstvo,ne znam ko me je više iritirao sa izuzetkom snežnog...ali po popoularnoj teoriji u koju verujem i on je Tergarjen ;)
Lanister-why does it feel so good,so good to be bad :)...meni su gotivni pojedinačno likovi ali valjda onaj negativni momenat sa početka mi stoji u podsvesti,ne mogu da navijam za njih
Baratheon-ništa zanimljivo,a i gotovi su ako je stvarno Stanis mrtav u 6-oj.
Grejdžoji-koga briga za odrpane mornare
Koga još ima: Marteli su lojalni Tergarjenima, Tajreli lepo igraju svoji igru i kraljica mi je simpatična ali samo toliko,tu su da popune priču nikako glavni likovi

Pa Boltonovi naravno.

A i Frejovi su sada značajna kuća.

Back