Urwald
Aktivan član
- Poruka
- 1.373
Šta vam izaziva osećaj gađenja a da je vezano za seks? Neka aktivnost, nešto specifično...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fetiši poput pišanja, bdsm-a i ostalih nastranosti.Šta vam izaziva osećaj gađenja a da je vezano za seks? Neka aktivnost, nešto specifično...
to je više razočaravajuće nego gadnoKad nece da guta fuj
Šta vam izaziva osećaj gađenja a da je vezano za seks? Neka aktivnost, nešto specifično...
Ja u sexu nemam ocekivanja i razocarenja,nego podrazumevanjato je više razočaravajuće nego gadno
Može i s ovogMoram napraviti klon nalog pa ću dostaviti spisak
Ništa...Šta vam izaziva osećaj gađenja a da je vezano za seks? Neka aktivnost, nešto specifično...
Tvoja je dužnost da joj staviš do znanja da se gutanje podrazumevaJa u sexu nemam ocekivanja i razocarenja,nego podrazumevanja
Ma nemoj,jel svako treba spisak da nosi sa sobom,ako je vama degutantno gutanje i meni je stavljanje sminke i parfemaTvoja je dužnost da joj staviš do znanja da se gutanje podrazumeva
Voliš da pridodno mirišuMa nemoj,jel svako treba spisak da nosi sa sobom,ako je vama degutantno gutanje i meni je stavljanje sminke i parfema
Ma nemoj,jel svako treba spisak da nosi sa sobom,ako je vama degutantno gutanje i meni je stavljanje sminke i parfema
jednom je bila jedna tema koja je odnela pobedu što se gađenja tiče...
mislim da se zvala Rimming
To nisu nastranosti nego fetišiFetiši poput pišanja, bdsm-a i ostalih nastranosti.
To nisu nastranosti nego fetiši
Možda tada ne misli već ga samo radi to što radiPa recimo...kad muškarac ejakulira ženi po licu, kosi, očima...
Nije mi gadan taj čin kao čin, gadna mi je pomisao o tome šta je moguće da on misli dok to radi, šta mu je tu seksi, uzbudljivo, lepo..ne znam dal sam jasna...