GADAFIJEVE MILIJARDE I DALJE U ZAPADNIM BANKAMA: ...

Уф бре Милуне како си глуп, плитак и необразован. Па Мобуту Сесе Секо је био амерички човек.

Шта си ти мислио, ко је убио оног вашег Лумумбу? Знаш ваљда за Св Лумумбу, по ком сте ви комунослепци именовали разне улице, универзитете, и тако даље?

"Мобуту против америчких интереса." Јеси ти похађао раднички универзитет др Божидар Аџија?

Zasto svi ti divni, slobodarski i patriotski orijentisani vodji, uglavnom socijalisticki, s narodom solidarni, svoje pare cuvaju u zapadnim bankama?

Zasto ih ne cuvaju u domacim bankama? Men` tu nista nije jasno.

Упознај се мало боље.

Паре у задњих 10так година путују само на Исток.

Далеки ...

Уф бре Милуне како си глуп, плитак и необразован. Па Мобуту Сесе Секо је био амерички човек.

Шта си ти мислио, ко је убио оног вашег Лумумбу? Знаш ваљда за Св Лумумбу, по ком сте ви комунослепци именовали разне улице, универзитете, и тако даље?

"Мобуту против америчких интереса." Јеси ти похађао раднички универзитет др Божидар Аџија?

ko mu dodje taj Lumumba?...............jel klao ljude, prisvajao pare, ko je bio za njega a ko protiv, jel surovao sa Napoleonom, Hitlerom, .....................? nesto sam nacuo za to ime al me nikada nije interesovao............kolko i faraon Ramtzes drugi.

Zato što misle da će naslednici moći da ih koriste, srećom Zapad brzo zaboravi čije su pare.

pa evo vidis..........ameri pobegli iz Sirije ko popisani.......................al to Niko ne zna jer svi danas posmatraju VENECUELU i mocnu ameriku koja ce MADURU da pokaze njegovog Boga...............

Tako funkcionise americka demokratija i ISTINA.

totalno su izblamirani i cini mi se da ih moze saseci osoblje policijske stanice u Rekovcu sa svojih 8 pandura ....................................a drhtali smo od njih decenijama................zahvaljujuci holivudskim filmovima i ROTSHILDOVIM medijima.

Back