Fudbalska reprezentacija Srbije

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 11,1%
  • Mala

glasova: 4 44,4%
  • Nikakva

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
гледај "своју" репрезентацију патићеш још дуго, "КАРМА ЈЕ ЧУДО" али биће плеј оф ЛК догодине или да се отвори Интертото куп много бе брига за шта ти бринеш и шта радиш само рекох даће тај Катаи још који гол у дербијима, настави да наричеш и кмечиш слободно

Joj brate, pa nisam po zanimanju navijac kao vecina vas na zvezdinoj temi..nek je vama lepo u zivotu i srecni ste.

Na ovoj temi se vidi srpska propast
nekad cetnik ili partizan
a sanas neki Caci sta god vam to bilo i oni drugi
i mi hocemo rezultat u sportu
e pa nema vise sto je bilo bilo je
a fudbalu smo uvek bili suvi prosek a svi navijaci bolje znaju od selektora
nama nije valjao ni Antic i njemu su svi davali neke primedbe
nama treba 20 godina ponizavanja od Andore i Kipra sa shvatimo gde smo
ako e ne probudimo proci cemo mao Madjari koji se tek sad vracaju
posle 40 godina krsha od ekipe.

SNS i Vučić su razvalili srpski sport, realno.. msm razvalili su zemlju a sport ne može da bude izuzetak

uvek smo bili u vrhu u košarci, u odbojci, u tenisu, u vaterpolu pa i rukometu nekada.. u fudbalu nikad u vrhu ali ovo sad je očaj.. klupski fudbal nikad gori, reprezentacija nikad gora.

ovde mislim i na seniore i na mlađe kategorije kojih nema nigde ni u jednom sportu!

Screenshot_2025-11-14-11-17-21-306_com.opera.browser.jpg

Pusti meč sa Englezima na njihovom terenu. Videće se od narednog kvalifikacionog ciklusa gde smo sa novim selektorom. Dajmo mu šansu.
koja šansa brat kad je dokazao da je Ćaci i da ne sastavlja tim!?

kakav bre Ilić, dečko rezerva u Torinu a Samardžić mu na klupi!
Zvao Katajia i Radonjića itd..
Ono: verujem u pobedu, krac palac jednom šutnuli u go za 100 minuta.

ok tim nam je prosek neki ali ni trener nije vrhunski.. da jeste trenirao bi neki jači klub a ne raspalu Ćaci reprezentaciju..

došo lik jer ga niko neće , da se ne lažemo!

uzeo titulu sa mladima pre 10 godina..svaka čast al ljudi malo zaboravljaju koliko nas je usra lo to prvenstvo.. da smo grupu prošli golom Šaponjića u 93 ćem min protiv Mađara.. dakle jedva smo grupu prošli a imali smo sjajan tim.. da ne bi tog gola niko u Srbiji ne bi ni znao za njega! onda sve neki penali do finala.. u finalu isto malo sreće..

posle otišao u MLS ..ništa, isterali ga.. vratio se u Evropu, otkaz za otkazom...

daj malo manje mitomanije oko Veljka..

isti krac ko Piksi samo što je onaj seljak i arogantan ali suština je da obojica ispunjavaju želje nekih iznad sebe.. nisu samostalni

zar ti stvarno misliš da će u SNS Srbiji neko da dovede selektora i da mu kaže: Radi kako ti misliš da je najbolje, mi se ne mešamo?

Poslednja izmena:
koja šansa brat kad je dokazao da je Ćaci i da ne sastavlja tim!?

kakav bre Ilić, dečko rezerva u Torinu a Samardžić mu na klupi!
Zvao Katajia i Radonjića itd..
Ono: verujem u pobedu, krac palac jednom šutnuli u go za 100 minuta.

ok tim nam je prosek neki ali ni trener nije vrhunski.. da jeste trenirao bi neki jači klub a ne raspalu Ćaci reprezentaciju..

došo lik jer ga niko neće , da se ne lažemo!

uzeo titulu sa mladima pre 10 godina..svaka čast al ljudi malo zaboravljaju koliko nas je usra lo to prvenstvo.. da smo grupu prošli golom Šaponjića u 93 ćem min protiv Mađara.. dakle jedva smo grupu prošli a imali smo sjajan tim.. da ne bi tog gola niko u Srbiji ne bi ni znao za njega! onda sve neki penali do finala.. u finalu isto malo sreće..

posle otišao u MLS ..ništa, isterali ga.. vratio se u Evropu, otkaz za otkazom...

daj malo manje mitomanije oko Veljka..

isti krac ko Piksi samo što je onaj seljak i arogantan ali suština je da obojica ispunjavaju želje nekih iznad sebe.. nisu samostalni

zar ti stvarno misliš da će u SNS Srbiji neko da dovede selektora i da mu kaže: Radi kako ti misliš da je najbolje, mi se ne mešamo?
Prvo Reding u Čempiomšipu, pa Čikago, dva kluba u Meksiku i Oviedo. 0 uspeha sem ulazak Ovieda u La ligu. To i nije neki značajan uspeh. Sa i bez njega ispadaju nazad ove sezone.

Pusti meč sa Englezima na njihovom terenu. Videće se od narednog kvalifikacionog ciklusa gde smo sa novim selektorom. Dajmo mu šansu.

E to i ja kažem, mislim on je došao sad kad je već otišla mast u propast , mislim za nekoliko dana i možda par treninga naravno da nije stigao ništa da uradi, verujem ni da upozna igrače niti da uspostavi bilo kakav odnos sa njima, mislim jasno je bilo nakon meča protiv Albanije da su ove kvalifikacije završene za nas i da sad tražimo selektora ne da izvadi kestenje iz vatre i nekim čudom nas ipak odvede na SP (što je objektivno bilo gotovo pa nemoguće + zavisimo i od drugih) već za naredni ciklus i neki naredni period , i tek u narednom kvalifikacionom ciklusu će se videti da li je Paunović uspeo malo da osveži reprezentaciju, unese neke promene i da li je on bio pravi izbor ili ne (a do tad zaista ima vremena).

Nama nko ne valja.
Selektor je nebitan iz dva razloga.
Prvo je trenutna vlast u Srbiji koju ako ne slusas ne radis
drugi nije vezan za vlast vec za menadzerski lobi.
Tome nije uuspeo da se odupre ni Antic pre dolaska SNS
dodus jeste u nekoj meri i piopio otkaz odmah
Los mo narod puni sebe i mitomani.
Fudbal nam je najbitniji iako nikad rezultata vrhunskih nismo imali
a pljuvaina po vaterpolistima i kosarkasima posle prvog loseg rezultata?
Ne zasluzujemo mi nista nego da nas deje ko hoce
u sportu i zivotu.
Kad umuknemo vec jednom i pocnemo da pravimo sistem u drzavi
gde ce covek da zivi kako treba a ne lopovcine
tad ce i sporti imati sansu.

vidim slavi se poraz od Engleske koja je igrala sa pola snage i kojoj smo za 100 minuta šutnuli jednom u gol!
Posle Piksija je ostao krš od reprezentacije. Ne pravi se pita od 💩. Odlično su prošli. Nov selektor nije mogao ništa da napravi za par dana. Da su ga pozvali posle petarde,možda bi imali šansu. Imao bi mesec dana pred utakmicu sa Albanijom a tu bi sigurno izvukao barem remi. Uglavnom,ne zaslužuju SP. Ni po kvalitetu ni po prikazanom.

Želim da verujem da mu niko ne sastavlja tim.
Da je Vucicev kartel unistio fudbal, to stoji, ali i realno po imenima ovo je najslabija reprezentacija u zadnjih bar 20 godina gde nema nijednog igraca koji pravi razliku, ni taj Vlahovic nije konstantan, ostalo prosek ili isluzeno ili je tu po naredjenju. Kako god, s tom Albanijom su egal i to nam je realnost.
Kad se setim da nismo ništa postigli sa generacijom Vidića i Ivanovića jasno mibje da sa ovim prosecima tek ništa ne možemo da uradimo. Mislim da je na naplatu došao loš rad sa mlađim kategorijama.

Želim da verujem da mu niko ne sastavlja tim.
Kad se setim da nismo ništa postigli sa generacijom Vidića i Ivanovića jasno mibje da sa ovim prosecima tek ništa ne možemo da uradimo. Mislim da je na naplatu došao loš rad sa mlađim kategorijama.
Pa baš to, generacije s igracima iz Mancestera, Celzija, Borusije, Krasic u Juventusu, Kolarov pa i taj Dejan Stankovic...ovi su daleko ispod njih i mi ocekujemo nesto..i ta A grupa lige nacija mi je čudo da smo dogurali do nje...Sad bi da budemo konkurentni s igracima iz grcke i arapske lige ili vecitim rezervama osrednjih timova liga petice..generacija iz Novog Zelanda je imala srecu i momentum nesto kao Grcka 2004 na EP, nijedan od njih nije napravio dostojnu karijeru a vecina je i nestala s radara ko Antonov, Gajic, Mandic itd

Back