Hahahahahaha Djurdjevic...koliko kuknjave u komentarima...ja mislim i sam 'Djuka' kad cita komentare pita se "sta ovi puse pa kukaju zamnom"?...I njemu je jasno da nema kvalitet za Srbiju pa je "Izbor Montenegro" za nedaj Boze ako presushe golovi u sekundi Montenegro moze dobro doci u karijeri...
A sto se tice Tedica...njega isto mjerka Montenegro nadam se da nece nidje zuriti tek mu je 20 da vidimo kako ce se razviti a ako "padne ***** za ushi" i ispostavi se da nema kvalitet za Srbiju zvace opet Montenegro i moci ce preko njih da vadi karijeru kakvu takvu...ovo bi sad bilo trcanje pred rudu...ako odluchi ipak da sad ode ih shiroko ti polje...sta god ja mislio o savezu itd a selektor valjda odluje sada...u ovome trenutku zvati Tedica bi bilo smesno...
Luka Milivojevic igra uzhasno ove sezone...a svrsavanje na kapitena premijer ligasa palasa koji igra nadekadetniji fudbal u engleskoj...samo govori koliko smo mi nesveni da neigra samo reputacija nego kvalitet...ako mislite ds treba da sedimo golmanu u krilu i onda dugu na zahu...nek nam je Bog na pomoci...
Polako... Mislim da je s vasim milivojevicima milunovicima i ostalim degenericima zavrseno.
I vase misljenje... Pa ti si milojevica junace falisao...
Ja sam i tad govorio da vam titule pakuje zvalonja preko svog kokeze...
Vidi djurdjevic nije za repku.
Drugo, piksi je lopov koji vas pokro opasno pa mu braca lopovska s vuckom oprostila...
Igrac je bio legenda.. A trener? Da imalo vredi odavno bi ga neki kolko tolko prosecan klub iz petorke zvao...
Za japan i kineze i krstaja debil je odlican...
Vratiti Muslina! Izvinuti mu se, i reci nastavi...