Fudbalska reprezentacija Srbije

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 10,0%
  • Mala

glasova: 4 40,0%
  • Nikakva

glasova: 5 50,0%

• Ukupno glasova
    10
Ovde su kljucne dve stvari. Na vlasti je najveci olos u istoriji Srbije i rad u fudbalu kao i u svemu ostalom je katastrofalan sto utice na kvalitet samih fudbalera i struke.
Ја само имам жељу да Вељко "надживи" све њих и да остане ту и кад дође нека нормална структура у српском фудбалу. Сигурно је свестан у шта се упустио али то је човек будућности и ја верујем да је одлуку донео срцем, а не из било какве друге користи.

Наша фудбалска публика је јако неписмена, не разуме модеран фудбал. Отуда и такви коментари. Нешто као индивидуализам не постоји у модерном фудбалу. Пауновић је већ у првом мечу показао неки смислени и систематски рад. Штета што Виски није смењен кад је требало, а не да се провлачи док нас скроз не уканали. Требао је да буде бивши већ после светског првенства 2022 не толико због резултата колико због хаотичне атмосфере унутар тима и недисциплине коју није знао да среди систематским радом иако му је то у опису посла јер ни сам није био дисциплинован.
На дуже стазе задржаваш селектора који покаже систематски приступ ономе што ради макар и изостали резултати на почетку.
Vi moderni i fudbalski pismeni odavno prognozirate velike uspehe reprezentacije i taj nas cuveni individualni kvalitet, samo realnost vas uvek razuveri.

Back