Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 8 34,8%
  • Selektora

glasova: 4 17,4%
  • Igrače

glasova: 1 4,3%
  • Način igre

glasova: 3 13,0%
  • Sve

glasova: 14 60,9%

• Ukupno glasova
    23
@pop80

video sam mongo stranica pre da ste najavljivali da cemo da napravimo ekstra rezultat.
Sta sada mislite o nasim manekenima?
citiraj jedan jbni komentar gde sam to najavio a ja ću citirati 50 vaših gde ste pisali da ćemo sve izgubiti pa i od slovenije.. da će nam englezi dati 5 ili 6 golova.. a danci 3.. :D
šta sad misliš o vašim debilizmima?

pisao sam da ćemo izgubiti od engleza jedan ili dva razlike najviše a da ćemo sa danskom i slovenijom igrati egal i da je tu sve moguće
sve sam jbno pogodio za razliku od vas stručnjaka.. sve tri!!! čak i rezultat protiv engleza
aj sad odjbi hejteru
tj ja ću do nekog novog selektora koga ćete opet svi da pljujete.. iako je on najmanji problem.. riba od glave smrdi ;)

Poslednja izmena:
thumb1.jpg

Nike i Adidas u soku i neverici. Nova kompanija osvaja planetu zajedno sa Srbijom.

https://www.b92.net/sport/fudbal/sr...-puma-stize-manje-poznati-americki-brend/vest
Pa većina reprezentacija tog ranga ne nosi dresove najvećih proizvođača. Rumunjska i Ukrajina-Joma, Albanija i Gruzija-Macron, Danska-Hummel, Ekvador-Marathon, Iran-Majid, Kamerun-LeCoq Sportif, Tunis-Kappa, Costa Rica-New Balance, Makedonija-Jako itd. itd. Recimo, UEFA je sa Erreom napravila dogovor da radi dresove za manje uspješne reprezentacije: San Marino, Malta, Andora, Kosovo, Luksemburg, Kazakstan, Farski otoci, Lihtenštajn, Cipar...
Jedino je pitanje zašto ste išli još jedno 10 nivoa ispod Errea dresova u Capeli društvo Barbadosa, Samoe i sličnih. Ali npr. za klubove iz exyu nisu Nike i Adidas. Recimo Hajduku Macron radi posebne dresove kakve imaju oni i nitko više. Ali Capeli je baš potez neke janjeće brigade, da se podjeli po 10k svakom. Bit će raznih osipa, znojenja, pucanja po šavovima ... Al imaju neke timove: Pogon Szczecin, Gornik Zabrze, TSC, Jablonec, Atromitos, Dordrecht...Da ne bi mislili da su amo lijevi klubovi, tu su i Šibenik, Grasshoppers, Xamax, Viborg.....možda dres bude ubojica. Ako Nijemci napištaju Adidas, ništa nije nemoguće.

Poslednja izmena:
Pa većina reprezentacija tog ranga ne nosi dresove najvećih proizvođača. Rumunjska i Ukrajina-Joma, Albanija i Gruzija-Macron, Danska-Hummel, Ekvador-Marathon, Iran-Majid, Kamerun-LeCoq Sportif, Tunis-Kappa, Costa Rica-New Balance, Makedonija-Jako itd. itd. Recimo, UEFA je sa Erreom napravila dogovor da radi dresove za manje uspješne reprezentacije: San Marino, Malta, Andora, Kosovo, Luksemburg, Kazakstan, Farski otoci, Lihtenštajn, Cipar...
Jedino je pitanje zašto ste išli još jedno 10 nivoa ispod Errea dresova u Capeli društvo Barbadosa, Samoe i sličnih. Ali npr. za klubove iz exyu nisu Nike i Adidas. Recimo Hajduku Macron radi posebne dresove kakve imaju oni i nitko više. Ali Capeli je baš potez neke janjeće brigade, da se podjeli po 10k svakom. Bit će raznih osipa, znojenja, pucanja po šavovima ... Al imaju neke timove: Pogon Szczecin, Gornik Zabrze, TSC, Jablonec, Atromitos, Dordrecht...Da ne bi mislili da su amo lijevi klubovi, tu su i Šibenik, Grasshoppers, Xamax, Viborg.....možda dres bude ubojica. Ako Nijemci napištaju Adidas, ništa nije nemoguće.
Danska nosi Hummel odkad ih pamtim jer je to njihov domaći brend...Joma čak i nisu loši dresovi, kao i Kelme, Bosni su napravili lepe dresove...ali j.ebeni Kapeli 😅😅😅😅 Bila je u opticaju i neka italijanska nikad čuo firma, nije Legea, to već ime za ove ...Neko će masno da se ovajdi, ali je isto tako i sigurno da u kojim god dresovima igraju, s ovim sistemom i strukom nece daleko, vazno je učestvovati..zlatno pravilo

O cemuu vi pricate jbt
Koga boli dupe kakave dresove ko nosi
Tu se ioanko ugradjuju guzzonje iz Saveza
Nikome normalnom nije bitno ko uzima cash
jer ce ga uzeti svkakao preko igraca ili dresova ili sta ja znam
Mene zanima igra reprezentacijre
A toga nema i ko zna kad ce biti onako iskrene borbe za Srbiju
pa Skoti su dobili oet komada od Svaba i cela tribina peva
jer su prepoznali da su dali maksimum e sad jbg kvalitet nemaju
ali oni nisu nerealni kao mi
Borba do kraja i bobice aplaauz uvek..

8 milki ugradjivanja. 1 eventualno u kasi saveza,7 u dzepovima sns kadrova.

O cemuu vi pricate jbt
Koga boli dupe kakave dresove ko nosi
Tu se ioanko ugradjuju guzzonje iz Saveza
Nikome normalnom nije bitno ko uzima cash
jer ce ga uzeti svkakao preko igraca ili dresova ili sta ja znam
Mene zanima igra reprezentacijre
A toga nema i ko zna kad ce biti onako iskrene borbe za Srbiju
pa Skoti su dobili oet komada od Svaba i cela tribina peva
jer su prepoznali da su dali maksimum e sad jbg kvalitet nemaju
ali oni nisu nerealni kao mi
Borba do kraja i bobice aplaauz uvek..
većinu saveza. zato igraju u Nikeu i Adidasu, a ne Capelliju.

većinu saveza. zato igraju u Nikeu i Adidasu, a ne Capelliju.
Naš savez ne može ni da se odluči u kakvim će bojama igrati pa i koji grb će biti, imali su onu kokošku pa sad vraćaju stari, najavili da će na EURO igrati u bojama trobojke kad ono opet skroz crveno ( vodja voli jedan klub i njemu se svidja samo crveno ) . I onda tu već vidiš da nešto strašno smrdi jer ne mogu ni identitet da izgrade, Kapeli im je vrhunac lopovluka i SNS nepotizma i sve to rade baš bahato...evo i ljubimici će vratiti Šajberovu titulu a ne bi me ni čudilo da prisvoje titule FK Jugoslavija jer šatro baštine iz tog kluba.

Naš savez ne može ni da se odluči u kakvim će bojama igrati pa i koji grb će biti, imali su onu kokošku pa sad vraćaju stari, najavili da će na EURO igrati u bojama trobojke kad ono opet skroz crveno ( vodja voli jedan klub i njemu se svidja samo crveno ) . I onda tu već vidiš da nešto strašno smrdi jer ne mogu ni identitet da izgrade, Kapeli im je vrhunac lopovluka i SNS nepotizma i sve to rade baš bahato...evo i ljubimici će vratiti Šajberovu titulu a ne bi me ni čudilo da prisvoje titule FK Jugoslavija jer šatro baštine iz tog kluba.
Meni je ono što ste nosili 2010. bilo nešto što je moglo bit prepoznatljivo. Ali jbg, valjda znaju bolje ovi što odlučuju

I tu nije igrano u boji zastave. Fifa i Uefa ocito ne dozvoljavaju trobojne kombinacije,a fura se komplet crvena kao da si Turska i Danska. Hrvatska ima plavu rezervnu garnituru dok se ovde bezi od te kombinacije. Sveopsti cirkus.
dozvoljava, ako protivnik nema neku ot tih boja. recimo protiv Nizozemske bi mogli igrati tako. Nas **** što je dosta reprezentacija sa prvim ili drugim dresom crveni ili bijeli, tako da smo ugl modri, tamno plavi, sivi...

Новинари у земљи Србији су зло српског спорта. Нису само они, али итекако дају допринос да се загади амбијент око српског спорта. И фудбала. И кроз спинове којима подгревају еуфорију или апатију, и кроз малициозне текстове и наслове којима хране србофобију и аутошпвинизам и кроз давања важности тривијалним детаљима клојима роваре у српском спорту.
Имамо задњи примјер везан за Душана Тадића. Који је по сазнањима новинара (ваљда имају дојаву) наводно завршио са репрезентативном каријером. И чак и да је истина, могли су то насловити "Тадић се опростио од репрезентације" или "Тадић завршио са репрезентативном каријером", ипак ловјек има 36 година, за репрезентацију игра од 2008.године, одиграо је 111 мечева, понешто је дао репрезентацији. Али јок, новинари ће информацију насловити малициозним насловом Dušan Tadić prelomio – više neće igrati za Srbiju, и наслов тако срочен који је магнет за гомилу пакосних и злурадих коментара читалаца тог портала.

Zvezda prošlog leta napravila beka za Ligu šampiona, Piksi ima idealnu šansu da ga lansira među "orlove" protiv prvaka Evrope!​

1724670246933.png

Već hronično, još od Branislava Ivanovića, Srbija kuburi sa pozicijom desnog beka.

Od asa Čelsija i nekadašnjeg kapitena nismo imali pravog igrača na ovoj poziciji, a uskoro bi to moglo i moralo da se končano promeni.

Pozornica je spremna, evropski prvak Španija 5. septembra dolazi na "Marakanu", a Srbija konačno dobija pravog desnog beka - Kostu Nedeljkovića.

Mladi momak rođen 2005. godine oproavio se od povrede, dobio poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija, debitovao za Aston Vilu u Premijer ligi,ostavio sasvim dobar utisak u duelu sa Arsenalom i stekao sve preduslove da obuče dres sa državnim grbom na startu Lige nacija.

Nedeljković je izdanak Zvezdine omladinske škole, dobio je šansu kod Baraka Bahara i odmah je iskoristio, te pokazao ono što smo odmah i najavili - da je igrač za Ligu šampiona. Posle samo šest meseci šampion Srbije ga je prodao engleskom predstavniku u Ligi šampiona i zadržao ga do kraja sezone, ali je momka rođenog 2005. povreda omela da nastavi sa sjajnim partijama na "Marakani" i ode na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Sada prepreke nema, a selektor Stojković napokon neće morati da "krpi" poziciju desnog beka sa levonogim ofanzivcem Andrijom Živkovićem, koji mu je u prethodnom periodu bio prva opcija.

Pred Nedeljkovićem je lepa perspektiva u dresu Srbije, a Španija idealna prilika da dobijemo novog standardnog beka za narednu deceniju, a možda i duže.

----------------------

Ne što je delija ali je činjenica da smo možda (konačno) dobili pravog desnog beka koji nam je preko potreban.

Back