Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
citiraj jedan jbni komentar gde sam to najavio a ja ću citirati 50 vaših gde ste pisali da ćemo sve izgubiti pa i od slovenije.. da će nam englezi dati 5 ili 6 golova.. a danci 3..@pop80
video sam mongo stranica pre da ste najavljivali da cemo da napravimo ekstra rezultat.
Sta sada mislite o nasim manekenima?
pa ako je tačno da smo sve izgubili, i da su nam englezi dali 5 komada onda jeste bili u pravuMislim da smo bili u pravu i da jedno je srce a drugo zdrav razum i poznavanje naseg mentaliteta.
Demagogija jesmo izgubili ali nismo porazeni je u maniru AV.
Daj mi vremena da se bavim tvojim glupostima gde velicas sugradjanina![]()
Pa većina reprezentacija tog ranga ne nosi dresove najvećih proizvođača. Rumunjska i Ukrajina-Joma, Albanija i Gruzija-Macron, Danska-Hummel, Ekvador-Marathon, Iran-Majid, Kamerun-LeCoq Sportif, Tunis-Kappa, Costa Rica-New Balance, Makedonija-Jako itd. itd. Recimo, UEFA je sa Erreom napravila dogovor da radi dresove za manje uspješne reprezentacije: San Marino, Malta, Andora, Kosovo, Luksemburg, Kazakstan, Farski otoci, Lihtenštajn, Cipar...Nike i Adidas u soku i neverici. Nova kompanija osvaja planetu zajedno sa Srbijom.
https://www.b92.net/sport/fudbal/sr...-puma-stize-manje-poznati-americki-brend/vest
Danska nosi Hummel odkad ih pamtim jer je to njihov domaći brend...Joma čak i nisu loši dresovi, kao i Kelme, Bosni su napravili lepe dresove...ali j.ebeni KapeliPa većina reprezentacija tog ranga ne nosi dresove najvećih proizvođača. Rumunjska i Ukrajina-Joma, Albanija i Gruzija-Macron, Danska-Hummel, Ekvador-Marathon, Iran-Majid, Kamerun-LeCoq Sportif, Tunis-Kappa, Costa Rica-New Balance, Makedonija-Jako itd. itd. Recimo, UEFA je sa Erreom napravila dogovor da radi dresove za manje uspješne reprezentacije: San Marino, Malta, Andora, Kosovo, Luksemburg, Kazakstan, Farski otoci, Lihtenštajn, Cipar...
Jedino je pitanje zašto ste išli još jedno 10 nivoa ispod Errea dresova u Capeli društvo Barbadosa, Samoe i sličnih. Ali npr. za klubove iz exyu nisu Nike i Adidas. Recimo Hajduku Macron radi posebne dresove kakve imaju oni i nitko više. Ali Capeli je baš potez neke janjeće brigade, da se podjeli po 10k svakom. Bit će raznih osipa, znojenja, pucanja po šavovima ... Al imaju neke timove: Pogon Szczecin, Gornik Zabrze, TSC, Jablonec, Atromitos, Dordrecht...Da ne bi mislili da su amo lijevi klubovi, tu su i Šibenik, Grasshoppers, Xamax, Viborg.....možda dres bude ubojica. Ako Nijemci napištaju Adidas, ništa nije nemoguće.
8 milki ugradjivanja. 1 eventualno u kasi saveza,7 u dzepovima sns kadrova.Pa većina reprezentacija tog ranga ne nosi dresove najvećih proizvođača. Rumunjska i Ukrajina-Joma, Albanija i Gruzija-Macron, Danska-Hummel, Ekvador-Marathon, Iran-Majid, Kamerun-LeCoq Sportif, Tunis-Kappa, Costa Rica-New Balance, Makedonija-Jako itd. itd. Recimo, UEFA je sa Erreom napravila dogovor da radi dresove za manje uspješne reprezentacije: San Marino, Malta, Andora, Kosovo, Luksemburg, Kazakstan, Farski otoci, Lihtenštajn, Cipar...
Jedino je pitanje zašto ste išli još jedno 10 nivoa ispod Errea dresova u Capeli društvo Barbadosa, Samoe i sličnih. Ali npr. za klubove iz exyu nisu Nike i Adidas. Recimo Hajduku Macron radi posebne dresove kakve imaju oni i nitko više. Ali Capeli je baš potez neke janjeće brigade, da se podjeli po 10k svakom. Bit će raznih osipa, znojenja, pucanja po šavovima ... Al imaju neke timove: Pogon Szczecin, Gornik Zabrze, TSC, Jablonec, Atromitos, Dordrecht...Da ne bi mislili da su amo lijevi klubovi, tu su i Šibenik, Grasshoppers, Xamax, Viborg.....možda dres bude ubojica. Ako Nijemci napištaju Adidas, ništa nije nemoguće.
većinu saveza. zato igraju u Nikeu i Adidasu, a ne Capelliju.O cemuu vi pricate jbt
Koga boli dupe kakave dresove ko nosi
Tu se ioanko ugradjuju guzzonje iz Saveza
Nikome normalnom nije bitno ko uzima cash
jer ce ga uzeti svkakao preko igraca ili dresova ili sta ja znam
Mene zanima igra reprezentacijre
A toga nema i ko zna kad ce biti onako iskrene borbe za Srbiju
pa Skoti su dobili oet komada od Svaba i cela tribina peva
jer su prepoznali da su dali maksimum e sad jbg kvalitet nemaju
ali oni nisu nerealni kao mi
Borba do kraja i bobice aplaauz uvek..
Naš savez ne može ni da se odluči u kakvim će bojama igrati pa i koji grb će biti, imali su onu kokošku pa sad vraćaju stari, najavili da će na EURO igrati u bojama trobojke kad ono opet skroz crveno ( vodja voli jedan klub i njemu se svidja samo crveno ) . I onda tu već vidiš da nešto strašno smrdi jer ne mogu ni identitet da izgrade, Kapeli im je vrhunac lopovluka i SNS nepotizma i sve to rade baš bahato...evo i ljubimici će vratiti Šajberovu titulu a ne bi me ni čudilo da prisvoje titule FK Jugoslavija jer šatro baštine iz tog kluba.većinu saveza. zato igraju u Nikeu i Adidasu, a ne Capelliju.
Meni je ono što ste nosili 2010. bilo nešto što je moglo bit prepoznatljivo. Ali jbg, valjda znaju bolje ovi što odlučujuNaš savez ne može ni da se odluči u kakvim će bojama igrati pa i koji grb će biti, imali su onu kokošku pa sad vraćaju stari, najavili da će na EURO igrati u bojama trobojke kad ono opet skroz crveno ( vodja voli jedan klub i njemu se svidja samo crveno ) . I onda tu već vidiš da nešto strašno smrdi jer ne mogu ni identitet da izgrade, Kapeli im je vrhunac lopovluka i SNS nepotizma i sve to rade baš bahato...evo i ljubimici će vratiti Šajberovu titulu a ne bi me ni čudilo da prisvoje titule FK Jugoslavija jer šatro baštine iz tog kluba.
I tu nije igrano u boji zastave. Fifa i Uefa ocito ne dozvoljavaju trobojne kombinacije,a fura se komplet crvena kao da si Turska i Danska. Hrvatska ima plavu rezervnu garnituru dok se ovde bezi od te kombinacije. Sveopsti cirkus.Meni je ono što ste nosili 2010. bilo nešto što je moglo bit prepoznatljivo. Ali jbg, valjda znaju bolje ovi što odlučuju
dozvoljava, ako protivnik nema neku ot tih boja. recimo protiv Nizozemske bi mogli igrati tako. Nas **** što je dosta reprezentacija sa prvim ili drugim dresom crveni ili bijeli, tako da smo ugl modri, tamno plavi, sivi...I tu nije igrano u boji zastave. Fifa i Uefa ocito ne dozvoljavaju trobojne kombinacije,a fura se komplet crvena kao da si Turska i Danska. Hrvatska ima plavu rezervnu garnituru dok se ovde bezi od te kombinacije. Sveopsti cirkus.