Fudbalska reprezentacija Srbije

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 10,0%
  • Mala

glasova: 4 40,0%
  • Nikakva

glasova: 5 50,0%

• Ukupno glasova
    10
.
Јбт, колико је Анђус уштројен, није нормално.

Волео сам његове емисије са Бардом и гледао до краја, беше скоро 4 сата, а данас не могу ни пет минута да поднесем. Момак је у видеу све објаснио.

Што се репрезентације тиче, за мене је све завршено после Енглеза и Тадићеве објаве из које се види да у репрезентацији ствари нису како треба.

На кошарци сам писао о Партизану, а може и овде да се примени, тимови који немају екстра квалитет каква је наша репрезентације, успех могу да остваре само ако се унутар тима направи "хемија", односно да се играчи на једном унутрашњем плану разумеју и један другог лодржавају, како се каже "гину један за другог".

То подразумева природно створену хијерархију међу играчима коју сви разуменју и ни једног тренутка не доводе у питање.

Ми смо то успевали да постигнемо само у понеким циклусима квалификација, нпр. Антић до светског првенства у Ј. Африци.

Негде се та хемија назрела након лепе победе над Португалијом и пласмана на СП у Катару, али се на првенству одједном "открило" да се Рајковићева жена мало играла са Влаховићем и ту је био крај.

Сада је Тадић истрчао после солидне утакмице против Енглеза...

Нико не може да ме убеди та је то све случајно и да локалној политици не одговара да се ми до краја лета гложимо око Пиксетовог избора леве копачке и боје пертли фудбалера.

Крајње скептично очекујем сусрет са Данцима, отприлике као што сам прошле године предвидео да ће Нордсјеланд да нагузи Дуљаја што се и остварило.

И да додам, уопште се не нервирам и не пада ми на памет да мудрујем ко је требало, а ко није требало да игра.

О томе ионако Вучић одлучује, као и о свему осталом, а ако постоји лузер на овом свету, он је пример.

Ај на крају, да будем патриотски настројен и да кажем да се негде искрено надам да ће ови играчи некако да смогну снаге да се одупру свим баксузима и малерима који се без грешке сјате на репрезентацију чим се појави и минимална нада да може нешто да уради, па одвале некако Данце бар 3:0.

.

IMG-760a9539117e9259918fa57579826fae-V.jpg

Ако прођемо даље то можемо само са другог места у групи, дакле победом. У том случају идемо на Немачку или Швајцарску.

Ево немци губе хоће да избегну Пиксијеву чету :mrgreen:

Bićemo drugi. Onda dobijamo nemce. U cetvrzfinalu prolazimo na penale. U polufinalu dajemo gol posle kornera i protivnik daje autogol.

U finalu sa španijom napadamo sa tri napadača u odbrani dvojica....

Doček ispred skupštine.

Piksiju prave spomenik ispred terazijske cesme
I AV ce dobiti Nobela za mir i ekonomiju istovremeno. Pravicemo dva doceka u jednom.:mrgreen:

A hrvati će da pakuju kofere ko poslednji u grupi.
За разлику од У момћади, од ових момака нико ништа није очекивао. Чак штавише, очекивало се да испаднемо одмах.
После 2 кола ми смо у истој, ако не и бољој позицији од вас. Ако којим случајем успемо да прођемо а ви испаднете - нестаћеш са ове теме у рупу као прави миш.

Упућено стручњаку из У бојна тима

За разлику од У момћади, од ових момака нико ништа није очекивао. Чак штавише, очекивало се да испаднемо одмах.
После 2 кола ми смо у истој, ако не и бољој позицији од вас. Ако којим случајем успемо да прођемо а ви испаднете - нестаћеш са ове теме у рупу као прави миш.

Упућено стручњаку из У бојна тима
Jel ti stvarno misliš da će žabari da vam dopuste da prođete ? :)

Мислим да је реално да дођемо до четвртфинала....за више од тога потребан нам је фактор среће ал се бојим да смо га истрошили против Словеније. Зна ли се на кога идемо кад избацимо Немачку ?

Bićemo drugi. Onda dobijamo nemce. U cetvrzfinalu prolazimo na penale. U polufinalu dajemo gol posle kornera i protivnik daje autogol.

U finalu sa španijom napadamo sa tri napadača u odbrani dvojica....

Doček ispred skupštine.

Piksiju prave spomenik ispred terazijske cesme
Nakon toga, Vučić Gaćinoviću odobrava invalidsku penziju

Problem Srbije u fudbalu je opet ponavljam sto nosi jugoslovenski identitet i logicno je da igraci i ne osjecaju dres i ne bore se,nije napravljena fudbalska promjena svijesti sto je Hrvatska uradila cim je postala nezavisna

Beograd kao betonski geto grad nikada nije bio ni fudbalski grad uvijek kosarkaski to je opet problem losih rezultata reprezentacije.Fudbal u Srbiji prirodno pripada jugu dolje Cacak,Nis tu se radaju klinci koji osjecali bi dres logicno bi bilo i da zgrada Fss bude tamo da se tamo pravi novi fudbalski identiet.Fudbal je sport pobjede poljane,livade

Nis kada bi bio domacin svakog meca selekcije i kada bi vecinom igrali igraci iz tog kraja i okoline to bi bilo pravo pripadanje reprezentaciji jer oni imaju tu svijest izrazeniju nego BG i Novi Sad koji su vise yu gradovi i danas

Poslednja izmena:

Back