Fudbalska reprezentacija Srbije

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 33,3%
  • Mala

• Nikakva

• Ukupno glasova
    3
Danska : Srbija

3 : 0

i da se zavrsi ova sramota !
Taj rezultat je i bio na zadnjem susretu pre 2 godine protiv skoro istog tima Srbije. Ne znam čemu ovaj optimizam, neki ljudi mi ovde zvuče kao da nikad nisu gledali našu reprezentaciju. Šansa je prokockana protiv Slovenije, sujetni selektor bez ikakvog trenerskog znanja amožda je još neko kresnuo nečiju ženu u medjuvremenu.

Piksi uvek na nivou.

1719334853486.png

Sad slušam komentar stručnog saradnika u studju jedne lokalne TV stanice
kaže Danci neće imati milosti
WTF? pa ko u sportu na profi novou ima milosti?
Ako daš pet ideš na šesti...
Austrijaci su poveli 3-2 protiv H>olandije i nastavili da napadaju...
Ovi naši i kad povedu 2-0 ja se plašim za ishod...

Ovo je sastav na zalost
Ако Мијаиловић буде десно, а не лево можда задржимо реми до другог полувремена кад би требало да измене донесу превагу и ако Бог да чудо. Другу земљу немам, морам да се надам, а Пикси ме не изненађује све је било јасно о њему већ током СП у Катару

Ове у Савезу не занима будућност већ само новац.
Како бре не схватају?
Ако опет проопустимо пет или шест великих такмичења
нема ни лаких пара...
Можда је и боље тако...мада...чим се опет пласирамо
појавиће се нека нова багра...тако то иде...

Не могу ја да кривим ни Мијаиловића ни Гаћиновића ни било ког играча што је селектор фукара и што нам је савез какав јесте. То су на крају сви играчи и живе свој сан, нико од њих ту није из зле намере или јајарских користи и желим им сву срећу и пружам им подршку шта год да буде. Нека их Бог погледа вечерас и нека победи фудбалска и срчана Србија, а ова друга нек оде на сметилиште историје са све Пиксијем. Дај Боже победу макар због оног силног народа тамо што се нада и играча који се боре и против противника и са селектором на грбачи. Чекам ово цео јбн живот. Помилуј Господе, нека буде воља твоја

Back