- Poruka
- 41.452
Neka ih još malo .. ipak smo čekali 24 godine za ovo ...Danska : Srbija
3 : 0
i da se zavrsi ova sramota !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka ih još malo .. ipak smo čekali 24 godine za ovo ...Danska : Srbija
Neka ih još malo .. ipak smo čekali 24 godine za ovo ...
Mislim da grešiš ali ajde da sačekamo utakmicuNeka hvala dosta im je veceras da se pakuju uz cuveno "danas svi igraju fudbal" i slicne nebuloze koje kao papagaji ponavljaju.
Sa ovim sto su prikazali nije im mesto tamo gde su sada.
Taj rezultat je i bio na zadnjem susretu pre 2 godine protiv skoro istog tima Srbije. Ne znam čemu ovaj optimizam, neki ljudi mi ovde zvuče kao da nikad nisu gledali našu reprezentaciju. Šansa je prokockana protiv Slovenije, sujetni selektor bez ikakvog trenerskog znanja amožda je još neko kresnuo nečiju ženu u medjuvremenu.Danska : Srbija
Jesi poludeo?Од Пиксија само творац вискија још није дигао руке.
Све наде на играче и у Бога
АЈДЕЕЕЕЕ !!!!
OVO nije sastav
Ovo je sastav na zalost- Rajković - Veljković, Milenković, Pavlović - Mijailović, Gudelj, Ilić, Živković - Lukić, Samardžić - Mitrović.
Gudelj...Piksi prodani smrad
.. ne znam ni da l da gledam.. jbo ga Mijailović
Moderne gladijatorske igreDanci neće imati milosti
Ако Мијаиловић буде десно, а не лево можда задржимо реми до другог полувремена кад би требало да измене донесу превагу и ако Бог да чудо. Другу земљу немам, морам да се надам, а Пикси ме не изненађује све је било јасно о њему већ током СП у КатаруOvo je sastav na zalost
Jos je gori zapravo.OVO nije sastav