Fudbalska reprezentacija Srbije

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 33,3%
  • Mala

• Nikakva

• Ukupno glasova
    3
Pa sad nema nazad.
Slovenci drže bod a Englezima svejedno
a i ne igraju nešto na ovom prvenstvu,
Jbg...idemo do daske ako možemo
pa šta bude
najgluplje ispadanje moguće bio bi iks
a da Slovenci isto odigraju nerešeno.
Ide se svim silama napred...
da vidimo taj ofanzivni fudbal koji imi kao igramo.

Nisu ovi momci vredni bilo kakvog nerviranja.
Ne mogu on mnogo bolje od ovoga.
Niti imamo kvalitet, niti pravi stručni štab...
plus menadžerisanje za prodaju još par igrača...
Ne znam šta ljudi očekuju.
Na kraju će još Slovenci uzeti bod večeras...
ako...i treba...da ne čekamo sutra džaba ostale rezultate.
Očekujem da Piksi ubaci bar Spajića i Stojića za drugo poluvreme.... Jajare koje kalkulišu i ne treba da prodju dalje, al se slažem da igrači nisu krivi...Naredjenja se moraju poštovati inače ništa od 50 iljadarki jevrića mesečno.

Očekujem da Piksi ubaci bar Spajića i Stojića za drugo poluvreme.... Jajare koje kalkulišu i ne treba da prodju dalje, al se slažem da igrači nisu krivi...Naredjenja se moraju poštovati inače ništa od 50 iljadarki jevrića mesečno.
Ama ti ljudui ne shvataju
ovako se ne prolazi dalje
i još bitnije
ovako se više nikad nećemo nigde kvalifikovati
da vidim onda gde će da uzimaju keš.

Ako namerno nije stavio Samardžića u poziciju gde je neupotrebljiv, secite me gde sam najtanji :lol:
Sujetna neznalica.

Sa ovim timom i ovakvom postavkom nećemo šutnuti na gol a ne pobediti.

Sad bih voleo da Slovenci daju gol i pošalju Engleze na Nemce čisto i tu prevaru da sklone sa EP.
Piksijevi svedoci su za dom spremni bili i pre nego su došli. Najgori fudbal na ovom EP bez konkurencije. Ima slabijih nominalno ali ovi su totalni trash u svakom smislu. Bila bi nepravda da Srbija prođe. Moje iskreno mišljenje, a vi me pljujte do mile volje.

Ako namerno nije stavio Samardžića u poziciju gde je neupotrebljiv, secite me gde sam najtanji :lol:
Sujetna neznalica.

Sa ovim timom i ovakvom postavkom nećemo šutnuti na gol a ne pobediti.

Sad bih voleo da Slovenci daju gol i pošalju Engleze na Nemce čisto i tu prevaru da sklone sa EP.
Piksijevi svedoci su za dom spremni bili i pre nego su došli. Najgori fudbal na ovom EP bez konkurencije. Ima slabijih nominalno ali ovi su totalni trash u svakom smislu. Bila bi nepravda da Srbija prođe. Moje iskreno mišljenje, a vi me pljujte do mile volje.
Zašto da te pljujemo brate.
Pa nas su vile pronosale u Lisabonu
pa u Leskovcu
pa protiv Slovenie
Nema više...
Kvalitet tu i tamo imamo ali nema ko da to složi kako treba.

Nisu ovi momci vredni bilo kakvog nerviranja.
Ne mogu on mnogo bolje od ovoga.
Niti imamo kvalitet, niti pravi stručni štab...
plus menadžerisanje za prodaju još par igrača...
Ne znam šta ljudi očekuju.
Na kraju će još Slovenci uzeti bod večeras...
ako...i treba...da ne čekamo sutra džaba ostale rezultate.

Logika je sledeca - Bolje ispasti sa Prvenstva sad sa 0:0, nego u sledecoj tekmi sa 5:0 :zzzz:

...

Ok suma sumarum nismo se osramotili kao što su nam stručnjaci na forumu predviđali.. 3 poraza i lagana petica od Engleza ali jbg nismo prošli grupu koju smo mogli proći.. popušili su i Hrvati koji su svemirski brod za nas pa šta sad
Po meni razočarenje.. Piksi se prodao.
Razočaranje i za sve hejtere koji su očekivali 8 komada u mreži najgore odbrane na svetu a primismo samo 2..
Piksi ostaje, nadamo se uspešnim kvalifikacijama za WC.

Нажалост, нисмо преживели савез, политику, менаџере и њиховог изабраника Пиксија.

Репрезентација је скандалозно вођена и замолићу вас да коначно одхебете од играча и критике усмерите на праву адресу. Хвала

Back