kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.185
Znam puno goriJos je gori zapravo.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam puno goriJos je gori zapravo.![]()
Mora terza proda mijsilovicaOvo je tim za remi bez bodova. Nikada nećemo dati gol sa ovakvim sastavom.
Očekujem da Piksi ubaci bar Spajića i Stojića za drugo poluvreme.... Jajare koje kalkulišu i ne treba da prodju dalje, al se slažem da igrači nisu krivi...Naredjenja se moraju poštovati inače ništa od 50 iljadarki jevrića mesečno.Nisu ovi momci vredni bilo kakvog nerviranja.
Ne mogu on mnogo bolje od ovoga.
Niti imamo kvalitet, niti pravi stručni štab...
plus menadžerisanje za prodaju još par igrača...
Ne znam šta ljudi očekuju.
Na kraju će još Slovenci uzeti bod večeras...
ako...i treba...da ne čekamo sutra džaba ostale rezultate.
Ama ti ljudui ne shvatajuOčekujem da Piksi ubaci bar Spajića i Stojića za drugo poluvreme.... Jajare koje kalkulišu i ne treba da prodju dalje, al se slažem da igrači nisu krivi...Naredjenja se moraju poštovati inače ništa od 50 iljadarki jevrića mesečno.

Zašto da te pljujemo brate.Ako namerno nije stavio Samardžića u poziciju gde je neupotrebljiv, secite me gde sam najtanji
Sujetna neznalica.
Sa ovim timom i ovakvom postavkom nećemo šutnuti na gol a ne pobediti.
Sad bih voleo da Slovenci daju gol i pošalju Engleze na Nemce čisto i tu prevaru da sklone sa EP.
Piksijevi svedoci su za dom spremni bili i pre nego su došli. Najgori fudbal na ovom EP bez konkurencije. Ima slabijih nominalno ali ovi su totalni trash u svakom smislu. Bila bi nepravda da Srbija prođe. Moje iskreno mišljenje, a vi me pljujte do mile volje.
Nisu ovi momci vredni bilo kakvog nerviranja.
Ne mogu on mnogo bolje od ovoga.
Niti imamo kvalitet, niti pravi stručni štab...
plus menadžerisanje za prodaju još par igrača...
Ne znam šta ljudi očekuju.
Na kraju će još Slovenci uzeti bod večeras...
ako...i treba...da ne čekamo sutra džaba ostale rezultate.

staromodni neefikasni fudbal do zla Boga , nisu toliko Danci dobri koliko su Piksijevi izabranici usporeni i nezainteresovani