Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo Bari, to ja pricam stalno da reprezentaciju treba da vodi Vladan Milojevic ili Marko Nikolic.
Kod njih nema ocu-necu, oni u svaku ekipu gde su treneri uvode spartanski dril, a to je jedino sto nama treba za rezultat, jer kvalitet imamo.
Ne bi igrali leprsavo mozda, ali potpisujem da bi u dve utakmice dobili 40 od 50 evropskih selekcija. To sam siguran.
Bio si siguran i da idemo na EURO i da prolazimo Škotsku.

Nisam, bio sam skeptican i neces naci moj post gde sam reko da cemo proci Skote. Upravo zbog naseg mentaliteta sam davao sanse 50/50. Ti si mislio vec posle Norveske da smo na EURO i proslavljao.
Ocekivo sam da cemo izgubiti od Norvezana jer ni nasta nismo licili do te tekme...jad i cemer...i onda me prijatno iznenadili nepmatim kad su tako...
Protiv skota ocekivo da ih rutinuramo kad ono...
Inace nepmatim da si bio pobornik neke price kao nista nije gotovo polako i to mislim da nista nisi piso...pa si sad pametan...
Inace ta prica "mi smo najopasniji kad nas otpises znas protiv najboljih igramo super problem su male tekme" je mit i glupost...generalno jako smo losi protiv svih...i postoji "srpski inat" al to je neka druga prica ma neka desetka i to nema veze s fudbalom

Poslednja izmena:
Ocekivo sam da cemo izgubiti od Norvezana jer ni nasta nismo licili do te tekme...jad i cemer...i onda me prijatno iznenadili nepmatim kad su tako...
Protiv skota ocekivo da ih rutinuramo kad ono...
Inace nepmatim da si bio pobornik neke price kao nista nije gotovo polako i to mislim da nista nisi piso...pa si sad pametan...
Inace ta prica "mi smo najopasniji kad nas otpises znas protiv najboljih igramo super problem su male tekme" je mit i glupost...generalno jako smo losi protiv svih...i postoji "srpski inat" al to je neka druga prica ma neka desetka i to nema veze s fudbalom
Pomesao si me s nekim, nisam to rekao niti sam pisao ista bas zato sto nisam bio siguran u taj prolaz. Sotir konstantno tvrdi da smo u top 10 evropskih reprezentacija jedino ga demantuje sto nas nadigraju one koje ni nisu u tih top 10 i lagano popijemo petardu od mocnih Ukrajinaca. E tim koji popije petardu od Ukrajine i cija je jedina razlika drugi dunster na klupi i isti sistem igre ne uliva mi poverenje nit daje pravo na optimizam. Protiv Norveske je bio trenutak inspiracije i iskoristili smo njihov los dan, protiv Skotske su pokazali da nikad nece imati pobednicki mentalitet i nije mi nimako zao sto ne idu na EURO. Taman bi se tu uvalili neki koji nisu ni igrali kvalifikacije a realno protiv Engleske i Hrvatske nemamo sta da trazimo a Ceska nam nikako nikad nije odgovarala ko protivnik nit njihov stil igre jos iz vremena Cehoslovacke kad su nas nabijali sa po 7-0 i verujem da bi i sad a Srbiji je i najveci poraz pre mocne Ukrajine bio upravo protiv Ceske. Protiv Madjarske nisam ni gledao utakmicu, vidim da 1-1 al koga vise boli ona stvar.

Pomesao si me s nekim, nisam to rekao niti sam pisao ista bas zato sto nisam bio siguran u taj prolaz. Sotir konstantno tvrdi da smo u top 10 evropskih reprezentacija jedino ga demantuje sto nas nadigraju one koje ni nisu u tih top 10 i lagano popijemo petardu od mocnih Ukrajinaca. E tim koji popije petardu od Ukrajine i cija je jedina razlika drugi dunster na klupi i isti sistem igre ne uliva mi poverenje nit daje pravo na optimizam. Protiv Norveske je bio trenutak inspiracije i iskoristili smo njihov los dan, protiv Skotske su pokazali da nikad nece imati pobednicki mentalitet i nije mi nimako zao sto ne idu na EURO. Taman bi se tu uvalili neki koji nisu ni igrali kvalifikacije a realno protiv Engleske i Hrvatske nemamo sta da trazimo a Ceska nam nikako nikad nije odgovarala ko protivnik nit njihov stil igre jos iz vremena Cehoslovacke kad su nas nabijali sa po 7-0 i verujem da bi i sad a Srbiji je i najveci poraz pre mocne Ukrajine bio upravo protiv Ceske. Protiv Madjarske nisam ni gledao utakmicu, vidim da 1-1 al koga vise boli ona stvar.
Sotir to netvrdi...nisam mu advokat ali citam sta pise....Sotir tvrdi da Srbija ima gro kvalitetnih igraca da smo posle tih 7 8 top azdaja induvidualnih kvalitetom tu negde na rubnom mesto...od 10tog do sta znam 15tog 20tog jer veca je razlika izmedju prvih 5 i tipa 10toog nego 11tog i 23ceg...
I nije to nikakva mitomanija nego smo govorili o induvidualnom kvalitetu...pitanje sto Srbija igra daleko ispod induvidalnog kvaliteta jeste pitanje struke....ali i mnogih drugih stvari...Madjarska igra egal sa nama...Turci i Rusi nas umeju nadigrati a uopstr netreba biti genije da skontas koliko si bolji induvilano i koliko igras ispod mogucnosti a ostali na maximumu mogucnosti...
Cak i oni najtvrdji posle ovoga su rekli....
Nebi trebo plasman da se dovodi u pitanje...
Ovde se mnogo karikira i ismevaju ljudi koji kazu neke jasne stvari...

Ajde da sam sebe citiram:

A što se tiče igrača , sve sami panjevi. Nemamo dva krštena fudbalera. A selektori i gori.
Cek brate ja fudbalere necu pravdati koji su ispali sise...i sam sam reko da im netreba davati alibi u vidu struke "nevalja selektor itd nevalja savez"....i madjari imaju puno gore pa nas nadigraju....

Puno je toga tu ajd samo da krenes od autosovinskickih idiota a srbiji ih nemanjka recimo ovaj djutrum gore ni nezasluzuje bolju reprezentaciju...zasto nebi dobar dio fudbalera isto tako gledo na Srbiju...Onda imas javasluk na svakom koraku u fudbalu onda i oni najbolji da se probiju moraju pristajati na svakakve kompromise...jer su produkt tog sistema nemogu nista da kazu a gadi im se....onda se i omalavazavaju na svakom koraku a to im dira u ego...mnogi manjkaju karater i muda...ulete u lovu i postanu odvaljeni od realnosti....i onda ta struka...ima jos hiljadu stvari i tako...

Poslednja izmena:
Na prvom mestu krivim FSS i njihove idiotluke u vezi selektora. Igrači su takvi , kakvi su, ali se može napraviti od njih pristojan tim ali ne sa Krletom i Tulumbicom. Treba ozbiljan trener a takav dok su ove budale u savezu neće doći nikada. Ko je lud da dođe kada oni smenjuju čoveka koji nas je odveo na SP, pa potom nikoga nemaju(tj. niko neće da se druži sa njima) i na SP nas vodi čovek koji nije ni za Radnik iz Bjeljine. Imali smo i iskustvo sa Antićem koga menja Pižon....Znači Kokeza mrš, pa novi selektor. Ali od toga nema ništa. Umesto Kokeze doći će Vulin ili Ružić.

Na prvom mestu krivim FSS i njihove idiotluke u vezi selektora. Igrači su takvi , kakvi su, ali se može napraviti od njih pristojan tim ali ne sa Krletom i Tulumbicom. Treba ozbiljan trener a takav dok su ove budale u savezu neće doći nikada. Ko je lud da dođe kada oni smenjuju čoveka koji nas je odveo na SP, pa potom nikoga nemaju(tj. niko neće da se druži sa njima) i na SP nas vodi čovek koji nije ni za Radnik iz Bjeljine. Imali smo i iskustvo sa Antićem koga menja Pižon....Znači Kokeza mrš, pa novi selektor. Ali od toga nema ništa. Umesto Kokeze doći će Vulin ili Ružić.
Cujem Milija Babovic il Terza mozda preuzmu savez....
Pa bi selektor rjesio 80% problema...al netreba mi selektor da dobijem Skote...

Bravo Bari, to ja pricam stalno da reprezentaciju treba da vodi Vladan Milojevic ili Marko Nikolic.
Kod njih nema ocu-necu, oni u svaku ekipu gde su treneri uvode spartanski dril, a to je jedino sto nama treba za rezultat, jer kvalitet imamo.
Ne bi igrali leprsavo mozda, ali potpisujem da bi u dve utakmice dobili 40 od 50 evropskih selekcija. To sam siguran.
Milojevic?
Hahahaha

Na kraju ce Savo biti selektor i Mrkela neki kordinator..."jerbo" oni znaju super ove klince sa novog zelanda oni su to sve "kordinisali"

Ja imam čudan osećaj da će umuljati Sava. Što bi bio jedan od gorih scenarija. Jeste Savo naš najbolji strelac ikada i svojevremeno veliki igrač ali mislim da od njega nema trenera, bar ne tog ranga za reprezentaciju. Nikako ne bih voleo da ga vidim kao selektora.
Ako govorimo o realnim rešenjima, ja bih jedino Piksija izabrao. Neodlučan sam po pitanju Milojevića i Nikolića, tu su mi negde po kvalitetu ali mislim da ni jedan ni drugi nisu ništa posebno. Nisu taj kvalitet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back