Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.591
To da nemamo kvalitet je jasno, imamo kvalitet na papiru za plasman gde bi sluzili za nakantavanje. Za nesto vise nemamo vec 20 godina i Holandije i Belgije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeli a sto pises ovakve gluposti? Nije li te sramota godina? Necu brate nikakvu raspravu sa tobom...uzivaj nije mi ni docegaPa kadrovi Zvezda se dobro kotiraju u Uefi, ispeglace oni to vec. Sad kad AV preuzme stvar direktno uzimamo mundijal u Kataru nema sumnje.
Da smo u timu imali od pocetka kataia jovica, pa i rodica da pravi visak u napadu sa leve strane, tedica iz cvolea uz jovica, da gudelj nije bio razdvojen od maksinovica vec vise u sredinu, da maksinovic nije ni primiriso terenu, nesto bi bilo...
Bar nesto...
Nije bas da trener bema uticaj. Ubaci one koji ce gristi, zovk donace igrace. Katai i rodic od prvog minuta.
Bili bi puno brzi i skoti bi bili priterani pred svoju mrezu....
Da muke i preko glave... Ali ima on pravo, vicicev lepeza vodi savez, drugacije i nije moglo ispasti...Jeli a sto pises ovakve gluposti? Nije li te sramota godina? Necu brate nikakvu raspravu sa tobom...uzivaj nije mi ni docega
Nego sta nego da treba.Svaka cast pa mozete o treneru savezu po 150ti put da guslate...
Ne treba mi trener ni savez da pobedim jebenu Skotsku! Samo malo muda! E vec od prvog minuta se vidlo da nista necemo uraditi usrali su se koda si im bombu dao umjesto lopte ovakve malodusnosti pickarstva nema nigde....Nek se nose svi u pm brukraju nas na svakom koraku...Nije mi nikoga zao bre ni tog Mitra...promaiso promaiso yebe mi se zao mi je nas ljudi koji gutamo ovo godinama....
Poslednji put na Euro smo igrali kad sam imo 11 godina ******! Posto to nikako neigramo doceko sam kad dodje Euro da me netangira i neosjecam neku prazninu...i gledam ga sporedicno(na svetskom kad nas nema bas osjecam prazninu) posto nas nema na EURU podsvjesno ovo sam poco da dozivaljavam kao neko drugorazredno takmicenje...jos veci je apsurd da su ga toliko prosirili pa je zaista postalo drugorazredno....a sta smo mi tek onda?
Da li si ti decko normalan?Da muke i preko glave... Ali ima on pravo, vicicev lepeza vodi savez, drugacije i nije moglo ispasti...
Nego, da mi isteramo zauvek kolarova mitrovica uz hvala, maksimovica lukica nogom u d. upe bez reci,sergeju rwci ili igraj ili u tri lepe, na GOL ROCKOVA a ne onog krelca koji izaso 5 metara i nista...
Da IGRA OD STARTA KATAI, RODIC, DA BRZINOM KIDAMO, i igraci iz lige il mladji koji ce ginuti....
Ili da platimo gorile da im lome kosti ako ne natope sveti dres znojem...
Za pocetak neka u savezu budu ljudi koji su se nekada bavili fudbalom i koji su barem malo strucni.A menadzerskih kombinacija i guranja pojedinaca ima u svakom savezu,neka oni rade svoje kombinacije,sve dok ima rezultata to ne predstavlja problem.Neces dobiti normalan savez...jer nemas normalnu vlast nikad je nije ni bilo...kako uopste mozes da pomislis da ce FSS biti izuzetak od mulja...fudbal u kome je tolika lova...bas ce biti ociscen od kriminala....
Selektor dobar zaluta svake decenije....pa mozda nas usere da Milojevic recimo dodje...
A poenta "ne treba mi dobar trener" i sam znas nasta sam mislio nisam lud da nevidim koliko trener znaci u fudbalu...nego je poenta koliko je do trenera toliko je cak i vise do ovih igraca....za 3 klase si bolji od Skotske...i zato zaista kazem da njih dobijes "netreba ti trener"...
Pa eno tamo ti je pantela zigara onda onaj iz chukarickog kako se zove...ima tu bivsih fudbalera...do juce je bio Darko Kovacevic a bolje da nije....Za pocetak neka u savezu budu ljudi koji su se nekada bavili fudbalom i koji su barem malo strucni.A menadzerskih kombinacija ima u svakom savezu,neka oni rade svoje kombinacije,sve dok ima rezultata to ne predstavlja problem.
Milojevic je trener za domacu upotrebu,daleko je on od kalibra za reprezentaciju.
Mada sto se tice Skota uopste ne iskljucujem mogucnost da su prodali utakmicu....
Svakakvih prica sam se naslusao o savezu i njihovim kombinacijama...
Od vaseg rajkovica sno videli, posto je i dnitrovic ispuco svoje i van forme je vreme je zavsansu rockovu...Da li si ti decko normalan?
Rockov da brani i da igraju igraci iz domace lige.
Tek bi onda video sta je fijasko i raspad sistema.
Nama treba normalan savez i normalan trener,posto sa ovim igracima moras da se plasiras na prvenstvo bez neke vece muke....
................
Ja mislim da se i ti tesis to je kao ona prica "daj sve ove klince da kidaju bre makar cemo se boriti" i stalno se kao traze neki igraci i neki treneri i to po mogucnosti da smo ih sto manje gledali jer eto "mozda bas u njima cuci spas"...Od vaseg rajkovica sno videli, posto je i dnitrovic ispuco svoje i van forme je vreme je zavsansu rockovu...
Sansu!!!
Ne svi igraci iz domace lige, vsc poneki. Ovi ne zasluzuju biti u reprezentaciji...
Igraci domaci nisu nista losiji od jadnih skota ali bi ginuli...
Ja sam najavio sta ce biti sa skotima sve pogodio.
I za rupu rajkovica... Izaso debil 5 metara... Ni jedan penal od 9 nije odbranio... Rockov je majstor za penale bar bi jednom uhvatio...
Mora dobiti sansu!!!
Ne traze se...Ja mislim da se i ti tesis to je kao ona prica "daj sve ove klince da kidaju bre makar cemo se boriti" i stalno se kao traze neki igraci i neki treneri i to po mogucnosti da smo ih sto manje gledali jer eto "mozda bas u njima cuci spas"...
Mislim aj mi nabroj eto 4 igraca koja mislis da bi nesto donela repki a da nisu tu?
Traze se po forumu...pa i ja sebe uhvatim u tome....Eto ja se sjecam Marasa kao klinca malo u Radu i delovo mirno stalozeno....i kao volio bi njega da vidim...a realnost je da ga nisam gledo godinama i on lik igra drugu spanski ligu...pa vjerovatno nije bolji od ovih sto su tu...tako i ti umisljas da po nasoj ligi ima neki koji bi bas bili "ta sveza krv drcnost izdigli nas" a to je iluzija brate...pa si zapeo da bi Rockov sad bio neki faktor koji bi skinuo onaj sut(a pri tome Rajkovic nista nije kriv nitnje kogo) na sve s izdero i trznuo ih i svima bi porasla muda...Ne traze se...
Uvek baletani preplaceni, osim kataija...
Pa koji eto taj Sergej ima 25 puni a ne znam jeli skupio 15 nastupa...i jeste odigro ko splacina...ali kontas poentu pa koliko je igraca proslo kroz repku...Ne traze se...
Nije samo da se pogine na terenu nego mora i fudbal da se igra...Od vaseg rajkovica sno videli, posto je i dnitrovic ispuco svoje i van forme je vreme je zavsansu rockovu...
Sansu!!!
Ne svi igraci iz domace lige, vsc poneki. Ovi ne zasluzuju biti u reprezentaciji...
Igraci domaci nisu nista losiji od jadnih skota ali bi ginuli...
Ja sam najavio sta ce biti sa skotima sve pogodio.
I za rupu rajkovica... Izaso debil 5 metara... Ni jedan penal od 9 nije odbranio... Rockov je majstor za penale bar bi jednom uhvatio...
Mora dobiti sansu!!!
A Katai igra u zvezdi sa saku rize....Ne traze se...