Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.596
Bio si siguran i da idemo na EURO i da prolazimo Škotsku.
Mladalacki nerealni optimizam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sotir to netvrdi...nisam mu advokat ali citam sta pise....Sotir tvrdi da Srbija ima gro kvalitetnih igraca da smo posle tih 7 8 top azdaja induvidualnih kvalitetom tu negde na rubnom mesto...od 10tog do sta znam 15tog 20tog jer veca je razlika izmedju prvih 5 i tipa 10toog nego 11tog i 23ceg...
I nije to nikakva mitomanija nego smo govorili o induvidualnom kvalitetu...pitanje sto Srbija igra daleko ispod induvidalnog kvaliteta jeste pitanje struke....ali i mnogih drugih stvari...Madjarska igra egal sa nama...Turci i Rusi nas umeju nadigrati a uopstr netreba biti genije da skontas koliko si bolji induvilano i koliko igras ispod mogucnosti a ostali na maximumu mogucnosti...
Cak i oni najtvrdji posle ovoga su rekli....
Nebi trebo plasman da se dovodi u pitanje...
Ovde se mnogo karikira i ismevaju ljudi koji kazu neke jasne stvari...
Ja imam čudan osećaj da će umuljati Sava. Što bi bio jedan od gorih scenarija. Jeste Savo naš najbolji strelac ikada i svojevremeno veliki igrač ali mislim da od njega nema trenera, bar ne tog ranga za reprezentaciju. Nikako ne bih voleo da ga vidim kao selektora.
Ako govorimo o realnim rešenjima, ja bih jedino Piksija izabrao. Neodlučan sam po pitanju Milojevića i Nikolića, tu su mi negde po kvalitetu ali mislim da ni jedan ni drugi nisu ništa posebno. Nisu taj kvalitet.
Brate pitanje je da li mi uopste imamo strucnjaka top klase tj definitivno nemamo za sada....mozda potencijalno Jokan ili Paun sta znam...ali potencijalno niko od njih nije dokazan jos uvek i oni ti nece sada doci...tako da Milojevic i Nikolic recimo su ljudi pomeni koji su dokazali da mogu kvalitetno da rade...i ok imaju "limit" ali taj limit je izuzetno visok i 3 klase je iznad svega sto je sedilo na klupi u posledniih 10 godina...Ja imam čudan osećaj da će umuljati Sava. Što bi bio jedan od gorih scenarija. Jeste Savo naš najbolji strelac ikada i svojevremeno veliki igrač ali mislim da od njega nema trenera, bar ne tog ranga za reprezentaciju. Nikako ne bih voleo da ga vidim kao selektora.
Ako govorimo o realnim rešenjima, ja bih jedino Piksija izabrao. Neodlučan sam po pitanju Milojevića i Nikolića, tu su mi negde po kvalitetu ali mislim da ni jedan ni drugi nisu ništa posebno. Nisu taj kvalitet.
Jok, Martinovic predsednik saveza, marjan risticevic selektor, a dr terza direktor mladih selekcija...Na kraju ce Savo biti selektor i Mrkela neki kordinator..."jerbo" oni znaju super ove klince sa novog zelanda oni su to sve "kordinisali"
Paun prvak sveta nije dokazan a miloje petarda jeste...Brate pitanje je da li mi uopste imamo strucnjaka top klase tj definitivno nemamo za sada....mozda potencijalno Jokan ili Paun sta znam...ali potencijalno niko od njih nije dokazan jos uvek i oni ti nece sada doci...tako da Milojevic i Nikolic recimo su ljudi pomeni koji su dokazali da mogu kvalitetno da rade...i ok imaju "limit" ali taj limit je izuzetno visok i 3 klase je iznad svega sto je sedilo na klupi u posledniih 10 godina...
Jok, Martinovic predsednik saveza, marjan risticevic selektor, a dr terza direktor mladih selekcija...
Rupaši su nas doveli dovde, lepeza, pantela, zigara, svugde su uvukli ko pacovi!!!
Paunovic je jedini za selektora ali nece sa bandom...
Ocito mu se ova sadasnja ekipa u Arabiji ne zalaze jer joj je skor 0-4. Izgleda nema rominga van dometa Srbije i Super lige.
Pa ti lupas fudbal u mladjim kategorijama nije isto sto i seniorski....I Drulovic je bio prvak evrope i Djukic finalista sa klincima....Paun prvak sveta nije dokazan a miloje petarda jeste...
Al se ti nalupo ko otvoren prozor....
Pa tvoj Tunba je bio selektor Muslin nas je odveo na svetsko pa su doveli vaseg Krstaju sta lupetas ti bre?Jok, Martinovic predsednik saveza, marjan risticevic selektor, a dr terza direktor mladih selekcija...
Rupaši su nas doveli dovde, lepeza, pantela, zigara, svugde su uvukli ko pacovi!!!
Paunovic je jedini za selektora ali nece sa bandom...
Ne ali tebe trebe smatrati za lazova koji svesno laze i obmanjuje...i zato tvoje misljenje nebi trebalo nikome biti relevatno na ovome forumu...Igrao i Stanoje u LS pa sad treba da ga smatramo za trenerskog znalca.
Igrao i Stanoje u LS pa sad treba da ga smatramo za trenerskog znalca.
Cika je djuturum i osvedoceni lazov ali nema obraza koliko je crno iza nokta zato se ovde bez blama opet pojavljuje...Bosancero bolje pazi te ovce na planini, nema leba od pokusaja glumljenja gradskog mangupa sa odraslim cikama.