Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
I jos jedan bitan faktor, a to je kontinuitet... Znaci da jedan selektor izgura barem 3,4 ciklusa....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dao bi mu kontinuitet I ako se npr ne plasira na sljedeće natjecanje? Ili npr ode u Katar, pa ne ode na EURO. Da li i njemu dati kontinuitet, ili kontinuitet dati samo u slučaju uspjeha?I jos jedan bitan faktor, a to je kontinuitet... Znaci da jedan selektor izgura barem 3,4 ciklusa....
Dao bi mu kontinuitet I ako se npr ne plasira na sljedeće natjecanje? Ili npr ode u Katar, pa ne ode na EURO. Da li i njemu dati kontinuitet, ili kontinuitet dati samo u slučaju uspjeha?
Sace oni tako sa Tumbom... bojim se jer nece niko htjeti da vodi ekipu drugi...eventualno Lalat ili Savo ******...Nacelno i bez plasmana, ali pod uslovom da vidimo elementarnu zelju kod igraca, a ne ko ovo sad.
Cini mi se da ste vi 2010te istrpili Bilica iako ste ostali bez plasmana kad je sklapo ovu generaciju pa onda na Euru sledecem odigrali dobar turnir...ono sa Turskom?..Dao bi mu kontinuitet I ako se npr ne plasira na sljedeće natjecanje? Ili npr ode u Katar, pa ne ode na EURO. Da li i njemu dati kontinuitet, ili kontinuitet dati samo u slučaju uspjeha?
Mada za ovakvu reprezentaciju i savez on je logican naslednik Tumbe ako ovaj uopste i ode.Vladan Milojevic, dobar vic zvezdinih simpatizera, dominira u super mocnom saudijskom sampionatu sa skorom 0-4.Mada za ovakvu reprezentaciju i savez on je logican naslednik Tumbe ako ovaj uopste i ode.
Turska se desila 2008. Tad smo bili s Rusima u grupi i poslali ih na EURO pobjedom na Wembleyu. Onda smo propustili 2010. 2012. smo isto igrali dobar turnir ali smo bili u grupi sa Italijom i Španjolskom koje su igrale finale. S tim da su nas "pokrali" protiv Španjolske kao i vas protiv Švicarske. Samo nije bio Mitrović nego Ćorluka. Slična situacija. Btw, Hrvatska-Španjolska je utakmica nakon koje je Mourinho bio siguran da želi Modrića u Realu. Znači na turnirima smo igrali odlično, a između 2008. i 2012. nije bilo baš sjajno.Cini mi se da ste vi 2010te istrpili Bilica iako ste ostali bez plasmana kad je sklapo ovu generaciju pa onda na Euru sledecem odigrali dobar turnir...ono sa Turskom?..
U kvalifikacijama za wC2010 u grupi ste imali Ruse i Engleze...
Rusi predvodjeni Arshavinom odlicna generacija odigrala Euro 2008 stvara....
Ja ih vidio kao nekoga ko ce 2010te na svetskom mnogima pomrsiti racune...I onda likovi u barazu izvrse samoubistvo ispadnu od jebene Slovenije..."Velika Ruska generacija koja ustvari nije bila i koju nepmate"...
Uh istripovo sam se sad sam vidio sa vama su bili Ukrajinci a ne Rusi...znaci ozbiljan kiks reklo bi se...
Rusi su imali Nemce u grupi koje su tukli ali zavrsili iza njih pa u barazu zglajznuli...
Da. Trener koji vodi momčad u Championshipu neće preuzeti reprezentaciju, osim ako se ne radi o top selekcijama. To se ne dešava.Igrao je i Stanojevicev Partizan u Evropi pa ga to ne abolira da je dunster. Paunovic je prvi sa Redingom u Cempionsipu, dok je Kokeze i ekipe nije lud da sa konja seda na magarca mada svakako oni ga nece ni zvati.
Pa mislim da nece...zaista...Jer ako udje sa Redingom ima priliku da napravi ime za sebe...a rjetko ko oce da prauzne nasu repku od domacih koji ima iole reputaciju....Posle onoga sa Muslinom...kao sto je pre toga Toleta otero Antica pa isto niko zivi nije hteo...Da. Trener koji vodi momčad u Championshipu neće preuzeti reprezentaciju, osim ako se ne radi o top selekcijama. To se ne dešava.
Ma i da nije bilo toga. Čovjek u naponu snage radi u Engleskoj. Nema smisla da napušta to i preuzima reprezentaciju di će radit s igračima svaka 2-3 mjeseca. Takvih primjera jednostavno nema. Eventualno da mu se ponudi top reprezentacija, što se naravno neće desiti.Pa mislim da nece...zaista...Jer ako udje sa Redingom ima priliku da napravi ime za sebe...a rjetko ko oce da prauzne nasu repku od domacih koji ima iole reputaciju....Posle onoga sa Muslinom...kao sto je pre toga Toleta otero Antica pa isto niko zivi nije hteo...
Ovo je neverovatno koliko si tu uporan sa glupim komentarima i ocajnickom zeljom za konfilktom...i nekom besmislenom raspravom...Nama bi recimo Bilic seo kao budali samar, kakva bi vest bila da selektor Hrvat uz Boze pravde odvede Srbiju na veliko takmicenje.