Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da ti pokazem kako se decko nije pojavio juce. Vec godinama slovi za talenta, ove je eksplodirao. Ovde citam komentare kako treba da nam igra za U21. Rodjaci, ako ga maznemo Belgijancima, on ide na gol cim Stojke nakon SP zavrsi sa repkom. To ce mu biti trece SP, dosta je.

Mene licno boli uvo, moze da brani i Kebin sin, samo kazem, sumnjam da ce “kradja” Svilara Belgijancima da bude kako bi on bio backup Rajkovicu, Manojlovicu i sl. Decko ima kapacitet top 5 svetskih golmana, opste misljenje, ne moje. Treba da se polomimo oko njega da zaigra za Srbiju.

Pa jel pričamo o njegovom talentu ili o njemu kao gotovom golmanu, profesionalcu. Kao profesionalac se juče pojavio, a kao talenat postoji već godinama.
Nama u A reprezentaciji ne trabju talenti, već igrači. Za talente postoje mlađe kategorije.

A to želeo ga ovaj, onaj... To su sve samo priče na koje barem mi iz Srbije bi trebalo da smo naviknuti.
Da su ga ti klubovi zaista želeli oni bi ga doveli, jer imaju veće ime i bolje uslove i od Anderlehta, a bogami i od Benfike.

Da se razumemo, mali jeste veliki talenat i mnogo mi je drago što je izabrao nas.
Ja sam prvi ovde o njemu pisao i o utakmicama na kojima je branio. I Savez sam pohvalio što se borio za njega.
Ali da je za prvog golmana, još uvek nije. Još je zelen i još mu treba iskustva.
Ne želim sutra da strahujem da ćemo primiti gol kao što ga je Benfika primila u prvoj utakmici protiv Mančestera.

Ali dečko ima ogroman potencijal. Veći od bilo kog našeg trenutno mladog golmana.

Ne znam, pogledaj meceve Benfike pa sam proceni. Necu ja da mu budem advokat ili da drugima otvaram oci. Kasiljas je sa 18 godina skinuo Kanjizaresa sa gola spanske reprezentacije. Decko je prvi golman Benfike, a koliko vidim, i poprilicno dobar golman. Opet, to je moje misljenje, misljenje gomile skauta, ali ne mora da bude i tvoje. Ti bi hteo i SMS da posaljes da igra za CG, iako se sa tobom verovatno ne bi slozilo jedno 99,96% ljudi, ukljucujuci i mene. Opet, to je tvoje misljenje.

Ono sto sam gledao u reprezentaciji od Rajkovica mi nikako nije ulilo poverenje, sto je negde i razumljivo jer je debitovao na tom nivou, negativna atmosfera itd itd.

Jos jednom podvlacim, ako smo se iscimali da, po oceni mnogih, dobijemo top golmana za sledecih 15-20 godina, sumnjam da ce taj isti sedeti na klupi. Iz razloga, sto to nije ni u cijem interesu. Ni njegovom ni u interesu reprezentacije.

Imacemo paklen tim Svilar , Sergej , Zivkovic , Radonjic .... minimum 4 top igraca od kojih su 3 ofanzivna .. Uz jednog dobrog trenera ( Paunovic ili Jokanovic ) koji bi ih maksimalno motivisao nesto poput Muslina mogli bi zaista da igramo jedan leprsav kako ja to volim da kazem ,,atomski,, fudbal ..

- - - - - - - - - -

E onda mozemo da pricamo o cetvrt-finalu a sad sa ovim timom gde imamo samo jednog top igraca - Matica a ostalo prosek i sam plasman na SP je ogroman uspeh jos ako se uzme u obzir da nas nije bilo 8 godina na velikim takmicenjima ...

Daj mi mišljenja tih silnih skauta o Svilaru.

I kakav crni Radonjić dečko pojma nema.

Ove utakmice u domaćoj ligi ne računam, dok u Evropi ništa nije pokazao.

A ovde se stavlja u istu rečenicu sa SMS-om i Živkovićem

Ocekujem sutra popodne mejl od Mina Rajole pa cu ga okaciti ovde, vezano za Svilara. :mrgreen:

Aj batali se vise Svilara, gledaj Benfiku pa proceni sam. Napisao sam sta sam imao oko njega.

Oko Radonjica, naravno, presmesna prica. I tu sam dosta pisao, njega samo Mozzart i Ruznal vide u repki, malo popale ove crveno-bele hepo kocke, pa mlate sa njim ovde na forumu. Laku noc!

Pa ti si se prvi nadovezao na moj post o njemu i nazvao me nerealnim, pošto eto njega žele Murinjo i pola Evrope.
Šta si mislio da ću to ostaviti tek tako?

E, pa, sad ne samo sto si nerealan oko Svilara, vec si nerealan i sto od mene trazis izvestaje skauta. Nije ti dovoljna moja argumentacija, vec ti treba prepiska izmedju Murinja i Zorz Mendesa, da bi prihvatio da ga prate svi veliki klubovi. Kao sto rekoh, gledaj Benfiku pa se sam uveri, a ako ga preotmemo Belgijancima, to sigurno nece da bude kako bi grejao klupu nekom drugom klincu, Rajkovic, Manijlovic, Radunovic...

Paspominjao si nekakvu gomilu skauta, a jedino što si ponudio su Murinjove reči ''E dobar vam onaj mali''. I sad ja iz toga moram da zaključim da ga želi Mančester i pola Evrope.

Ako dođe kod nas biće samo jedan od mase talentovanih golmana, a šta će biti sutra i ko će braniti u budućnosti videćemo.

On možda jeste najveći talenat od njih ali to ništa ne znači.

I Stojković je svojevremeno bio najbolji mladi golman Evrope, pa nije imao baš neku zavidnu klupsku karijeru.

Paspominjao si nekakvu gomilu skauta, a jedino što si ponudio su Murinjove reči ''E dobar vam onaj mali''. I sad ja iz toga moram da zaključim da ga želi Mančester i pola Evrope.

Ako dođe kod nas biće samo jedan od mase talentovanih golmana, a šta će biti sutra i ko će braniti u budućnosti videćemo.

On možda jeste najveći talenat od njih ali to ništa ne znači.

I Stojković je svojevremeno bio najbolji mladi golman Evrope, pa nije imao baš neku zavidnu klupsku karijeru.

Ma jok! Ja bih bio najsrecniji da je Milinkovic-Savic zaigro za Crnu Goru!
Sta ce nam Svilar treba Brkica staviti na gol!

Imacemo paklen tim Svilar , Sergej , Zivkovic , Radonjic .... minimum 4 top igraca od kojih su 3 ofanzivna .. Uz jednog dobrog trenera ( Paunovic ili Jokanovic ) koji bi ih maksimalno motivisao nesto poput Muslina mogli bi zaista da igramo jedan leprsav kako ja to volim da kazem ,,atomski,, fudbal ..

- - - - - - - - - -

E onda mozemo da pricamo o cetvrt-finalu a sad sa ovim timom gde imamo samo jednog top igraca - Matica a ostalo prosek i sam plasman na SP je ogroman uspeh jos ako se uzme u obzir da nas nije bilo 8 godina na velikim takmicenjima ...

Koji Radonjić?

Imamo Rajkovića koji će se valjda malo izveštiti dok Stojke ode(a nadam se da neće skoro)...a iskreno više volim ove iskusnije na golu nego dete da bacam u vatru. Ima za njega vremena. Realno verovatno se opredelio za nas jer Kurtoa mu je konkurencija koji je takođe mlad i ima desetak godina rep. karijere ispred sebe. Treba sačekati sa njim, ali svakako mu obući dres na prijateljskoj da ne bude posle kasno.

Poslednja izmena:
Nemanja Radonjic jesi cuo za Leroya Sanea zovu ga 'Nemacki Radonja' ili u Crni Radonja(samo za ortake i one iz njegovog okruzenja)...

Slabo gledam našu ligu.....Treba on još da se dokazuje u "malo" jačoj ligi da bi ga stavljali sa SMS-om u istu ravan...nisam ga nešto memorisao dok sam gledao Zvezdu u Evropi ove sezone. I onaj mali Marković je delovao kao vanzemaljac dok je igrao ovde pa i u Portugaliji a gde je sad? Rezerva rezervnog vodonoše u Liverpulu :lol:
Daj bože da bude igračina ali da sačekamo...trenutno nije baš u tom rangu.

Mali je sirov neiskusan al moze biti opasan igrac vec sada od ovako sirovog reprezentacija moze imati koristi...Samo znas on je kod vas poniko a oduvek je bio Zvezdas i nikad nije krio naprotiv prico kako ce igrati za Zvezdu e vidis tu je problem, zato mnogi vise od svega zele da zavrsi na Freestylu a ne u Manchesteru recimo ili u Benfici eto... Zato se odmah peni na pomen njegovog imena zato ti postavljas pitanje ko je Radonjic :)

Mali je sirov neiskusan al moze biti opasan igrac vec sada od ovako sirovog reprezentacija moze imati koristi...Samo znas on je kod vas poniko a oduvek je bio Zvezdas i nikad nije krio naprotiv prico kako ce igrati za Zvezdu e vidis tu je problem, zato mnogi vise od svega zele da zavrsi na Freestylu a ne u Manchesteru recimo ili u Benfici eto... Zato se odmah peni na pomen njegovog imena zato ti postavljas pitanje ko je Radonjic :)

Morao sam da izguglam...što je čudno?

Kod "nas" sigurno nije...odnosno loše pretpostavljaš šta ja mislim pod "nas" :lol:

ali na stranu navijačko opredeljenje...zaista ne znam kompletne timove zvezde i partizana,(kamoli ostalih) a ovaj dečko mi nije zapao za oko za ovih par utakmica gde sam gledao zvezdu...a nije igrao za repku još uvek ni A ni onu koja je uzela svetsko pa da imam gde da ga vidim...tako da ne razumem čemu isčuđavanje kao da ne znam ko je Pike :D

Obratiču pažnju protiv BATE-a....

Ma jok! Ja bih bio najsrecniji da je Milinkovic-Savic zaigro za Crnu Goru!
Sta ce nam Svilar treba Brkica staviti na gol!

Ja sam prvi ovde pisao o Svilaru kada većina vas nije ni čula za dečka.
A SMS-a se i dalje nadam da se neće sutra pojaviti na okupljanju.
Ja sigurno posle svega ne bih došao.

A što se Brkića tiče da, sramno je da dok je dečko branio kao prvi golman u Seriji A je grejao klupu večitom drugom i trećem klupskom golmanu Stojkoviću.

Morao sam da izguglam...što je čudno?

Kod "nas" sigurno nije...odnosno loše pretpostavljaš šta ja mislim pod "nas" :lol:

ali na stranu navijačko opredeljenje...zaista ne znam kompletne timove zvezde i partizana,(kamoli ostalih) a ovaj dečko mi nije zapao za oko za ovih par utakmica gde sam gledao zvezdu...a nije igrao za repku još uvek ni A ni onu koja je uzela svetsko pa da imam gde da ga vidim...tako da ne razumem čemu isčuđavanje kao da ne znam ko je Pike :D

Obratiču pažnju protiv BATE-a....

Pa dao je gol protiv Batea, dao je golcinu protiv Krasnodara, protiv Arsenala mu je u Beogradu Cheh skinuo gol...Protiv Sparte je pobego onome kad je ubacio u petu ko tajfun provuko golmanu kroz noge al nije htela od stative u gol izadje a svi je videli u golu ******... Nesto ti to slabo pratis ili se pravis malo lud :)...To je ono najocitije da kazem...A imo je na svakoj kad sam povuce iz mesta i napravi lom pa se covek pita kakva li ce ovo biti zverina kad sazri... Al ajd da nedrvim vise nego...pogledaj eto...

Kakav bre Radonjić. SMS; Živković, pa čak i ovaj Grujić su u njegovim godinama već zaigrali fudbal kako treba i bili dokazani.

Ovaj juče zaigrao ozbiljan fudbal, uradio par poteza u Zvezdi i odmah reprezentativni kalibar.

A pre toga niko nije znao reč da kaže o njemu.

Ja sam prvi ovde pisao o Svilaru kada većina vas nije ni čula za dečka.
A SMS-a se i dalje nadam da se neće sutra pojaviti na okupljanju.
Ja sigurno posle svega ne bih došao.

A što se Brkića tiče da, sramno je da dok je dečko branio kao prvi golman u Seriji A je grejao klupu večitom drugom i trećem klupskom golmanu Stojkoviću.

Taj Brkic je branio protiv Hrvata i ja sam ga hteo na golu a decko je takva pickica i tremaros da sam ja reko vracaj Mustafu nikad mu necu oprostiti...to nek ovi oprastaju al vracaj ga samo da negledam ovu pizdu na golu...
A za SMSa ako si ozbiljan to govori samo o tvojoj sujeti(i ja taj problem imam brate ali ga ne reklamiram i ne promovisem kao neku vrednost! sto ti radis)
Hvala Bogu Sergej je dovoljno normalan izgleda pa mu nece sujeta biti iznad dresa Srbije...

Promene: Krstičić, Radonjić i Živković na spisku!
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=11&dd=05&nav_id=1321952

Ciganija dominira FSS-om. Pretvaraju reprezentaciju u svoju prčiju.

Jednog fudbalera reprezentativnog kalibra nisu u stanju više od 10 godina da proizvedu, pa su sada ljubomorni, ne žele da SP prođe bez njih i njihovih ''produkta''

Jedino što je iz Zvezde došlo u reprezentaciju su Muslin, Kokeza i Bunjevčević.

Zamisli da se plasiramo i igramo SP, a da najveći srpski stub nema svog igračkog udela i značaja u tome, zato eto nam s ljubavlju Krstičić i Radonjić

Taman sam pomislio da su stvari krenule nabolje, a ono sutra malo. Ispalo je da naše dno ipak ima podrum.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back