Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brate mnogo si kontra-diktoran .. Pogubio si se skroz .. Prvo kritikujes nas kazes kao mi smo neka sila pa nam je ispod casti da pozovemo igraca iz domace lige a onda u sledecoj recenici kazes za Radonjica na sta smo spali kad su 2,3 utakmice u Evropa Ligi dovoljne da se nadje na spisku ..

Mislio sam na igrače iz poljske lige, ne iz naše. U našoj ligi nema igrača za reprezentaciju, osim eto Stojkovića. Ako Krstičić i Radonjić zaslužuju poziv za reprezentaciju onda zaslužuju još 3,4 igrača iz Zvezde i Partizana, a ako se krene tom logikom onda gde je granica uopšte?

Onda i Rockov zaslužuje da bude barem treći golman s obzirom da je posle Stojkovića najbolji golman u ligi.

Ne znam zašto je klinački kada je patern sasvim jasan.
Poljska i naša liga su tu negde? Pa ne znam baš s obzirom da je 10 igrača poljske reprezentacije iz njihove domaće lige, što im nije smetalo da se ubedljivo plasiraju kao prvi na SP i da prošle godine igraju 1/4 finale EP i ispadnu na penale od Portugala.
E sada zamisli našu reprezentaciju sa polovinom igrača iz Superlige pa mi reci da je isto.
Poljacima valjaju igrači iz njihove lige, a nama je ona ispod časti i renomea, jer mi smo neka sila i fudbalsko ime za razliku od njih.

Radonjić je započeo ciklus sa mladom reprezentacijom, pa nek ga sa njom i završi. Posle ćemo da vidimo šta dalje.
Na šta smo mi kao reprezentacija spali kada su ti 2,3 dobre utakmice u Evropa Ligi dovoljne da se nađeš na spisku. Bez obzira što te pre toga nije bilo na fudbalskoj mapi.

I ovaj Krstičić je verovatno i sam mislio da je završio sa reprezentacijom. Ali eto, bilo je dovoljno da se Jovičić povredi, da on dođe u Zvezdu kao njegova zamena i eto ga nazad.

Da,poljska i nasa liga jesu tu negde jer se kvalitet lige vidi po nastupima njenih timova u Evropi i po tome koliko njih ima a ta poljska liga nema ni jednog, a ta nasa ima 2 tima koja su na dobrom putu za 1/16 finala i to mora da se postuje , samim tim je liga napredovala....

A reprezentacija nije nikakvo merilo lige vec odraz toga da uspeh moze da se napravi i bez velikih zvezda...kao prvo mi smo zemlja sa vise talenta za fudbal i imamo veca imena i kroz istoriju od poljaka i nasi igraci su jednostavno trazeniji pa su zato i vecinom van...druga stvar, nasi klubovi nisu privatizovani i imaju manje mogicnosti da zadrze igrace tim pre sto se ni ne zna do kada ce neki klub preziveti....a treca stvar mi nemamo ekstra zvezdu tipa Robert Levandovski ,i generalno okosnicu reprezentacije im cine igraci koji igraju van....

Pa mislim da ce se svi sloziti da je evropa liga daleko vece merilo od poljske lige, ali kako god..

- - - - - - - - - -

Inace Krstajic prelazi na 4-3-3 verovatno po nalogu novog selektora iz senke

Pa poljska liga je na UEFA listi 11 mesta ispred naše, o čemu ti pričaš? Ti si sada našao da uzimaš samo trenutnu sezonu kao merodavnu sa snagu i kvalitet dveju liga.

I nisi konkretno odgovorio na pitanje - ako Poljskoj koja je i u klupskom i u reprezentativnom fudbalu ispred nas nije ispod časti da uzima 10 igrača iz svoje (poljske) lige, zašto bi onda nama bilo da uzmemo samo tog jednog koji čak i među najboljim igračima lige?

Nisi naveo ama baš nijedan konkretan razlog zašto Jevtić ne bi igrao za Srbiju. Dotičeš se samo nekih sporednih, u ovom slučaju nebitnih stvari.

I ja kada pričam o Jevtiću ne pričam o okosnici tima, već o nekom eventualnom džokeru koji bi ušao sa klupe ili tako nešto.

A možda i dođe vreme da bude i okosnica tima pošto je još uvek relativno mlad, a karijera i forma su mu u usponu.

Prijović došao iz PAOK-a, odigrao ukupno manje od 80 minuta za reprezentaciju i uradio više nego mnogi koji igraju u jačim ligama i ekipama za ceo ciklus.

Poslednja izmena:
Kao što sam i rekao, ako mogu Radonjić i Krstičić zašto onda ne bi mogao ovaj i onaj...

Lalatović savetuje: Pešića odmah u reprezentaciju!
http://www.mozzartsport.com/vesti/lalatovic-savetuje-pesica-odmah-u-reprezentaciju/184109

Ovaj mozda i treba da se pozove jer je drugaciji tip napadaca od Mitra i Prijovica a prilicno je efikasan i ima iskustvo iz Francuske lige. Sto se tice Krsticica i on ima neki kvalitet i mozda treba da se isproba u prijateljskim utakmicama ali dosta je vise tih prokletih zadnjih veznih. Nama fale igraci na krilima, iza napadaca i napadac.
A Lalatoviceva naklapanja ne treba komentarisati.

Mislio sam na igrače iz poljske lige, ne iz naše. U našoj ligi nema igrača za reprezentaciju, osim eto Stojkovića. Ako Krstičić i Radonjić zaslužuju poziv za reprezentaciju onda zaslužuju još 3,4 igrača iz Zvezde i Partizana, a ako se krene tom logikom onda gde je granica uopšte?

Onda i Rockov zaslužuje da bude barem treći golman s obzirom da je posle Stojkovića najbolji golman u ligi.

Hahahaha ma vazi da je Rockov bolji od Borjana ..

Znaš li ti buraz šta je Rockov sve skidao i koliko je puta spašavao Vošu od zime kada je postao njen prvi golman? Koliko je zicera skidao, parada pravio... Ne mogu da opišem, ni da se prisetim svega.

Ono što sam gledao Zvezdu u Evropi i u domaćem prvenstvu nisam video Bog zna kakve odbrane.

Ako se zove Pešić zašto ne bi i Ožegović onda ili čak Pavkov? I ona je drugačiji profil napadača od Mitrovića i Prijovića.

Pešić drugi napadač Zvezde koji čak ni ne igra važne utakmice da bude u reprezentaciji.

Nemoj zezati Deki...

Pre Ozegovica Djurdjevic. Barem se nesto dokazao u prosloj sezoni. Ozegovic kao i Radonjic moze u mladu ali u A reprezentaciju nikako. Pavkov je isti tip napadaca kao Prijovic ali ni priblizan kvalitet kao on. Pesic ne igra zato sto se forsira Boaci. On mora da se proda dogodine i tu imaju racunicu ali Pesic nije nista losiji napadac.

Ja sam tebi rekao da me izbegavaš, kao što ja izbegavam tebe i tvoje komentare već duže vreme.
Ni najmanje me ne zanima šta pišeš, zato te se i klonim i očekujem da se ti kloniš mene nadalje.
Hvala i doviđenja.

Ma zabole me za tebe i tvoje komentare tj. izlive besa i frustracija.
Ali ako konstantno vređaš Zvezdu i njene igrače red je da dobiješ po njušci.
Slobodno me stavi na ignore.

Znaš li ti buraz šta je Rockov sve skidao i koliko je puta spašavao Vošu od zime kada je postao njen prvi golman? Koliko je zicera skidao, parada pravio... Ne mogu da opišem, ni da se prisetim svega.

Ono što sam gledao Zvezdu u Evropi i u domaćem prvenstvu nisam video Bog zna kakve odbrane.

Ti si koliko se sećam jednom prilikom izjavio da te ne interesuju Zvezdine utakmice u Evropi (uz naravno tvoju želju da što pre ispadnemo) pa mi sada objasni jednu stvar - da li stvarno nisi gledao (jer da jesi ovu boldovanu glupost ne bi odvalio) ili jesi pa se praviš blesav?

Lepo sam napisao ''ono što sam gledao''. Utakmicu sa Arsenalom sam gledao ukupno možda 20 minuta samo zato što je bio tv prenos, a Partizanovu sam odgledao celu, jer su igrali sa šiptarima.
Ali svakako da mi četvrtkom ni Zvezda, ni Partizan nisu prioritet kao recimo BATE ili Lacio.

I stvarno mi nije jasno otkud potreba sada za navijačkim prepucavanjem na ovoj temi.
Ja se baš trudim da se držim reprezentacije, ali ovde ako kažeš da Krstičić i Radonjić ne zaslužuju poziv pojedini to shvataju isuviše lično i kao napad na njihov voljeni klub.

Pa poljska liga je na UEFA listi 11 mesta ispred naše, o čemu ti pričaš? Ti si sada našao da uzimaš samo trenutnu sezonu kao merodavnu sa snagu i kvalitet dveju liga.

I nisi konkretno odgovorio na pitanje - ako Poljskoj koja je i u klupskom i u reprezentativnom fudbalu ispred nas nije ispod časti da uzima 10 igrača iz svoje (poljske) lige, zašto bi onda nama bilo da uzmemo samo tog jednog koji čak i među najboljim igračima lige?

Nisi naveo ama baš nijedan konkretan razlog zašto Jevtić ne bi igrao za Srbiju. Dotičeš se samo nekih sporednih, u ovom slučaju nebitnih stvari.

I ja kada pričam o Jevtiću ne pričam o okosnici tima, već o nekom eventualnom džokeru koji bi ušao sa klupe ili tako nešto.

A možda i dođe vreme da bude i okosnica tima pošto je još uvek relativno mlad, a karijera i forma su mu u usponu.

Prijović došao iz PAOK-a, odigrao ukupno manje od 80 minuta za reprezentaciju i uradio više nego mnogi koji igraju u jačim ligama i ekipama za ceo ciklus.

Pusti listu, ja nisam primetio neke rezultate njihovih klibova ni prethodnoh godina, a nekp je ovde pomenuo i Mireta Radovica koji je tamo veliko ime,a ovde se proveo nikako

Ja tog Jevtica nisam gledao tako da nema sta da budem protiv ili za , kad se bude dokazao (a dokazace se kad bude igrao Evropu ili jaku ligu) moze da se prica o njemu...nije nam ispod casti vec jednostavno imamo igrace u boljim klubovima od Poljaka, aman...konkretno na tim pozicijama iza spica, Tadic, Ljajic, Gacinovic, Kostic, Zivkovic u top ligama ....to Poljaci nemaju....a Radonjic igra ligu evrope i slabu ligu jednako slabu kao taj Jevtic ... plus sto je klasicno krilo a sto je nama sada jako potrebno posto se vracamo na 4-3-3

To za Prijovica je specificno jer smo bas tanki sa napadacima....

- - - - - - - - - -

I ne znam sto je problem pozivanje Radonjica, je l neko kvalitetniji izostavljen sa spiska?

Poslednja izmena:
Svi ti koje si nabrojao, osim Ljajića, su ili u padu forme ili imaju mizernu minutažu u poslednje vreme, dok je Jevtić na vrhuncu karijere i puca od samopouzdanja.
Ali ajde da ne smaram više, jednostavno smatram da Radonjić u ovom trenutku nema šta da traži u reprezentaciji i da bi pre zvao i Tošića nazad nego njega, a Tošića baš i ne mirišem.
Pozivanje Radonjića mogu samo da razumem ako je istina da su Crnogorci zagrizli za njega, pa da se na vreme osigura. Ali čudi me da je on to tako olako prihvatio s obzirom da je kod nas konkurencija mnogo jača, dok bi u CG mogao biti i prvotimac.

A sto se tice Pesica , apsolutna glupost bi bila da on zaigra za reprezentaciju...ja sam ranije mislio da je dobar igrac dok je bio u Francuskpj,ali sada kad sam ga gledao vidi se da je obican balvan...
Cak ni za siri spisak...
Mitrovic i Prijovic sigurni putnici; treci po meni Pavlovic, a Djurdjevic ako se ustali moze da ga istisne....

Sto se Krsticica tice ja sam njega prizeljkivao u timu kad je Miha bio selektor, ali tada je on i igrao bolji fudbal, danas je puno slabiji, slabo upadljiv na terenu... ipak ne mislim da je slabiji od Gudelja npr.... ali i jedan i drugi daleko od tima za Rusiju....
Samo da SMS-a konacno vide kao osmicu a ne desetku i bice super...on i Matic a Radoja i Milivojevic kao opcije, Grujic i Maksimovic ako zaigraju pa da istisnu nekog od druge dvojice, pa tek onda Fejsa , Krsticic, Gudelj,znaci ni u teoriji za mundijal....

admirale a otkud tebi ta informacija da se prelazi na 4-3-3 ???

To bi u teoriji bilo super Bane na desnom beku , Kolarov levo , stoperi Nastasic i Maksimovic , Matic zadnji vezni , Sergej i Milivojevic/Radoja kao jos dva vezna , levo Kostic , desno Tadic i spic Mitar .. a MOZDA bi Tadic mogao u sredinu umesto Milivojevica/Radoje a na desno krilo Zivkovic .. Sta ti mislis gde bi Tadic imao bolji ucinak kao krilo ili kao vezni ?? I namerno sam napisao Milivojevic ili Radoja jer Gudelj nema pojma ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back