Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je u celoj ovoj priči najviše žao upravo Sergeja.

Jedni ga optužuju da je glavni krivac što je Muslin otišao, drugi će očekivati sada neke vanserijske utakmice od njega posle silnih hvala i guranja u čemu su i mediji dosta učestvovali što će i za njega predstavljati dodatan pritisak.

A dečko ni kriv, ni dužan. Sve vreme je ćutao, nikoga nije dirao, prećutao je čak i Muslinove česte prozivke...

Da je pristao da igra za Crnu Goru bilo bi bolje i njemu i nama.

Jedni ga optužuju da je glavni krivac što je Muslin otišao, drugi će očekivati sada neke vanserijske utakmice od njega posle silnih hvala i guranja u čemu su i mediji dosta učestvovali što će i za njega predstavljati dodatan pritisak.

A dečko ni kriv, ni dužan. Sve vreme je ćutao, nikoga nije dirao, prećutao je čak i Muslinove česte prozivke...

Aj ne lupaj, majke ti!!! Bilo bi nam bolje da nam najperspektivniji igrac zaigra za CG?!!?! Puno puta napises tacne i korektne stvari, ali ovo si odvalio za medalju.

Ovo prvo su upravu, ovo drugo je budi Bog s nama...

Muslinove izjave u teoriji sve na mestu,zna stari sta ljudi vole da cuju "da je samostalan, da nema uticaja sa strane,da nema menadzera itd"....a zapravo...ako su menadzeri ti koji treba da guraju Milinlovic-Savica u srpsku reprezentaciju onda mogu stvarno da pozelim da nam menadzeri kroje tim...salu na stranu, decko bi debitovao za bilo koju drugu selekciju na planeti,a osim u par najboljih svuda bi bio prva zvezda...
Drugo, tacno je da Muslin nije klasicne menadzerske vedete kao sto ih je imao Pizon ( Veseljko Trivunovic, Brana Ilic, Branislav Jovanovic, Marko Miric jao idiota, najprovidnije je to radio) ,ali bi Gudelj recimo ili Stefan Mitrovic mogli da udju u opseg menadzerskog uticaja.....

Muslin se na kraju obrukao time što je upro prst u Kežmana. Kao prvo, Sergej MS nije igrač kojeg bi menadžer trebalo na silu da gura u reprezentaciju, kao drugo, Kežman se oglasio praktično poslednji, kada se već cela nacija pitala zašto Sergej ne igra, i kao treće, svi znaju da Kežman u fudbalskim strukturama nema taj uticaj, a što priča po novinama, pa bože moj, menadžeri to rade.

Deset dana se Kokeza i Muslin natežu oće bude smena neće bude smena, nije valjda da je zbog Kežmanovog intervjua?

Jasno je da iza Muslinovog uklanjanja stoje neki potpuno drugi interesi koje ni sam Muslin neće da obelodani, nego upire prstom u Kežmana i još ga naziva "polusvetom".

Šta je problem? Ja sam otvoreno navijao da zaigra za CG posle cele one zavrzlame koja čini mi se i još uvek traje.

I sada bih mu skinuo kapu da odluči da se ne pojavi na okupjanju.
Koji je bre tebi qraс sa tom reprezentacijom Crne Gore!?!?

Ajde prestani da smaraš ili idi na forum Montenegrina pa tamo debatujte koji bi se srpski igrač fino uklopio u njihovu reprezentaciju. Ako imaju uopšte forum o fudbalu.

Smena Muslina nakon plasmana sa prvog mesta je samo po sebi presedan, ali ne treba gledati na to tragicno. Sad citam da mu smeta sto su menadzeri gurali igraca preko medija (Kezman se oglasio tek pre par dana, ne ranije), kao i da nije bilo mesta za SMS je je igrao Tadic. Rodjace, ova dva igraca ne igraju iste pozicije u timu, aman. Ovo daje na tezini plasmanu na SP, jer nas selektor ne zna ko gde igra u klubovima. Muslin evidentno nije planirao da bilo sta menja za SP, dakle, bez Zivkovica, SMS, sa Gudeljom, S.Mitrovicem, tako da mi iskreno nije zao sto je smenjen. Kao sto sam vec pisao, ovaj tim ima dobre individualce, sa svega 2 kriticne pozicije, tako da verujem moze mnogo bolje na SP.

RickRoss, ako bi ti poklonio SMS zato sto bi narod ocekivao od njega da zablista, i kao neko slepo teranje inata, i ti tu ne vidis problem, onda nista. Sve OK. Igraca za koga se vec sada otimaj oba Mancestera, Juve, Real, igraca od 100 miliona evra.

Муслина је после Аустрије требало најурити из репрезентације. Два кола пред крај нама треба само једна победа за директан плсаман на СП. Он против Аустрије игра бункер, а наши не могу да се саставе на терену и губимо утакмицу. Какав је то тренер, селектор, стратег који може такву тактику да осмилсли кад смо јуриш победу и ништа те друго не знаима?
Што се саме игре тиче ја за целе квалификације нисам видео три крштена паса, а камоли неки контитнует у току неког периода утакмице. То само говори о квлитету групе у којој смо били,без обзира што су тамо неки севнули на ЕУ.
У нашој групи поред нас једина озбиљна репрезентација што се играча тиче јесте Аустрија. Могу да захвале свевишњем што смо их победили у код куће, иначе су се Аустријанци испромашивали само тако.

То ког играча није звао то код нас деценијама траје, задњи пут Михајловић неће ни да чује за Матића. Још уводи хорско певање а сад се бламира са обавезном литературом из ОШ. Да не спомињемо Рамба виш сени не сећам ко је све био селктор и каве су изгворе имали.
Неко је добро приметио пласман на СП није никакв успех, успехом се може сматрати тек тамо четврт финале.

П.С
Још један сличан медиокритет Муслину је Антић, који се такође пласирао на директно на СП. Овде још ради заблуда да је Антић направио неки успех. Њега је требало најурити после уткамице са Фрнацуском кад нам је такође требала победа за СП. На домећем терену имамо велики део меча са играчем више а ми играмо бункер. До душе извукли смо нерешено. На СП,катастрофа и ако смо победили Немце.

Муслина је после Аустрије требало најурити из репрезентације. Два кола пред крај нама треба само једна победа за директан плсаман на СП. Он против Аустрије игра бункер, а наши не могу да се саставе на терену и губимо утакмицу. Какав је то тренер, селектор, стратег који може такву тактику да осмилсли кад смо јуриш победу и ништа те друго не знаима?
Што се саме игре тиче ја за целе квалификације нисам видео три крштена паса, а камоли неки контитнует у току неког периода утакмице. То само говори о квлитету групе у којој смо били,без обзира што су тамо неки севнули на ЕУ.
У нашој групи поред нас једина озбиљна репрезентација што се играча тиче јесте Аустрија. Могу да захвале свевишњем што смо их победили у код куће, иначе су се Аустријанци испромашивали само тако.

То ког играча није звао то код нас деценијама траје, задњи пут Михајловић неће ни да чује за Матића. Још уводи хорско певање а сад се бламира са обавезном литературом из ОШ. Да не спомињемо Рамба виш сени не сећам ко је све био селктор и каве су изгворе имали.
Неко је добро приметио пласман на СП није никакв успех, успехом се може сматрати тек тамо четврт финале.

П.С
Још један сличан медиокритет Муслину је Антић, који се такође пласирао на директно на СП. Овде још ради заблуда да је Антић направио неки успех. Њега је требало најурити после уткамице са Фрнацуском кад нам је такође требала победа за СП. На домећем терену имамо велики део меча са играчем више а ми играмо бункер. До душе извукли смо нерешено. На СП,катастрофа и ако смо победили Немце.

Potpis za prvi deo
Ali p.s .... nije bas tako,jeste tad igrao zatvorenije i ispustili smo veliku pobedu,ali generalno Antic se nije libio da napadne, nije izostavljao najbolje igrace,igrali smo dobro,osim protiv Gane , i sreca je mozda jedini put istinski bila protiv nas protiv Australije.....
Trebao je da ostane i cela nacija je bila protiv njegove smene .... kasnije se i pokazala kao greska njegova smena....a danas ,eto iz objektivnog ugla,na osnovu vidjenog , dizem 2 prsta za smenu i pozdravljam taj potez saveza, sa svime time ko tamo sedi, videli su neke ocigledne stvari i nisu ih ignorisali pod kapom plasmana....

- - - - - - - - - -

Sad novinari pokusavaju da brane i peru Muslina jer su dezurni pljuvaci, najljigavija profesija....da je otisao na prvenstvo i tamo doziveo fijasko onda bi pljuvali i njega i savez "zasto nije biio smenjen odmah posle katastrofalne igre protiv Gruzije"....

O kakvom cetvrtfinalu mastate ??? Mi od top igraca imamo samo Matica .. Ivanovic i Kolarov su BILI NEKAD top sada vise nisu u Celziju i Sitiju nego su se povukli u slabije timove plus se radi o defanzivnim igracima a i sam Matic je takodje defanzivac .... Tadic koga obozavam i koji je fenomenalno izneo ove kvalifikacije nije top igrac fali mu to nesto jer da nije tako igrao bi u Mancesteru a ne u Sautemtonu .. Mitrovic je rezerva u Njukaslu ... Kostic i Nastasic ne igraju u Bajernu i Dortmundu nego u Salkeu i Hamburgu .. Maksimovic u Napoliju greje klupu .. Tako da ako vec pricate nesto pricajte realno mi smo po imenima tu negde sa Austrijom i Velsom a vi se tripujete da smo mi za njih Spanija ili Belgija .. A da ne pricamo o tome sto je Vels pre samo godinu dana bio medju 4 najjaca kluba u Evropi ... Pa i ta Austrija je igrala EP za razliku od nas , Irska koja ima skromna imena ne samo da je igrala EP nego je i prosla grupu ... Eto toliko o tome da smo imali slabu grupu .. Mozda nam nije pala neka top ekipa tipa Nemacka ili Francuska ali smo zato imali 3 izuzetno jake i nezgodne selekcije plus Gruzija najtezi protivnik iz tog sesira koju smo jedino mi u grupi dobili oba puta .. Sad se tripujete kao ma jaka stvar dobili Gruziju a zaboravljate kako smo se blamirali sa Jermenijom ne tako davno kada nas je mustafa spaso poraza .. Jedva smo izvukli remi u Jerevanu plus sto je ta Jermenija slabija od ove Gruzije ... Mi imamo jednog top igraca ostalo je PROSEK ...

Poslednja izmena:
O kakvom cetvrtfinalu mastate ??? Mi od top igraca imamo samo Matica .. Ivanovic i Kolarov su BILI NEKAD top sada vise nisu u Celziju i Sitiju nego su se povukli u slabije timove plus se radi o defanzivnim igracima a i sam Matic je takodje defanzivac .... Tadic koga obozavam i koji je fenomenalno izneo ove kvalifikacije nije top igrac fali mu to nesto jer da nije tako igrao bi u Mancesteru a ne u Sautemtonu .. Mitrovic je rezerva u Njukaslu ... Kostic i Nastasic ne igraju u Bajernu i Dortmundu nego u Salkeu i Hamburgu .. Maksimovic u Napoliju greje klupu .. Tako da ako vec pricate nesto pricajte realno mi smo po imenima tu negde sa Austrijom i Velsom a vi se tripujete da smo mi za njih Spanija ili Belgija .. A da ne pricamo o tome sto je Vels pre samo godinu dana bio medju 4 najjaca kluba u Evropi ... Pa i ta Austrija je igrala EP za razliku od nas , Irska koja ima skromna imena ne samo da je igrala EP nego je i prosla grupu ... Eto toliko o tome da smo imali slabu grupu .. Mozda nam nije pala neka top ekipa tipa Nemacka ili Francuska ali smo zato imali 3 izuzetno jake i nezgodne selekcije plus Gruzija najtezi protivnik iz tog sesira koju smo jedino mi u grupi dobili oba puta .. Sad se tripujete kao ma jaka stvar dobili Gruziju a zaboravljate kako smo se blamirali sa Jermenijom ne tako davno kada nas je mustafa spaso poraza .. Jedva smo izvukli remi u Jerevanu plus sto je ta Jermenija slabija od ove Gruzije ... Mi imamo jednog top igraca ostalo je PROSEK ...

lepo je sto razlikujes bajern i dortmund od salkea i hamburga ... taj isti fenjeras hamburg u gostima je pocepao keln za koji si pricao da je sila nemacka...

Kezman izdao saopstenje i provukao "saradnju preko 3. lica" po kojoj je Muslin gos'n Slavoljub odavno poznat....

Mislim smesan pokusaj zamene teza je njegov " integritet" pred naletom menadzera i to na slucaju SMS-a , to je kao sad Desamp da kaze da ga menadzer pritiska da ubaci Mbapea u timu

Suska se da ce promeniti i tehnickog sponzora za SP...Ne znam do kad vazi ugovor s Umbro ali ova zadnja garnitura sto su nosili je bila solidna i retro,pravi fudbalski dresovi, za razliku od one prve u kvalifikacijama za EP koja je bila blagi uzas.Pretpostavljam da ce uzeti Adidas jer nasi imaju neki fetis na tri crte

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back