Bastiani
Poznat
- Poruka
- 7.677
Vidiš ti to, Kežman ga je u stvari smenio. Ko bi to reko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je u celoj ovoj priči najviše žao upravo Sergeja.
Jedni ga optužuju da je glavni krivac što je Muslin otišao, drugi će očekivati sada neke vanserijske utakmice od njega posle silnih hvala i guranja u čemu su i mediji dosta učestvovali što će i za njega predstavljati dodatan pritisak.
A dečko ni kriv, ni dužan. Sve vreme je ćutao, nikoga nije dirao, prećutao je čak i Muslinove česte prozivke...
Da je pristao da igra za Crnu Goru bilo bi bolje i njemu i nama.
Meni je u celoj ovoj priči najviše žao upravo Sergeja.
Jedni ga optužuju da je glavni krivac što je Muslin otišao, drugi će očekivati sada neke vanserijske utakmice od njega posle silnih hvala i guranja u čemu su i mediji dosta učestvovali što će i za njega predstavljati dodatan pritisak.
A dečko ni kriv, ni dužan. Sve vreme je ćutao, nikoga nije dirao, prećutao je čak i Muslinove česte prozivke...
Da je pristao da igra za Crnu Goru bilo bi bolje i njemu i nama.
Koji je bre tebi qraс sa tom reprezentacijom Crne Gore!?!?Šta je problem? Ja sam otvoreno navijao da zaigra za CG posle cele one zavrzlame koja čini mi se i još uvek traje.
I sada bih mu skinuo kapu da odluči da se ne pojavi na okupjanju.
Муслина је после Аустрије требало најурити из репрезентације. Два кола пред крај нама треба само једна победа за директан плсаман на СП. Он против Аустрије игра бункер, а наши не могу да се саставе на терену и губимо утакмицу. Какав је то тренер, селектор, стратег који може такву тактику да осмилсли кад смо јуриш победу и ништа те друго не знаима?
Што се саме игре тиче ја за целе квалификације нисам видео три крштена паса, а камоли неки контитнует у току неког периода утакмице. То само говори о квлитету групе у којој смо били,без обзира што су тамо неки севнули на ЕУ.
У нашој групи поред нас једина озбиљна репрезентација што се играча тиче јесте Аустрија. Могу да захвале свевишњем што смо их победили у код куће, иначе су се Аустријанци испромашивали само тако.
То ког играча није звао то код нас деценијама траје, задњи пут Михајловић неће ни да чује за Матића. Још уводи хорско певање а сад се бламира са обавезном литературом из ОШ. Да не спомињемо Рамба виш сени не сећам ко је све био селктор и каве су изгворе имали.
Неко је добро приметио пласман на СП није никакв успех, успехом се може сматрати тек тамо четврт финале.
П.С
Још један сличан медиокритет Муслину је Антић, који се такође пласирао на директно на СП. Овде још ради заблуда да је Антић направио неки успех. Њега је требало најурити после уткамице са Фрнацуском кад нам је такође требала победа за СП. На домећем терену имамо велики део меча са играчем више а ми играмо бункер. До душе извукли смо нерешено. На СП,катастрофа и ако смо победили Немце.
Jako je narcisoidan lik ćelavi. Kada ga čitam imam utisak da čitam Gvardiolu.
O kakvom cetvrtfinalu mastate ??? Mi od top igraca imamo samo Matica .. Ivanovic i Kolarov su BILI NEKAD top sada vise nisu u Celziju i Sitiju nego su se povukli u slabije timove plus se radi o defanzivnim igracima a i sam Matic je takodje defanzivac .... Tadic koga obozavam i koji je fenomenalno izneo ove kvalifikacije nije top igrac fali mu to nesto jer da nije tako igrao bi u Mancesteru a ne u Sautemtonu .. Mitrovic je rezerva u Njukaslu ... Kostic i Nastasic ne igraju u Bajernu i Dortmundu nego u Salkeu i Hamburgu .. Maksimovic u Napoliju greje klupu .. Tako da ako vec pricate nesto pricajte realno mi smo po imenima tu negde sa Austrijom i Velsom a vi se tripujete da smo mi za njih Spanija ili Belgija .. A da ne pricamo o tome sto je Vels pre samo godinu dana bio medju 4 najjaca kluba u Evropi ... Pa i ta Austrija je igrala EP za razliku od nas , Irska koja ima skromna imena ne samo da je igrala EP nego je i prosla grupu ... Eto toliko o tome da smo imali slabu grupu .. Mozda nam nije pala neka top ekipa tipa Nemacka ili Francuska ali smo zato imali 3 izuzetno jake i nezgodne selekcije plus Gruzija najtezi protivnik iz tog sesira koju smo jedino mi u grupi dobili oba puta .. Sad se tripujete kao ma jaka stvar dobili Gruziju a zaboravljate kako smo se blamirali sa Jermenijom ne tako davno kada nas je mustafa spaso poraza .. Jedva smo izvukli remi u Jerevanu plus sto je ta Jermenija slabija od ove Gruzije ... Mi imamo jednog top igraca ostalo je PROSEK ...

Fali Andjus vise nego ikad.![]()