RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.728
Mogli bi da mu srede neki studio u ćeliji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogli bi da mu srede neki studio u ćeliji.
Pročitao sam da mu preti 3 do 12 godina zatvora
Naravno da je raspad i kršina. Možeš misliti nabudžio ocenu protv Skenderbega i završio u timu kola.
Ma ne bi Muslin to nikad. Jos u CZ je bilo prica i pricica kako je hteo da se ugradi Pjanovicu za transfer, pa kad ga ovaj oladio drzao ga na klupi i gurao Spalevica, bese protiv Leverkuzena. Njega taj glas prati gdegod da je radio.
Nego, rekoh da pozdravim drugare neostrascene cigane od UEFA-e, kojima je Bambi Tosic raspad igrac, krsina itd itd, a Nemanja prijemlopte35metaraugolaut Radonjic svemirski brod. Decko uvrsten u tim kola. Na vezu, opet. Isto kao sto je na vezu skupio 70+ nastupa u repki. Oce centrala da pogresi jednom...
Šta se sada ti gubiš? Uzdižeš lika kao da je uvršten u tim kola posle utakmice sa Seviljom, a ne sa šiptarskim antitalentima.
I kakav te Kokeza i Tole spopali? U stvari kakve veze Tošić ima sa ovom temom uopšte?
On nije na spisku reprezentativaca i verovatno više neće ni biti.
Ti si decko smesan ..
Evo ga vaš poštenjačina, stručnjak, gospodin, žrtva fudbalske mafije, ''lisica''...
Menadžer Jaje Turea: Kod Muslina prolaze samo kombinacije, on je i Turea držao na klupi zbog Lerinca
Seljuk, fudbalskoj javnosti najpoznatiji kao menadžer Jaje Turea koji je imao oštre javne sukobe sa menadžerom Mančeseter Sitija Pepom Gvardiolom, tada je bio potpredsednik kluba iz Donjecka, a Muslin trener. Očigledno su se rastali u lošim odnosima, pošto je Seljuk iskoristio aktuelnu situaciju da se u izjavi za Informer podseti njihove saradnje.
“Kod Muslina je, u vreme dok je bio trener Metalurga, čak i Jaja Ture više bio na klupi nego što je igrao. Zašto? Zato što je Muslinu bilo važno da u timu bude Leo Lerinc, kog je tada doveo na probu, kao i još neki drugorazredni ili trećerazredni igrači. Lepo smo mu objasnili da je Jaja Ture važan projekat, da je supertalentovan igrač i da se od njega mnogo očekuje“
“Kod Muslina niste mogli da igrate ako niste bili deo njegove kombinacije. On je dobio odlične uslove, dobru platu i od njega je traženo da bude trener. Međutim, on je hteo da bude mnogo više od toga.“
Kao dokaz za svoje tvrdnje, Seljuk u izjavi za Informer navodi jednu konkretnu situaciju:
“Jednom je Muslin ponudio da dovedemo jednog igrača, mislim da je bio iz Bugarske, za 800.000 dolara. Jankov, čini mi se da se zove, ali ne mogu tačno da se setim. Zanimljivo je da je taj igrač, u tom trenutku, bio slobodan i hteo je da dođe bez obeštećenja, ali je Muslin tražio novac, naravno - za sebe“
http://www.mozzartsport.com/vesti/m...je-i-turea-drzao-na-klupi-zbog-lerinca/183771
Šta se sada ti gubiš? Uzdižeš lika kao da je uvršten u tim kola posle utakmice sa Seviljom, a ne sa šiptarskim antitalentima.
I kakav te Kokeza i Tole spopali? U stvari kakve veze Tošić ima sa ovom temom uopšte?
On nije na spisku reprezentativaca i verovatno više neće ni biti.
Sve je moguce kad je nas kriminalni fudbal u pitanju.
Ne bi me iznenadilo da raspali Tosic ode na S.P.
Ti si decko smesan ..
Još da Ana dovede Švajnija u partizane.
- - - - - - - - - -
Odma da se smeni bitanga Dešan.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=11&dd=04&nav_id=1321582
Mislim da Stojke ide u penziju posle SP-a, a Svilar će opet biti isuviše zelen za prvog golmana.