Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Neke stvari mi nisu bas najjasnije .. Zasto je Napoli platio 25 miliona evra za Maksimovica da bi grejao klupu ?? Ili na primer Fiorentina sto je dovela Milenkovica za 5 miliona a nije odigrao ni minut ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj mi mišljenja tih silnih skauta o Svilaru.
I kakav crni Radonjić dečko pojma nema.
Ove utakmice u domaćoj ligi ne računam, dok u Evropi ništa nije pokazao.
A ovde se stavlja u istu rečenicu sa SMS-om i Živkovićem
Pa ti si se prvi nadovezao na moj post o njemu i nazvao me nerealnim, pošto eto njega žele Murinjo i pola Evrope.
Šta si mislio da ću to ostaviti tek tako?

Paspominjao si nekakvu gomilu skauta, a jedino što si ponudio su Murinjove reči ''E dobar vam onaj mali''. I sad ja iz toga moram da zaključim da ga želi Mančester i pola Evrope.
Ako dođe kod nas biće samo jedan od mase talentovanih golmana, a šta će biti sutra i ko će braniti u budućnosti videćemo.
On možda jeste najveći talenat od njih ali to ništa ne znači.
I Stojković je svojevremeno bio najbolji mladi golman Evrope, pa nije imao baš neku zavidnu klupsku karijeru.
Imacemo paklen tim Svilar , Sergej , Zivkovic , Radonjic .... minimum 4 top igraca od kojih su 3 ofanzivna .. Uz jednog dobrog trenera ( Paunovic ili Jokanovic ) koji bi ih maksimalno motivisao nesto poput Muslina mogli bi zaista da igramo jedan leprsav kako ja to volim da kazem ,,atomski,, fudbal ..
- - - - - - - - - -
E onda mozemo da pricamo o cetvrt-finalu a sad sa ovim timom gde imamo samo jednog top igraca - Matica a ostalo prosek i sam plasman na SP je ogroman uspeh jos ako se uzme u obzir da nas nije bilo 8 godina na velikim takmicenjima ...
Nemanja Radonjic jesi cuo za Leroya Sanea zovu ga 'Nemacki Radonja' ili u Crni Radonja(samo za ortake i one iz njegovog okruzenja)...

Mali je sirov neiskusan al moze biti opasan igrac vec sada od ovako sirovog reprezentacija moze imati koristi...Samo znas on je kod vas poniko a oduvek je bio Zvezdas i nikad nije krio naprotiv prico kako ce igrati za Zvezdu e vidis tu je problem, zato mnogi vise od svega zele da zavrsi na Freestylu a ne u Manchesteru recimo ili u Benfici eto... Zato se odmah peni na pomen njegovog imena zato ti postavljas pitanje ko je Radonjic![]()

Ma jok! Ja bih bio najsrecniji da je Milinkovic-Savic zaigro za Crnu Goru!
Sta ce nam Svilar treba Brkica staviti na gol!
Morao sam da izguglam...što je čudno?
Kod "nas" sigurno nije...odnosno loše pretpostavljaš šta ja mislim pod "nas"
ali na stranu navijačko opredeljenje...zaista ne znam kompletne timove zvezde i partizana,(kamoli ostalih) a ovaj dečko mi nije zapao za oko za ovih par utakmica gde sam gledao zvezdu...a nije igrao za repku još uvek ni A ni onu koja je uzela svetsko pa da imam gde da ga vidim...tako da ne razumem čemu isčuđavanje kao da ne znam ko je Pike
Obratiču pažnju protiv BATE-a....
...To je ono najocitije da kazem...A imo je na svakoj kad sam povuce iz mesta i napravi lom pa se covek pita kakva li ce ovo biti zverina kad sazri... Al ajd da nedrvim vise nego...pogledaj eto...Ja sam prvi ovde pisao o Svilaru kada većina vas nije ni čula za dečka.
A SMS-a se i dalje nadam da se neće sutra pojaviti na okupljanju.
Ja sigurno posle svega ne bih došao.
A što se Brkića tiče da, sramno je da dok je dečko branio kao prvi golman u Seriji A je grejao klupu večitom drugom i trećem klupskom golmanu Stojkoviću.