Vlad88
Iskusan
- Poruka
- 5.940
Mene je iznenadio ovaj Maksimovic. Lik trci po terenu kao Arturo Vidal. Svugde ga ima.
Jos jedan izdanak zvezdine skole koji je dobio sansu da igra za prvi tim
Jos jedan izdanak zvezdine skole koji je dobio sansu da igra za prvi tim

cela odbrana ma svi...kako je Veljko postavio momke alal vera brate...Maiksimovicu se jos jednom izvinjavam kako sam se ogresio od decka posle prve utakmice...sada sam misljenja da je mozda najozbiljniji kandidat za A tim...Sergej Milinkovic-Savic mora da proradi gledam sa dva ortaka utakmicu jedan od njih nema pojma ko je Sergej neprati fudbal slabje i sad ti objasni na koji je fazon Sergej veliki talenat em se nije mogo sastaviti em onako visok cudno trci izgleda Boze sacuvaj...Vec je u prvom bio spreman za izmenu ali naravno zna Veljko kao i mi koji ga gledamo zasto ga je trpio jer moze sam resiti jednim potezom...i u jednom trenutku kad smo trebali da overimo Mali sastavio je sa golom Zivkovica cini mi se kad je preso golmana...Neka u finalu bude najbolji i nek nam se vrate ove propustene sanse...sta got bude momci vi ste legende hvala na ovim divnim trenutcima...Za ove sto pljuju Saponjicu...Saponjic ima osnovnu za centrafora njuh za gol(realizacija ce doci) i konstituciju dobije dule zagradi se odlozi loptu to je osnova za centarfora sad kakav ce biti igrac zavisi od mnogo faktora ali da moze biti odlican igrac naravno da moze...'fudbalski' tj talentom umecem...naravno nemoze da se poredi sa Joveticem i nikad to nece biti naravno ali zasto nebi bio jedan 'Mandzukic' recimo...