Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj Mandić nije klasičan napadač, ali se pokazao kao kvalitetniji od Šaponje... ipak Šaponja je dao gol kad je bilo najpotrebnije, protiv Mađara...

Da igraju moji Jović i Ristić bili bismo dodatno kvalitetni...

Mandic je bio odlican,Saponjic ima osecaj za gol to ne mogu da mu osporim....

- - - - - - - - - -

Andrija je nevidjeni biser... nevidjeno u Srbiji

bice steta ako ga Partizan proda za neku crkavicu (<5 000 000) nekim Rusima, Turcima ili slicno

Vec sam negde napisao da bi ga Mamic ``utopio``za 10/15 miliona...

Da l` bese ono prosle godine bilo neko EP na kojem je igrala ova generacija, kad mi je delovalo da je ovaj mali Zivkovic jos jedan vestacki napumpan igrac, bez realnog kvaliteta. Secam se da u tadasnjim nastupima nije umeo ni da primi, ni da kontrolise loptu, a o predaji da ne pricam, jedan kompletiran pas nije imao.

Drago mi je da sam se prevario i da klinac ipak ima dobar potencijal, brzinu, odlican centarsut.

Tako ce mozda biti i sa ovim malim Saponjicem, ne otpisujmo ga tek tako.

Da l` bese ono prosle godine bilo neko EP na kojem je igrala ova generacija, kad mi je delovalo da je ovaj mali Zivkovic jos jedan vestacki napumpan igrac, bez realnog kvaliteta. Secam se da u tadasnjim nastupima nije umeo ni da primi, ni da kontrolise loptu, a o predaji da ne pricam, jedan kompletiran pas nije imao.

Drago mi je da sam se prevario i da klinac ipak ima dobar potencijal, brzinu, odlican centarsut.

Tako ce mozda biti i sa ovim malim Saponjicem, ne otpisujmo ga tek tako.

Od prve odigrane utakmice za Partizan se videlo da decko ima kvalitet i da je ekstra talentovan,koliko me secanje sluzi uvek je pruzao odlicne partije kada je igrao za te mladje selekcije rep.
Mozda ja i gresim u vezi Saponjica mozda od njega na kraju ispadne i dobar igrac,.Ja se vodim nekim starim iskustvom,kada pokazuje umece sa 17/18 godina uglavnom kasnije uz dobar rad,napravi se dobar igraci...npr.kao Jovetic kod koga se od prvog dana videlo da ima talenta,ja taj talenat ne vidim ni kod Saponjica ni kod Jovica.....Jos jedanut ponavljam ovo je misljenje jednog igraca malog fudbala i ` amatera``....:D Ipak fudbalski strucnjaci znaju bolje od mene...

Poslednja izmena:
Od prve odigrane utakmice za Partizan se videlo da decko ima kvalitet i da je ekstra talentovan,koliko me secanje sluzi uvek je pruzao odlicne partije kada je igrao za te mladje selekcije rep.
Mozda ja i gresim u vezi Saponjica mozda od njega na kraju ispadne i dobar igrac,.Ja se vodim nekim starim iskustvom,kada pokazuje umece sa 17/18 godina uglavnom kasnije uz dobar rad,napravi se dobar igraci...npr.kao Jovetic kod koga se od prvog dana videlo da ima talenta,ja taj talenat ne vidim ni kod Saponjica ni kod Jovica.....Jos jedanut ponavljam ovo je misljenje jednog igraca malog fudbala i ` amatera``....:D Ipak fudbalski strucnjaci znaju bolje od mene...

Nemojmo se lagati, mali je broj onih koji pokazuju svo umece u 17. godini. Klinac mozda bude tip igraca kao sto je bio Inzagi. Nista spektakularno od njega nikad neces videti, nervirace te opasno, najradije bi mu zube prosuo, ali je uvek tamo gde treba.

Klinac je dao dva gola u dva produzetka, u eliminacionoj fazi, aman. Gol za finale SP. Neka on bude nas buduci Inzagi, i ja necu imati nista protiv da ne ume ni da dribla i da je spor, i da je odbojan. Samo neka ulazi u sanse i ugurava otpatke sa pet metara konstantno.

Pustimo ih neka disu, sami ce se procistiti za koju godinu. Uostalom, i od one cileanske generacije, polovina je otpala i nista nije napravila. Kapiten te generacije nije bio Mijatovic, ni Suker, ni Boban, nego Milan Pavlovic. garantujem da bar pola ljudi nema danas pojma ko je taj lik.

Ja sam pak igrao pravi fudbal...isto amaterski :cool:
Mogu reći da je Šaponjić jako talentovan napadač. Ne može ga se porediti sa Jovetićem, jer uopšte nisu isti tipovi napadača...Ti si kod Jovetića, kao igrač malog fudbala uočio talenat kroz izuzetnu tehniku i lucidnost koju on poseduje. Šaponjić nema to...ali ne znači da neće postizati više golova od Jovetića.
On više igra ledjima. Skoro je za nepoverovati kako to zrelo radi u konkurenciji starijih igrača. On je zaista svašta promašivao na ovom prvenstvu. Fali mu iskustva i koncentracije.
Ali ulazi često u šanse i kako preći preko činjenice da nas je svojim golovima odveo u finale, jer je u ključnim momentima "odigrao Inzagija".

- - - - - - - - - -

Svaka čast momcim! Samo jedno pitanje za upućenije: jesu li ovo isti oni igrači koji su osvojili Evropsko prvenstvo?

Pola. Ono je bila 1994/95 generacija...a ovo je 1995/96.
Pet igrača iz prve postave one generacije, sad je okosnica ove.

Свака част. Показали су да су Срби жилав народ и да можемо и без лажних обећања, пројеката у магли и на води, до успеха.

Само напред, верујући у сопствене снаге, може пасти и Бразил.

Ja sam pak igrao pravi fudbal...isto amaterski :cool:
Mogu reći da je Šaponjić jako talentovan napadač. Ne može ga se porediti sa Jovetićem, jer uopšte nisu isti tipovi napadača...Ti si kod Jovetića, kao igrač malog fudbala uočio talenat kroz izuzetnu tehniku i lucidnost koju on poseduje. Šaponjić nema to...ali ne znači da neće postizati više golova od Jovetića.
On više igra ledjima. Skoro je za nepoverovati kako to zrelo radi u konkurenciji starijih igrača. On je zaista svašta promašivao na ovom prvenstvu. Fali mu iskustva i koncentracije.
Ali ulazi često u šanse i kako preći preko činjenice da nas je svojim golovima odveo u finale, jer je u ključnim momentima "odigrao Inzagija".

- - - - - - - - - -
.

Napadac mora da zna da igra i nogama,inace imacemo novog Mitrovica.
Saponjic ima osecaj za gol i igru glavom,hvali mu malo tehnike...

Najbolji napadaci dolaze iz juzne Amerike,zato sto su ``jaki na lopti``

Poslednja izmena:
Srpsko kolo protiv brazilske sambe - jedna od recenica Ace informacije u najavi 100% :mrgreen:
Ooo OOOpleti !

I da...mislimd a vecina komentatora ovde i vecina ljudi nisu PAOSLUTNO nisu svesni ovog uspeha a pogotovo nisu svesni velicine eventuanog osvajanja SP-a za mlade...

Poslednja izmena:
Srpsko kolo protiv brazilske sambe - jedna od recenica Ace informacije u najavi 100% :mrgreen:
Ooo OOOpleti !

I da...mislimd a vecina komentatora ovde i vecina ljudi nisu PAOSLUTNO nisu svesni ovog uspeha a pogotovo nisu svesni velicine eventuanog osvajanja SP-a za mlade...

Ne treba zamenjivati teze,momcima svaka cast pokazali su da znaju da igraju fudbal i kako se bori za nacionalni grb,ali pravi uspeh je uspeh samo A tima.
Kada A tim napravi rezultat tada ce doci do popularizacije fudbala i mozda nam tada krene na bolje u fudbalu.
Secam se u moje vreme kada je reprz. jos i igrala nekakav fudbal i kada smo i imali neke rezultate igralista su bila puna dece i svi su pikali fudbal,danas decu da pitas s`kim je igrala Srbija ne bi imali pojma.Danasnju decu fudbal ne zanima,posle proslogodisnjeg uspeha u kosarci,drugar koji je kosarkaski trener mi prica da je bila navala klinaca na kosarku.

Finale Svetskog prvenstva Brazil vs Srbija , zaista bolji scenario niko nije mogao da pozeli , definitivno najveci uspeh jugoslovenskog odnosno srpskog fudbala nakon one cuvene generacije "Cileanaca" in 1987 predvodjene Predragom Mijatovicem, Brankom Brnovicem, Robertom Prosineckim, Davorom Sukerom, Robertom Prosineckim , Zvonimirom Bobanom i ostalima (kasnije ispostavice se sve legendama svetskog fudbala), ali danas je zapisana nova istorija , i vise se nece spominjati samo cuvena generacija "Cileanaca" vec ce se u buducnosti govoriti i o cuvenoj generaciji "Novozelandjana".

Finale Svetskog prvenstva Brazil vs Srbija , zaista bolji scenario niko nije mogao da pozeli , definitivno najveci uspeh jugoslovenskog odnosno srpskog fudbala nakon one cuvene generacije "Cileanaca" in 1987 predvodjene Predragom Mijatovicem, Brankom Brnovicem, Robertom Prosineckim, Davorom Sukerom, Robertom Prosineckim , Zvonimirom Bobanom i ostalima (kasnije ispostavice se sve legendama svetskog fudbala), ali danas je zapisana nova istorija , i vise se nece spominjati samo cuvena generacija "Cileanaca" vec ce se u buducnosti govoriti i o cuvenoj generaciji "Novozelandjana".

Sta pricas, pa jel smo pre dve godine bili prvaci Evrope, valjda za uzrast do 18-19 godina !?

Ova generacija je samo nastavak toga, uostalom mi vec citavu deceniju imamo fantasticne rezultate mladjih uzrasta

Tamo gde ulogu igra samo talenat tu smo jaki, cim su u pitanju pare (A reprezentacija) odma sve to pada u vodu

a sad prvi avion da hvataju i gospodin predsednik Fudbalskog Saveza Srbije i gospodin predsednik Republike Srbije i da svojim prisustvom uvelicaju finalnu utakmicu

a kasnije, ako okolnosti dozvole, i da se slikaju sa peharom koji su zasluzili svojim velikim i predanim radom.

Nemoj molim te da ih prizivaš izbaksuziraće nam orliće.
Moraju klinci dobro da se odmore jer već nekoliko utakmica igraju u visokom ritmu ne 90 već 120 minuta. Najveći neprijatelj sada nam je umor. Ono što je fenomenalno je da niko nije suspendovan za finale a to je kod nas bilo gotovo nemoguće zamisliti. Ako nastavimo da igramo u ovakvom ritmu i sa potpuno istom napadački orijentisanom taktikom ima da bude fenomenalno finale. Večeras uz U21 orliće i paklen posao protiv Švaba.

Ne treba zamenjivati teze,momcima svaka cast pokazali su da znaju da igraju fudbal i kako se bori za nacionalni grb,ali pravi uspeh je uspeh samo A tima.
Kada A tim napravi rezultat tada ce doci do popularizacije fudbala i mozda nam tada krene na bolje u fudbalu.
Secam se u moje vreme kada je reprz. jos i igrala nekakav fudbal i kada smo i imali neke rezultate igralista su bila puna dece i svi su pikali fudbal,danas decu da pitas s`kim je igrala Srbija ne bi imali pojma.Danasnju decu fudbal ne zanima,posle proslogodisnjeg uspeha u kosarci,drugar koji je kosarkaski trener mi prica da je bila navala klinaca na kosarku.
Bas zato ovaj uspeh klinaca treba d ase promovise jer ako se bude cekalo da A selekcija napravi rezultat ni moji unucici nece znati sa kim Srbija igra. Jedina nada za spas reprezentativnog fudbala je ova generacija i nadam se generacije koje slede a do tada moracemo cini mi se da ustrpimo ne samo debakl u kf za EP nego i u kf za SP 2018-e jer sumnjam da je nas savez sposoban i voljan da ove klince tako brzo ubaci u A selekciju i dozvoli im da nose i nju kao ovu mladu....jednostavno gde god se obrcu neke vece pare tu nema uspeha pa sva sreca te na ovom Mundijalitu nije velik akcenat na novcanim nagradama kao sto bi bio na Mundijalu....
Dva dana je vrlo malo vremena za odmor pogotovo posle tri psihicki i fizicki izuzetno iscrpljujuce utakmice....vec su heroji, a bice ultraheroji ako osvoje SP...
Inace:

u 21 orlici
u 20 ORLOVI
A tim VOLOVI

Poslednja izmena:
110553107569372477378357-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back