Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IJJAAOOOOOOO !!!!

Idiite bre orlici u k...!!! Pretrno sam DAJTE GOL jbm mu mater da mu ***** mater bre !!! :D Neverovatno koliko smo sansi imali u jednom polufinalu ali apsolutno neverovatno !! Mnogo su se plasili sansi to mora da se promeni u finalu inace ce biti nemoguce pobediti Brazil. Mali jednu postenu sansu nije stvorio zatvorili smo ih nebeski dobro, takticki smo trenutno ubedljivo najsuperiornija mlada reprezentacija na planeti !! Mora da se koriste sanse pa on je neverovatno sta su sve masili, neverovatno koliko mucimo sami sebe. Saponjic je odlican igrac ali fali mu mirnoca bas kao i svima ostali preplase se kad udju u sansu ali preplase...protiv Brazila ce da bude pakleno ali se uzdam u nasu odbranu koja radi kao sat. Mali je stvorio jednu solidnu sansu i jednu jedva polu-sansu i to je sve od njih bilo i ne mogu da verujem da Rajkovic nije skinuo onaj sut.

Ne bih se bavio previse kiritikama momci su uspeli ono sto je zadnji put uspelo generaciji tadasnjeg kvalitetnog jugoslovenskog fudbala. Mozda su ovi momci generacija koja ce da vrati cast A selekciji i imam razlog da verujem da jesu vise nego za bilo koju drgu generaciju do sada. Ej bre 2013- Evropski prvaci, 2015- u finalu Svetskog prvenstva....to govori MNOGO i vise nego ikad treba da budemo optimisti po pitanju ovih momaka. Samo da se A selekcija ocisti istrosenih mustikli i prevaranata u vidu Kolarova, Maksimovica, Fejse i slicnih foliranata.....a pre svega d ase ocisti od menazderskih krvopija prokleti bili nikad srecu imali...

Poslednja izmena:
Šta promašiše u produžecima bože me sačuvaj. Svaka čast klincima igraju atomski fudbal. Kao navijeni su, ne posustaju ni sekund od svoje igre i ritma. Svaka čast i Paunu!
Šaponja ima tek 17 godina ljudi dal ste normalni. Pa taj momak je sada nabio cenu a tek će mu rasti. Partizan treba da ga zadrži jer će lepo zaraditi od njega. Dupe bih pojeo samom sebi zbog Andrije. Onaj Mutavi glupan je prodao za bedne pare najboljeg igrača lige.

IJJAAOOOOOOO !!!!

Idiite bre orlici u k...!!! Pretrno sam DAJTE GOL jbm mu mater da mu ***** mater bre !!! :D Neverovatno koliko smo sansi imali u jednom polufinalu ali apsolutno neverovatno !! Mnogo su se plasili sansi to mora da se promeni u finalu inace ce biti nemoguce pobediti Brazil. Mali jednu postenu sansu nije stvorio zatvorili smo ih nebeski dobro, takticki smo trenutno ubedljivo najsuperiornija mlada reprezentacija na planeti !! Mora da se koriste sanse pa on je neverovatno sta su sve masili, neverovatno koliko mucimo sami sebe. Saponjic je odlican igrac ali fali mu mirnoca bas kao i svima ostali preplase se kad udju u sansu ali preplase...protiv Brazila ce da bude pakleno ali se uzdam u nasu odbranu koja radi kao sat. Mali je stvorio jednu solidnu sansu i jednu jedva polu-sansu i to je sve od njih bilo i ne mogu da verujem da Rajkovic nije skinuo onaj sut.

Treba biti realan ,Zivkovic je odlican igrac,Saponjic je ``prosek proseka``.Saponjic ne zna da igra nogama jedini kvalitet mu je igra glavom,a napadac mora podjednako dobro da se sluzi i nogama i glavom da ne bi masio onakve prilike....

Šta promašiše u produžecima bože me sačuvaj. Svaka čast klincima igraju atomski fudbal. Kao navijeni su, ne posustaju ni sekund od svoje igre i ritma. Svaka čast i Paunu!
Šaponja ima tek 17 godina ljudi dal ste normalni. Pa taj momak je sada nabio cenu a tek će mu rasti. Partizan treba da ga zadrži jer će lepo zaraditi od njega. Dupe bih pojeo samom sebi zbog Andrije. Onaj Mutavi glupan je prodao za bedne pare najboljeg igrača lige.

Nema nikave zarade od Saponjica treba ga prodati na vreme dok vredi,ko ne zna sa nogama sa 17 nece znati ni sa 25....;)Cini mi se da je precenjen ka i Jovic iz Zvezde....

Nema nikave zarade od Saponjica treba ga prodati na vreme dok vredi,ko ne zna sa nogama sa 17 nece znati ni sa 25....;)Cini mi se da je precenjen ka i Jovic iz Zvezde....
Oni potezi nemaju veze sa nogama nego sa glavom....uplasio se sansi treba psihicki da ojaca da bi sa mirnocom resavao situacije. Ako gledamo tako nijednog naseg igraca ne sluzi noga cak je i Zivkovic promasio odlicnu priliku iako je dao gol na startu meca....ukratko sve ih sluzi noga dok ne pridju gol a onda ide panika, zbrzaju se i lose odreaguju..ovo SP ce da im pomogne da prevazidju tu psiholosku barijeru i uspesno se nose sa pritiskom,

Jako teška utakmica... da su im naši dali drugi gol sredinom prvog poluvremena nakantali bismo ih k'o Brazil Senegalce... ali, igrači Malija su pojedinačno jako brzi i napucani snagom i to se primjetilo krajem prvog i početkom drugog poluvremena kad su nam zadavali velike probleme... ipak imali smo 100 šansi i morali smo dati još golova...

Oni potezi nemaju veze sa nogama nego sa glavom....uplasio se sansi treba psihicki da ojaca da bi sa mirnocom resavao situacije. Ako gledamo tako nijednog naseg igraca ne sluzi noga cak je i Zivkovic promasio odlicnu priliku iako je dao gol na startu meca....ukratko sve ih sluzi noga dok ne pridju gol a onda ide panika, zbrzaju se i lose odreaguju..ovo SP ce da im pomogne da prevazidju tu psiholosku barijeru i uspesno se nose sa pritiskom,

Zivkovic i vecina nasih imaju odicnu tehniku vodjena lopte,Saponjic to nema kao npr.i Markovic iz Liverpula stalno mu bezi lopta,tako i Saponjicu.Nije problem promasiti 10 prilika to se da israviti na treningu,problem je kada ti se prilikom vodjenja ili prijema lopta odbija kao od ``drveta``sto bi rekli treneri...

Poslednja izmena:
Zivkovic i vecina nasih imaju odicnu tehniku vodjena lopte,Saponjic to nema kao npr.i Markovic iz Liverpula stalno mu bezi lopta,tako i Saponjicu.Nije problem promasiti 10 prilika,problem je kada ti se prilikom vodjenja ili prijema lopta odbija kao od ``drveta``sto bi rekli treneri...

Ovaj Mandić nije klasičan napadač, ali se pokazao kao kvalitetniji od Šaponje... ipak Šaponja je dao gol kad je bilo najpotrebnije, protiv Mađara...

Da igraju moji Jović i Ristić bili bismo dodatno kvalitetni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back