Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ал' за то има да наплатимо све Бразилу;)
Као оно (скоро беше)у Уругвају,1930.-е
Марковић је Тирке...Милутинац је Ивановић...Милован ел Гранде је Стојковић...Моша је Матић...
А имамо и "дунстера";)

Пре 80 година, 03. јуна 1934. године, на стадиону БСК-а пред 12000 гледалаца одиграна је утакмица између наше репрезентације и репрезентације Бразила. Наши су победили 8:4, најбољи играч утакмице био је Моша Марјановић, стрелац три гола. Након завршене утакмице селектор Бошко Симоновић дао је следећу изјаву: "Са резултатом сам више него задовољан. Победили смо апсолутно заслужено, а успех је утолико већи, што смо тако велику победу извојевали над заиста великим противником."
1912442_910584398957065_1621666311679471045_o.jpg

За неки дан очекујемо обрнут резултат.:mrgreen:

Пре 80 година, 03. јуна 1934. године, на стадиону БСК-а пред 12000 гледалаца одиграна је утакмица између наше репрезентације и репрезентације Бразила.

Nikad mi nece biti jasno zasto smo mi Srbi jedini preostali 'jugosloveni'.

Alo, nasa reprezentacija je SRBIJA, treba da se gleda od '92 godine i tacka. Kad su Hrvati, Slovenci i ostali krenuli od nule, onda trebamo i mi.

Kraljevina i SFRJ nam mogu biti jedino BIVSE reprezentacije! Cak ni Rusi sebi ne pripisuju rezultate SSSR-a, samo se mi pravimo pametni.

То не може да се гледа толико искључиво. Ипак смо ми уградили себе у Југославију, нико нас није окупирао ни терао да будемо то. А они су '92 кренули од нуле.
Не треба наравно ни присвајати све успехе(поготово спортове који су били искључиво хрватски и словеначки).

Србија је правни наследник Југославије па зато, уосталом на првом светском првенству под називом Југославија играли су само србски играчи, не могу се избрисати утакмице и догађаји као да никада нису постојали.
Иначе о Југославији мислио углавном све најгоре да не буде забуне.:)
Мислим да Руси приписују резултате СССР-а себи, нису ни луди да раде супротно па били су успешни и тада.

Србија је правни наследник Југославије па зато, уосталом на првом светском првенству под називом Југославија играли су само србски играчи, не могу се избрисати утакмице и догађаји као да никада нису постојали.
Иначе о Југославији мислио углавном све најгоре да не буде забуне.:)
Мислим да Руси приписују резултате СССР-а себи, нису ни луди да раде супротно па били су успешни и тада.

Srbija je pravni naslednik SR Jugoslavije i SCG, ali ne i SFRJ. Ni SRJ nikad nije bila priznata kao naslednik SFRJ, kako onda moze biti i Srbija.

Jos veci idiotizam od ovog mi je kad govorimo da smo osvojili 100 i kusur medalja na olimpijskim igrama.

Rusi sebi ne pripisuju rezultate Sovjetskog Saveza, iako su pravni naslednici:

All Summer and Winter Olympic medals of the Soviet Union and the Russian Empire were inherited by Russia, but not combined together with the medal count of the Russian Federation.

Nikad mi nece biti jasno zasto smo mi Srbi jedini preostali 'jugosloveni'.

Alo, nasa reprezentacija je SRBIJA, treba da se gleda od '92 godine i tacka. Kad su Hrvati, Slovenci i ostali krenuli od nule, onda trebamo i mi.

Kraljevina i SFRJ nam mogu biti jedino BIVSE reprezentacije! Cak ni Rusi sebi ne pripisuju rezultate SSSR-a, samo se mi pravimo pametni.

Tada su za Kraljevinu Jugoslaviju igrali samo Srbi. Hrvati su kao po standardu protestovali i jesi govna. Tako da s pravom možemo reći da su to naši igrači...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back