Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Neshvatljiva reakcija Ivanovića kod gola brazilaca 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja vas Srbe ne kužim nikako-odigrali ste odlično-utakmica je bila prijateljska al za brazil je bila važna košto će biti i ona sa nama-objektivno bili ste bolji u većem djelu utakmice i u više segmenata-imate ekipu koja je perspektivna jako.Niste još uigrani nimalo-što je normalno.Tribate samo ostaviti Drulovića na miru da radi-svih 11 vaših igrača su odigrali odlično.Brazil vas je kaznio za jedine dvi greškica-vi njih niste što je šteta i za nas i za vas.
Oladite malo glave i polako
Нисам видео ја да смо били нешто много добри, чак су поништили Бразилу регуларан гол, а видим да овде то нико и не помиње, тако да било 2-0.
Бразил ме разочарао али ни наши ме нису одушевили.Реално не би ни играли са Бразилом да на отварању не играју са Хрватима, иста фудбалска школа, исто поднебље, сличне смо снаге.
По мени прво полувреме је било добро,и ту не бих никога издвојио да је био лош или посебно добар...онако тимски - задовољавајуће.
У другом је био пад у игри ...али све у свему: ја бих дао шансу Друловићу да ОВЕ играче (плус - минус понеко) води и даље.
Нисам видео ја да смо били нешто много добри, чак су поништили Бразилу регуларан гол, а видим да овде то нико и не помиње, тако да било 2-0.
Бразил ме разочарао али ни наши ме нису одушевили.Реално не би ни играли са Бразилом да на отварању не играју са Хрватима, иста фудбалска школа, исто поднебље, сличне смо снаге.
Ako je ovde vidim nešto tipično, to je da kao dobro igramo a gubimo i ne možemo da damo gol.Tipicna prica, bolje igramo protiv jacih ekipa a mrtvu Panamu ne mozemo dobiti.
Ako je ovde vidim nešto tipično, to je da kao dobro igramo a gubimo i ne možemo da damo gol.
Lopta mora vise na Markovica a on da se manje trosi na odbmbrabne zadatke nervira me sto kad dodjemo do 16 cesto lopta ide u stranu Kolarovu...Mitrovic previse non salantan neozbiljan al bice od njega igrac videcete...Matic klasa za sebe kako ih covek **** smesno videti preko metar 90 a njize ih ko drva...i Raca smeker bez ikakvog pritiska prodaje im fore koda igra u parku a ne protiv Brazila...Tadic je najvise razocaro i to me brine tesko ce on protiv extra ekipa biti lucidna 10ka ali trenutno boljeg mozda podigne igru kad ode u jacu ligu gde se igra u jacem ritmu...mozda probati s Ljajicem ali taj ni u klubu to neigra Jojic zna i trudi se iako je imo malo cudnu ulogu u ovoj utakmici...i po glavi mi se vrti da se na spisku mora naci mesta za Boska Jankovica...Dusko Tosic je odlicno odigroBane nije za stpopera po ko zna koji put dokazano ali opet neshvatljiva mi je ona greska kod primljenog gola...i da sta se desava jel ostaje Drulovic selektor il dolazi novi?

Tipicna prica, bolje igramo protiv jacih ekipa a mrtvu Panamu ne mozemo dobiti.
Ako je ovde vidim nešto tipično, to je da kao dobro igramo a gubimo i ne možemo da damo gol.