8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Da li je ovaj stvarno rekao da ako bi postojalo finale prijateljskih utakmica onda bi to bila utakmica Brazil - Srbija ?Pa on je ludji od onoga sa fejsbuka
![]()
Mislio je za nas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je ovaj stvarno rekao da ako bi postojalo finale prijateljskih utakmica onda bi to bila utakmica Brazil - Srbija ?Pa on je ludji od onoga sa fejsbuka
![]()
Tada su za Kraljevinu Jugoslaviju igrali samo Srbi. Hrvati su kao po standardu protestovali i jesi govna. Tako da s pravom možemo reći da su to naši igrači...
Pa 1-0 i nije toliko loš rezultat....mada onaj gol Hulka je stvarno čist ko suza
Nikad mi nece biti jasno zasto smo mi Srbi jedini preostali 'jugosloveni'.
Alo, nasa reprezentacija je SRBIJA, treba da se gleda od '92 godine i tacka. Kad su Hrvati, Slovenci i ostali krenuli od nule, onda trebamo i mi.
Kraljevina i SFRJ nam mogu biti jedino BIVSE reprezentacije! Cak ni Rusi sebi ne pripisuju rezultate SSSR-a, samo se mi pravimo pametni.
1878-1918 & 2006-![]()
Realno ostale republike su se nasilno i protivustavno otcepili od Jugoslavije , ukratno odrekli su se Jugoslavije za razliku od Srba , pa prema tome Srbija je jedini pravi i legitimni naslednik te drzave , pa tako i njenih rezultata.
Mislio je za nas.
Ah tako simptomaticno za nas , imali smo sanse , stativa Jojica , po meni zasluzili smo da ostanemo neporazeni ali jednostavno nema ko da da gol.
Po meni ovo je najgori moguci rezultat .
Inace desilo se upravo ono o cemu sam i pricao , tj desio se Fred , igrac sa neverovatnim osecajem za gol , fantastican napadac, mislim i onaj gol je dao sa zemlje , nakon sto je vec pao , kakav Neymar kakav Hulk kakvi bakraci , Fred je klasa za obojicu , Hulk je sivonja , a Neymar ne moze ni jedan duel da izdrzi , malo igras ostrije na njemu i to je to.
Inace sto se tice Hrvatske i njihovog meca sa Brazilom , mislim da Hrvati imaju tu cemu da se nadaju , pogotovo sto imaju dosta bolje napadace od Srbije i imaju gol igrace , samo trebaju uci hrabro u mec i ne opterecivati se renomeom protivnika
Inace videlo se i veceras da je Brazil tanji na sredini terena i da im fali jedan plejmejker, pa Hrvati si trebali da pokusaju da malo preuzmu sredinu terena i da ih uvuku unutra.
Ljudi daj da ne zaboravimo jednog coveka koji je veceras odigrao van svakog ocekivanja. Dusko Tosic! Jeste vracao loptu Stojkovicu dosta puta ali zalaganje, sigurnost, pozrtvovanost... svaka cast. Za mene on je odigrao za cistu desetku.
Tošić bolje odigrao od Ivanovića... Basta i Ivanović me malo razočarali jer se boje da iznose loptu... opet je samo Kolarov iznosio loptu, ali je i on griješio u tome... samo da su na sredini bili Fejsa i Ljajić umjesto Jojića i Petrovića ne bismo sigurno izgubili... i Tadić definitivno bolje igra kao prednji vezni nego po krilu, mada je i sinoć on bio među najboljima kod nas...
Utakmica sa Hrvatskom je već nešto drugo u poređenju s ovim. Brazil možda nije uigran ali sigurno neće dopustiti da izgube pred svojim navijačima na otvaranju svjetskog prvenstva.
Mi još trebamo da radio na napadačkim sposobnostima. Imamo sve dobro sem napada a to nas je sinoć skupo koštalo. Mitrović je još zelen za ovakve utakmice, preostaje nam jedino onaj Šćepović...
Po tebi je Mitrović kriv što smo izgubili od Brazila???
Sigurno nije jedini krivac, ali je promašio čistu šansu,komplikovao u napadu i bespotrebno uleteo u onaj ofsajd kad su Luiz i Silva kiksnuli a Tadić uzeo loptu. Trebalo je da izađe još na poluvremenu, ali Drulović se odlučio da pravi izmene u 85-om minutu, kao da samo čuvali rezultat.
Mitrović je bio jedan od boljih... mnogo duela u skoku je dobio... u pravu si za te greške, ali teško je igrati kad si sam u špicu, a iza sebe imaš Jojića i Raću Petrovića....