Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da smo igrali sa najjačom ekipom ne bi oni nas pobijedili nikad... inače gol nam je dao vjerovatno najslabiji igrač u prvoj postavi Brazila... Raću i Jojića ja nikad više ne bih zvao u reprezentaciju zbog nezalaganja... umjesto da poginu na terenu oni hodaju...

Tada su za Kraljevinu Jugoslaviju igrali samo Srbi. Hrvati su kao po standardu protestovali i jesi govna. Tako da s pravom možemo reći da su to naši igrači...

Ma bre, stvar je u tome da je i pripisivanje rezultata SFRJ veoma cesta pojava, koju treba iskoreniti sto pre.

Lane Jovanovic posle pobede nad Nemackom : "prvi put smo pobedili Nemacku jos od '72 godine".
Aca Stojanovic pred utakmicu sa Velsom : "nasa reprezentacija igra u Novom Sadu prvi put jos od '89 godine".

Da ne pominjem i nasih "100 medalja" na olimpijskim igrama. To je sve debilizam da nema veceg.

Naslednici SRJ jesmo u svakom pogledu, a SFRJ je nesto totalno drugo.

Ah tako simptomaticno za nas , imali smo sanse , stativa Jojica , po meni zasluzili smo da ostanemo neporazeni ali jednostavno nema ko da da gol.
Po meni ovo je najgori moguci rezultat .

Inace desilo se upravo ono o cemu sam i pricao , tj desio se Fred , igrac sa neverovatnim osecajem za gol , fantastican napadac, mislim i onaj gol je dao sa zemlje , nakon sto je vec pao , kakav Neymar kakav Hulk kakvi bakraci , Fred je klasa za obojicu , Hulk je sivonja , a Neymar ne moze ni jedan duel da izdrzi , malo igras ostrije na njemu i to je to.

Inace sto se tice Hrvatske i njihovog meca sa Brazilom , mislim da Hrvati imaju tu cemu da se nadaju , pogotovo sto imaju dosta bolje napadace od Srbije i imaju gol igrace , samo trebaju uci hrabro u mec i ne opterecivati se renomeom protivnika

Inace videlo se i veceras da je Brazil tanji na sredini terena i da im fali jedan plejmejker, pa Hrvati si trebali da pokusaju da malo preuzmu sredinu terena i da ih uvuku unutra.

ja onu stativu racunam kao da je gol.. tako da smo igrali 1:1
images,qq=tbn,3AANd9GcSAH-SI1Kcy5JaXTkqIrdnzr1O_gNmF6vSGEb9I37N_b1Yf6RrF.pagespeed.ce.q_tCina5cR.jpg

inace slabo drugo poluvreme
branilo se 0:1 ..i ne pamtim kolko puta kolarov izgubio loptu

Po meni najveca sramota je danas sto u poslednjih 5 10 minuta kad je Brazil krenuo da cuva loptu i da odugovlaci , sto nasi uopste nisu imali ni trunku zelje malo da se rastrce , malo da naprave presing i da probaju da im uzmu loptu , to je po meni mnogo vece razocarenje nego ona stativa Jojica.

Nikad mi nece biti jasno zasto smo mi Srbi jedini preostali 'jugosloveni'.

Alo, nasa reprezentacija je SRBIJA, treba da se gleda od '92 godine i tacka. Kad su Hrvati, Slovenci i ostali krenuli od nule, onda trebamo i mi.

Kraljevina i SFRJ nam mogu biti jedino BIVSE reprezentacije! Cak ni Rusi sebi ne pripisuju rezultate SSSR-a, samo se mi pravimo pametni.

1878-1918 & 2006- :!:

Realno ostale republike su se nasilno i protivustavno otcepili od Jugoslavije , ukratno odrekli su se Jugoslavije za razliku od Srba , pa prema tome Srbija je jedini pravi i legitimni naslednik te drzave , pa tako i njenih rezultata.

Otcepili se jesu, ali dok su bili u Jugoslaviji njihovi sportisti su davali podjednak doprinos u svim sportovima, i ne mozemo sad mi da svojatamo sve. Nismo cak ni priznati od UN-a kao naslednici te drzave.

Nije li ti i primer Rusije dovoljan? Iako su pravni naslednici SSSRa ne pripisuju sebi njegove rezultate, vec su krenuli od nule, ne glupiraju se kao mi.

Poslednja izmena:
Ah tako simptomaticno za nas , imali smo sanse , stativa Jojica , po meni zasluzili smo da ostanemo neporazeni ali jednostavno nema ko da da gol.
Po meni ovo je najgori moguci rezultat .

Inace desilo se upravo ono o cemu sam i pricao , tj desio se Fred , igrac sa neverovatnim osecajem za gol , fantastican napadac, mislim i onaj gol je dao sa zemlje , nakon sto je vec pao , kakav Neymar kakav Hulk kakvi bakraci , Fred je klasa za obojicu , Hulk je sivonja , a Neymar ne moze ni jedan duel da izdrzi , malo igras ostrije na njemu i to je to.

Inace sto se tice Hrvatske i njihovog meca sa Brazilom , mislim da Hrvati imaju tu cemu da se nadaju , pogotovo sto imaju dosta bolje napadace od Srbije i imaju gol igrace , samo trebaju uci hrabro u mec i ne opterecivati se renomeom protivnika

Inace videlo se i veceras da je Brazil tanji na sredini terena i da im fali jedan plejmejker, pa Hrvati si trebali da pokusaju da malo preuzmu sredinu terena i da ih uvuku unutra.

Utakmica sa Hrvatskom je već nešto drugo u poređenju s ovim. Brazil možda nije uigran ali sigurno neće dopustiti da izgube pred svojim navijačima na otvaranju svjetskog prvenstva.

Mi još trebamo da radio na napadačkim sposobnostima. Imamo sve dobro sem napada a to nas je sinoć skupo koštalo. Mitrović je još zelen za ovakve utakmice, preostaje nam jedino onaj Šćepović...

Ljudi daj da ne zaboravimo jednog coveka koji je veceras odigrao van svakog ocekivanja. Dusko Tosic! Jeste vracao loptu Stojkovicu dosta puta ali zalaganje, sigurnost, pozrtvovanost... svaka cast. Za mene on je odigrao za cistu desetku.

Tošić bolje odigrao od Ivanovića... Basta i Ivanović me malo razočarali jer se boje da iznose loptu... opet je samo Kolarov iznosio loptu, ali je i on griješio u tome... samo da su na sredini bili Fejsa i Ljajić umjesto Jojića i Petrovića ne bismo sigurno izgubili... i Tadić definitivno bolje igra kao prednji vezni nego po krilu, mada je i sinoć on bio među najboljima kod nas...

Tošić bolje odigrao od Ivanovića... Basta i Ivanović me malo razočarali jer se boje da iznose loptu... opet je samo Kolarov iznosio loptu, ali je i on griješio u tome... samo da su na sredini bili Fejsa i Ljajić umjesto Jojića i Petrovića ne bismo sigurno izgubili... i Tadić definitivno bolje igra kao prednji vezni nego po krilu, mada je i sinoć on bio među najboljima kod nas...

Mene je Ivanovic iznenadio kada je onako pustio loptu da dodje do Freda. Ono je morao da ocisti glavom. Primili smo bas bezvezan gol. Kolarov je imao par dobrih centarsuteva ali je slabije prolazio po toj strani sto ne treba da cudi s obzirom da je tu igrao Dani Alves koji je bio skroz neutralisan u fazi napada. Dobra ideja duplim bocnim bekovima da se zaustave ti prodori nezgodnih krila Brazila. Tako nesto je radio i Murinjo ali sa vise uspeha. Drulovic ocigledno ima ideju i to fino sprovodi samo kada bi mu dozvolili da ostane duze i da se igraci lepo uigraju. Ali ova baza igraca koju on stalno zove a ne da se dovode na svakoj utakmici po 7-8 debitanata, to nicemu ne vodi i samo tonemo na UEFA i FIFA rang listi zbog takvih eksperimenata pa se posle cesamo kada nam se padnu neke jake ekipe iz prvog ili drugog sesira.

Ja sam i dok je vodio omladinsku reprezentaciju za Drulovića govorio da nije ništa posebno... forsira defanzivnu igru, uobičajenu taktiku i strategiju, nikakve inovativnosti i vizije kod njega nema... bolji je od Mihajlovića samo što nije tvrdoglav i inadžija...

Staviti na sredinu Matića-Raću Petrovića- Jojića :sad2:

E sad, i Mihajlović i Drulović i svako ko eventualno novi dođe na mjesto selektora ima sreću da vodi ekstra talentovan i kvalitetan tim... spoj iskustva i vrhunskog talenta... treba postaviti najviše ciljeve i prestati više sa izgovorima da se pravi novi tim, mladi igrači bla, bla...

Da mi je samo jednom da vidim ofanzivnu reprezentaciju Srbije, sa najjačim timom...

- - - - - - - - - -

Utakmica sa Hrvatskom je već nešto drugo u poređenju s ovim. Brazil možda nije uigran ali sigurno neće dopustiti da izgube pred svojim navijačima na otvaranju svjetskog prvenstva.

Mi još trebamo da radio na napadačkim sposobnostima. Imamo sve dobro sem napada a to nas je sinoć skupo koštalo. Mitrović je još zelen za ovakve utakmice, preostaje nam jedino onaj Šćepović...

Po tebi je Mitrović kriv što smo izgubili od Brazila???

Sigurno nije jedini krivac, ali je promašio čistu šansu,komplikovao u napadu i bespotrebno uleteo u onaj ofsajd kad su Luiz i Silva kiksnuli a Tadić uzeo loptu. Trebalo je da izađe još na poluvremenu, ali Drulović se odlučio da pravi izmene u 85-om minutu, kao da samo čuvali rezultat.

Mitrović je bio jedan od boljih... mnogo duela u skoku je dobio... u pravu si za te greške, ali teško je igrati kad si sam u špicu, a iza sebe imaš Jojića i Raću Petrovića....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back