Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Генерални утисак је негативан. Бити толико бољи а доћи у ситуацију да стрепиш за резултат је лош биланс у утакмици. Поготову кад имаш играче и екипу која би требало да жели да се докаже.

Ko pogresi u odbrani kod gola?

Pejčinović, može se reći i cijela odbrana...

Inače, Naši su igrali ležerno... hodali po terenu... prije svega Matić i Kolarov, pa se ostali ugledali na njih... Tadić je dobro odigrao i on je sigurno igrač utakmice, Marković, Gudelj, Basta i Tošić (mada je ovaj opet previše solirao) su se trudili... Pejčinović i Jojić slabi...

Los sut kod penala. Realno za 2 klase smo bolji i sve ispod 3:0 je ovde neuspeh. Mnogo smo komplikovali u situacijama kada smo trebali da igramo prosto. Kao da zelimo da se usetamo u gol.

Kolarov ima predispozicije da za sezonu-dvije dođe u Zvezdu :)

Poslednja izmena:
Pejčinović, može se reći i cijela odbrana...

Inače, Naši su igrali ležerno... hodali po terenu... prije svega Matić i Kolarov, pa se ostali ugledali na njih... Tadić je dobro odigrao i on je sigurno igrač utakmice, Marković, Gudelj, Basta i Tošić (mada je ovaj opet previše solirao) su se trudili... Pejčinović i Jojić slabi...

Kolarov ima predispozicije da za sezonu-dvije dođe u Zvezdu :)

Kolarov je dobar ali u ovakvim utakmicama ne daje sve od sebe.

Matić mi je djelovao k'o da mu je mrsko da igra...

Matic je pre 2 dana dobio dete a morao je da ode na nekakve prijateljske utakmice. Mislim da je mislima kod kuce. Barem bi ja bio da sam na njegovom mestu.

Само да не гледам Зорана Тошића, набеђеног фудбалера, и Раћу Петровића, будућег рекордера репрезентације.
Zoran Tošić? Čovek je OK. Bio među zapaženijima protiv Jamajke. Može da se diskutuje da li mu je mesto među 11, ali među 16 sigurno i može da mu se prigovori da je sebičan (mada protiv Jamajke nije bio) ali da je nabeđeni fudbaler, to je potpuno neobjektivno. Da ne pominjem njegovu klupsku karijeru.

Zoran Tošić? Čovek je OK. Bio među zapaženijima protiv Jamajke. Može da se diskutuje da li mu je mesto među 11, ali među 16 sigurno i može da mu se prigovori da je sebičan (mada protiv Jamajke nije bio) ali da je nabeđeni fudbaler, to je potpuno neobjektivno. Da ne pominjem njegovu klupsku karijeru.

Ali stoji i da ima limite...veci potencijal na toj poziciji imaju svi ostali : Tadic,Markovic,Basta,Kostic,Sulejmani,Djuricic,Ljajic

Ма ја то потпуно субјективно. Добар је он и добро игра у ЦСКА али ме нервира на терену.

Nesto kao Dejan Stankovic. Za klub razbija a kad dodje u reprezentaciju kao statista.

Imao je Tošić i dobrih partija u reprezentaciji... sjećam se npr. protiv Južne Afrike je maltene sam pobijedio crnce... on bi meni bio rezerva, a trenutna najjača kombinacija 3 ofanzivna vezna je Tadić (prednji vezni), Ljajić, Basta (krila), a rezerve/alternative redom Marković, Tošić, Sulejmani, Kostić, Lazović, Đuričić...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back