Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта све неће човек да прочита на овом интернету:roll:
...............
Albanac utakmicom protiv Srbije želi da osveti ujaka!Fudbaler Torina, Albanac Migjen Baša otkrio je kako mu je srpska vojska ubila ujaka i da očekuje da u oba meča sa „orlovima” igra od prvog minuta i osveti se! „I ovim putem molim selektora Di Bjazija da me pozove za obe utakmice sa Srbijom. Srpska vojska mi je tokom rata na Kosovu ubila ujaka. Na neki način želim osvetu za sve koji su ubijeni. Ne znam da li ćemo uspeti da ih pobedimo, ali znam da ću dati sve od sebe da to ostvarimo”, rekao je Baša....

Шта све неће човек да прочита на овом интернету:roll:
...............
Albanac utakmicom protiv Srbije želi da osveti ujaka!Fudbaler Torina, Albanac Migjen Baša otkrio je kako mu je srpska vojska ubila ujaka i da očekuje da u oba meča sa „orlovima” igra od prvog minuta i osveti se! „I ovim putem molim selektora Di Bjazija da me pozove za obe utakmice sa Srbijom. Srpska vojska mi je tokom rata na Kosovu ubila ujaka. Na neki način želim osvetu za sve koji su ubijeni. Ne znam da li ćemo uspeti da ih pobedimo, ali znam da ću dati sve od sebe da to ostvarimo”, rekao je Baša....
Jedan ujak ko nijedan cenim da ih ovaj siptar ima jos desetak.

Atlético Paranaense 90-a godišnjica Limited Edition 3000 komada.
Clube Atletico Paranaense 2014 90-Years Anniversary kit.jpg

Kad bi nam bili ovakvi dresovi,naravno crveni mozda cak i u dve blago razlicite nijanse crven, mislim da bi mogli da prodju.

Molim te drulo nemoj da izmisljas toplu vodu stavi Matica Jojica i Tadica na sredinu i da igramo taj fudbal brate...stvarno odavno nisam bio ovako uzbudjen po prvi put od 98 imamo tolko potencijala na svim pozicijama...izmedjuje bilo dobrih i odlicnih igraca al uvek je nesto falilo...

Интересантно да је по мени Нинковић много бољи играч од Јојића, а ево Јоја дође до Борусије, а Нинковић скоро да и не игра у Партизану због својих бубица, шта раде труд и рад, таленат очито није довољан.

Интересантно да је по мени Нинковић много бољи играч од Јојића, а ево Јоја дође до Борусије, а Нинковић скоро да и не игра у Партизану због својих бубица, шта раде труд и рад, таленат очито није довољан.

Dzabe talenat kad je udaren mokrom carapom. Da sam ja na Saletovom mestu priso bi i izlupao bih mu samare pred svima na treningu da se spusti malo na zemlju. A ovako je kao pusten sa lanca zato sto mu niko nista ne prica.

A jeste vi sigurni da je Ninkovic stvarno takav talenat on se ponasa kao idiot vec 2 sezone i nikom nista...da nije mozda neki tatin sin itd?(pitam vi ste ga dosta vise gledali)...Znam da je dosta hajpovan bio kao ok je Markovic al samo da vidite Ninkovica pa su price kruzile pre nego sto je posteno odigro utakmice a Partizan kako ce on bas u Borusiju...Kao Srpski Zidan...Evo i ovoga Pantica hajpuju i mnogi pricaju da je veci talenat od Zivkovica(koji je stvarno veliki talenat)...Tog Pantica sam malo vidio protiv Rada kad je uso imo je nekoliko pravih 'prelejmerskih' lopti iz prve i jedan dobar prodor kroz sredinu kad ih je nanizo protiv Vose jednu extra dubnisku loptu vidi se na prvu da ima stofa...al yebote dete ima ugovor na godinu ipo dana wtf pa kako se tako moze postaviti ako nema nekoga jakog iza sebe?...Pitam sve ovo jer mi vapimo za nekom vanserijskom 10kom...Jedina 10ka je Tadic a to su Holandjani od njega napravli kod nas bio krilo...Krilnih igraca imamo kolko oces i nekih zadnjih vezni al 10ku i 9ku nikako da iznjedrimo...za 9ku nas je Bog pogledo i Mitrovica nam poslo valjda ce i 10...uskoro...

Па у омладинским категоријама је играо добро баш као и у репрезентацији, шта му би касније ко зна.
И Митровић има својих бубица, читам како се глупира са оним фризурама по Бриселу, играј бре фудбал за то си плаћен, уз то си и млад, научи нешто батали естетику.
10-ка је рак рана наше репрезентације, или боље да кажем цео везни ред, после Деје, Пиксија, Мијата нико, мада смо имали неких талената али се нису показали нешто у репрезентацији или нису истрајали Ћирић, Рамбо, Вукић па и Илић својевремено, а плашим се да ће тим путем и Тадић, Сулејмани, Љајић, Матић, Јојић.

Poslednja izmena:

da bi uspio u fudbalu moraš imati talenat, trenirati k'o konj, i imati i sreće (kod nas ti treba i štela)...

Па у омладинским категоријама је играо добро баш као и у репрезентацији, шта му би касније ко зна.
И Митровић има својих бубица, читам како се глупира са оним фризурама по Бриселу, играј бре фудбал за то си плаћен, уз то си и млад, научи нешто батали естетику.
10-ка је рак рана наше репрезентације, или боље да кажем цео везни ред, после Деје, Пиксија, Мијата нико, мада смо имали неких талената али се нису показали нешто у репрезентацији или нису истрајали Ћирић, Рамбо, Вукић па и Илић својевремено, а плашим се да ће тим путем и Тадић, Сулејмани, Љајић, Матић, Јојић.

Za ovog se ne bih slozio,posto je decko vec sada igrac.....a i ovaj iza njega ce biti..... mogu da se slozim za drugog i verovatno za treceg, a za prvog se jos uvek nadam da ce biti nesto vise,ali ne kazem da gresis :D

Drulovic izjavio da ce pozvati Filipa Kostica i Mitrovica stopera(Benfikin igrac na pozjamici u Valjadolidu gde igra odlicno veliko otkrovenje ove sezone) i dvojicu igraca iz Zvezde i Partizana...Iz Zvezde najverovatnije Lazovica iz Partizana izgleda Lukaca...Svaka cast za ovo! Pozdravljam ovaj potez!

Србија - Република Српска, 4. септембра у Бањалуци

Репрезентације Републике Српске и Србије одиграће пријатељски меч у Бањалуци 4. септембра, потврдио је председник ФСРС Миле Ковачевић.

Фудбалска репрезентација Србије гостоваће 4. септембра у Бањалуци и одиграти пријатељски меч са селекцијом Републике Српске, потврдио је председник ФСРС Миле Ковачевић.

"После консултација са ФСС договорено је да се утакмица одигра 4. септембра у Бањалуци", изјавио је Ковачевић новинарима у Бањалуци, а преноси Глас Српске.

Утакмица између Србије и селекције РС, која је део Фудбалског савеза Босне и Херцеговине одиграће се уз сагласност ФСБиХ, као и уз сагласност Европске фудбалске уније (УЕФА) и Међународне фудбалске федерације (ФИФА).

Како је раније најављено, селекцију Републике Српске предводиће Жељко Бувач, асистент Јиргена Клопа у Борусији из Дортмунда, а у екипи би између осталих требало да буду и играчи рођени у РС попут Невена Суботића и Марка Марина.

:klap: :klap:

Za ovog se ne bih slozio,posto je decko vec sada igrac.....a i ovaj iza njega ce biti..... mogu da se slozim za drugog i verovatno za treceg, a za prvog se jos uvek nadam da ce biti nesto vise,ali ne kazem da gresis :D
Па због добробити нашег фудбала и ја се надам да грешим.:)Видећемо, оно што плаши је недостатак било каквог система у нашем фудбалу од млађих селекција па на горе, да није ових печалбара били би и испод пресека одавно, мада многи и од њих не заслужују репрезентативни дрес..

A jeste vi sigurni da je Ninkovic stvarno takav talenat on se ponasa kao idiot vec 2 sezone i nikom nista...da nije mozda neki tatin sin itd?(pitam vi ste ga dosta vise gledali)...Znam da je dosta hajpovan bio kao ok je Markovic al samo da vidite Ninkovica pa su price kruzile pre nego sto je posteno odigro utakmice a Partizan kako ce on bas u Borusiju...Kao Srpski Zidan...Evo i ovoga Pantica hajpuju i mnogi pricaju da je veci talenat od Zivkovica(koji je stvarno veliki talenat)...Tog Pantica sam malo vidio protiv Rada kad je uso imo je nekoliko pravih 'prelejmerskih' lopti iz prve i jedan dobar prodor kroz sredinu kad ih je nanizo protiv Vose jednu extra dubnisku loptu vidi se na prvu da ima stofa...al yebote dete ima ugovor na godinu ipo dana wtf pa kako se tako moze postaviti ako nema nekoga jakog iza sebe?...Pitam sve ovo jer mi vapimo za nekom vanserijskom 10kom...Jedina 10ka je Tadic a to su Holandjani od njega napravli kod nas bio krilo...Krilnih igraca imamo kolko oces i nekih zadnjih vezni al 10ku i 9ku nikako da iznjedrimo...za 9ku nas je Bog pogledo i Mitrovica nam poslo valjda ce i 10...uskoro...

Mlađi je Ninković od Jojića 2 godine, nije neka razlika ali ako ćemo realno Ninković tek sada treba da zablista i ode u inostranstvo. Jojić je još i u partizanu pokazao kvalitet dostojan velikih klubova Evrope, drugo što je naša liga po kvaliteti loša te se nije mnogo čulo o njemu. Pogledaj
klip i biće ti jasnije. On će se sada kao i Marković usavršavati i usavršavati, Mitra jeste malo dilu ali umije da pruži odlične partije. Mogu sa sigurnošću reći da će u nekih 3-4 godine Mitra biti jedan od najboljih napadača svijeta...

Umro Vujadin Boškov

Legendarni jugoslovenski fudbaler i trener Vujadin Boškov preminuo je u 83. godini.

Sahrana Boškova biće održana u njegovom rodnom Begeču utorak, 29. aprila. Istog dana u FC "Vujadin Boškov" u Novom Sadu biće organizovana komemorativna sednica.

Boškov je najveći deo svoje igračke karijere proveo u Vojvodini, a nosio je još dres Sampdorije i Jang Bojsa. Kao trener je vodio Vojvodinu, Fejenord, Sampdoriju, Romu, Napoli, Real Madrid i još nekoliko evropskih klubova.

Bio je i selektor Jugoslavije sa kojom se plasirao na EURO 2000, naše poslednje na kojem smo učestvovali.

Bio je šampion Jugoslavije i Španije, a sa Sampom je osvojio Kup pobednika Kupova 1990. godine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back