Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je Risairo izrazio zelju da igra za Srbiju, [/U]samo treba da se neko seti da ga pozove.

Mitrovic danas resio derbi sa Standardom. Nadam se da ce malo ohladiti glavu, napadac poput njega bi nam legao kao budali samar

Па јел' ти не читаш штампу и крстарицу ?
Они кажу да Мркела само што га не довуче у гепек да игра за Србију - колико га опседа .
Вероватно ипак за Холандију.
Покој души Вујадину Бошкову.

...Вест са спортала:

...Sezona na izmaku za Miralema Sulejmanija je završena. Fudbaler Benfike i reprezentativac Srbije moraće na operaciju desnog ramena, prenosi portugalska A Bola i na teren će se vratiti naredne sezone. Sulejmani je u prvom poluvremenu finala Lige Evrope sa Seviljom posle jednog duela pao na desno rame i tada ga povredio...

...Штета,желим брз и лак опоравак,...чини ми се да је он један од оних који није пружио ни 10% од онога што може у репрезентацији...Док за ову вест и нисам превише одушевљен:
.........Duško Tošić ponovo u reprezentaciji?...

Poslednja izmena:
Evo spiska:
Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Milan Lukač.
Odbrana: Dušan Basta, Branislva Ivanović, Milan Biševac, Miroslav Vulićević, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Duško Tošić, Nemanja Pejčinović, Stefan Mitrović.
Sredina terena: Radosav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić, Adem Ljajić, Darko Lazović.
Napad: Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Filip Đorđević, Aleksandar Mitrović, Dragan Mrđa.

Šta kažete?
Meni je ovo ok... s obzirom da je nekoliko igrača povrijeđeno ...

Odakle li iskopa Raću Petrovića da mi je znati. Tomović je teška prevara od igrača. Samo se nadam da nećemo igrati sa jednim špicem.

Tomović je dobar jer krpi sve pozicije u odbrani... nije neka klasa al' hebiga igra u Firentini standardno... Raća neće ni biti pozivan kad se Fejsa oporavi...

Malo mi je čudno što imamo samo 3 zadnja vezna (Matić, Raća i Gudelj koje je ranije igrao beka) na spisku od 24 igrača + još samo Jojića koji može igrati na toj poziciji... sjetimo se da je kod Mihajlovića bilo po 7-8 zadnjih veznih...

Nakon ovog spiska sam i definitivno siguran da se Drulovic nece zadrzati na mestu selektora. Jednostavno covek previse realno selektira za nase uslove..... dobice ove latinoamerikance,izgubice od Brazila,i Tole ce da izadje u javnost sa opaskom da je nedopustivo izgubiti od Brazila u Brazilu ,te da to znaci da cemo izgubiti i od Albanije u Beogradu. A onda ce vec smisliti nekog maga za vodju

Samo jako je los potez sto su Kostic i Djuricic prekomandovani u mladu reprezentaciju,dokle vise ta saltanja:think:

Poslednja izmena:
Odakle li iskopa Raću Petrovića da mi je znati. Tomović je teška prevara od igrača. Samo se nadam da nećemo igrati sa jednim špicem.
Па реално ми једног шпица укупно имамо. И тог једног срећа да смо некако стекли. :)

- - - - - - - - - -

Samo jako je los potez sto su Kostic i Djuricic prekomandovani u mladu reprezentaciju,dokle vise ta saltanja:think:
Да, тежак је то кретенизам.

Evo spiska:
Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Milan Lukač.
Odbrana: Dušan Basta, Branislva Ivanović, Milan Biševac, Miroslav Vulićević, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Duško Tošić, Nemanja Pejčinović, Stefan Mitrović.
Sredina terena: Radosav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić, Adem Ljajić, Darko Lazović.
Napad: Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Filip Đorđević, Aleksandar Mitrović, Dragan Mrđa.

Šta kažete?
Meni je ovo ok... s obzirom da je nekoliko igrača povrijeđeno ...

Odlican spisak, fali tu par igraca koji iz opravdanih razloga nisu pozvani (Sulejmani, Subotic, Nastasic, Djuricic)...

Bode mi oci par imena kao recimo Raca Petrovic i Nemanja Pejcinovic, a takodje mislim da je Filip Kostic zasluzio da bude na spisku, makar sad kad su prijateljske

Odlican spisak, fali tu par igraca koji iz opravdanih razloga nisu pozvani (Sulejmani, Subotic, Nastasic, Djuricic)...

Bode mi oci par imena kao recimo Raca Petrovic i Nemanja Pejcinovic, a takodje mislim da je Filip Kostic zasluzio da bude na spisku, makar sad kad su prijateljske
Nema tu ničega opravdanog kada se igrač kojem je mesto u timu ne poziva jer ga prepuštaju U-23 reprezentaciji. Uzgred, ako sam shvatio, ni Kostić nije pozvan iz istog razloga kao i Đuričić.

Nema tu ničega opravdanog kada se igrač kojem je mesto u timu ne poziva jer ga prepuštaju U-23 reprezentaciji. Uzgred, ako sam shvatio, ni Kostić nije pozvan iz istog razloga kao i Đuričić.

Koliko ja znam Djuricic nije pozvan zato sto uopste ne igra u svom klubu, dok Kostic ne samo sto igra redovno vec je i najbolji igrac Groningena

Kako su samo on i Mitrovic razvalili Belgijance, odlicno saradjuju

Pejčinović odlično igra u Francuskoj, standardan je, a davao je i golove za svoj tim... Koga drugog da zove?! Bolji je i od vašeg Trajkovića i od Maksimovića, Vilotića...

Koliko ja znam Djuricic nije pozvan zato sto uopste ne igra u svom klubu, dok Kostic ne samo sto igra redovno vec je i najbolji igrac Groningena

Kako su samo on i Mitrovic razvalili Belgijance, odlicno saradjuju
To je sledeća glupa stvar koja se radi u selekciji igrača. Čim neki igrač ne odigra par utakmica za svoj tim, preskaču ga. Šta, da nije zaboravio da igra fudbal? Uloga prijateljskih utakmica i jeste proed ostalog da se neki igrač malo podigne, da se razigra, pogotovu ako nema priliku u klubu, iz bilo kog razloga.

To je sledeća glupa stvar koja se radi u selekciji igrača. Čim neki igrač ne odigra par utakmica za svoj tim, preskaču ga. Šta, da nije zaboravio da igra fudbal? Uloga prijateljskih utakmica i jeste proed ostalog da se neki igrač malo podigne, da se razigra, pogotovu ako nema priliku u klubu, iz bilo kog razloga.

Tako je. Nemci su zivi primer takvog sistema. Oni godinama pozivaju iste igrace bez obzira da li su u klubu u prvom planu ili ne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back