Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Previše kritikujete Drulovića, pa ovo mu je prva utakmica ljudi!
Uostalom, zar nije Irska duuugo bila neporažena na domaćem terenu? (plus nisu igrali Nastasić, Subotić, Mitrović)

Ovi naši hoće sve odmah ali ne može, treba proći izvjestan period da se napravi ekipa dostojna nečeg velikog. Ne može Drulović u dvije utakmice napraviti ekipu na nivou Španije, ne ne.

Meni se ne svidja nonsalancija kod igraca. Zato mi je Drulovicev autoritet pod znakom pitanja.

On deluje jako mirno i ne prikazuje reakciju dok se neke bitne stvari desavaju na terenu. Sto se tice autoriteta to tek treba da vidimo ali po tim njegovim (ne)reakcijama deluje mi malo plasljivo. Morao bi da bude malo ostriji i odlucniji u nekim situacijama kada treba prelomiti igru u nasu korist. Mozda jer je jos uvek V.D. pa nece da pokazuje sve karte na sto. Ipak su mu falili neki bitni igraci u startnoj postavi i nije mogao da sastavi najjaci tim a i bila je prijateljska a pa su i sami igraci usli mlako u mec.

Nakon što su se dobro slegli utisci mogu da kažem da niti vidim našu igru u prvom poluvremnu protiv Irske kao katastrofu, niti mi izgleda da je igra u drugom poluvremenu bila nešto naročito. Prvo poluvrme generalno jeste bil nezadovoljavajuće, ali nije tačno da nije bilo povezanih dva pasa i imali smo dve odlične šanse - pa Irci su iz praznog gola izbacivali loptu!

O Druloviću zaista nije fer pričati posle jedne utakmice.

Što se poseda lopte tiče, to je malo komplikovanija priča. Men zaista zabrinjava šta će igrati Marković u utakmicama u kojima mi igramo "na posed lopte". Taj dečko igra na brzinu, sve radi u trku, ide pravo prema golu i ne znam šta bi on radio u nekoj varijanti u kojoj mislimo da igramo igru na protivničkoj polovini i lomimo protivnika posedom. Sva sreća pa takvih utakmica nema mnogo. :mrgreen:

Cim su nasi dodali gas odmah je dosao i rezultat. Prvo poluvreme su odigrali bez zara a Irci su pritisli nasu zadnju liniju i zato smo slabo igrali. Usli smo meko jer je prijateljska a Irci sve ovo shvatili preozbiljno. Na poluvremenu su se sigurno dogovorili da ubrzaju i rezultat je sam dosao. Meni se svidja ova reprezentacija i ne znam ko je rekao da je Fejsa lose odigrao taj nema pojma o fudbalu. On se totalno promenio od kada je otisao u Benfiku i sada kida kako igra. Zao mi je sto Djordjevic nije ranije izasao jer nije odigrao nista iako je dao gol. Zanimao me je i Gudelj i Ljajic ali su premalo igrali da bi videli kako su se uklopili u reprezentaciju. Po meni je i Rukavina odigrao sasvim solidno mada bi meni tu prva opcija bio Bane a na centru Nastasic i Bisevac jer je Subotic povredjen. Drulovic je po meni zasluzio prelaznu ocenu jer je pre svega zvao igrace po mom ukusu a i igra sa dva zadnja vezna koliko god se meni gadila ipak nama najbolje lezi. Pogotovo kada igramo u gostima. Jos kad se vrati Mitar bice sve mnogo bolje.

Цео овај текст као да си ми украо мишљење директно из мозга ;)! Апсолутно се слажем.А ово подвучено је баш оно што сам ја хтео да напишем.Једино ја некако и даље нисам
толико сигуран у Митровића да може играти као рецимо у Белгији,(где је играо против своје генерације.)И исто бих се сложио да Љубинко делује некако
као да нема ауторитет,или нема га превише.

Poslednja izmena:
Najnovija rang lista FIFA:

01. Španija ........ 1510
02. Nemačka ..... 1336
03. Arentina........ 1234
04. Portugal........ 1199
05. Kolumbija...... 1183
06. Urugvaj......... 1126
07. Švajcarska..... 1123
08. Italija............. 1112
09. Brazil............ 1104
10. Belgija.......... 1084
11. Holandija....... 1084
12. Engleska....... 1045
13. Grčka............ 1038
14. SAD.............. 1017
15. Čile................ 998
16. Hrvatska......... 955
17. Francuska...... 929
18. Ukrajina.......... 911
19. Rusija............. 889
20. Meksiko.......... 888
21. BiH................. 863
22. Danska........... 855
23. Ekvador........... 855
24. Obala Slon...... 839
25. Alžir................ 819
26. Egipat............. 790
27. Švedska.......... 789
28. Srbija............ 762
.
.
.
41. Jermenija........ 699
.
.
54. Albanija.......... 569

nisam ga ni ja gledao, ali čujem da igra pomalo i ništa posebno... ranije ga se sjećam da je bio mek i da je po potrebi igrao i u zadnjoj liniji (a nema modernog igrača da igra i odbranu i sredinu)...

Davno su bila vremena kada je jedan igrač mogao da igra nekoliko različitih pozicija. Danas se igra malo komplikovaniji fudbal, da budem precizniji, kompletniji pa da igraš nekoliko različitih pozicija moraš biti vanserijski talenat. Tako da se nemoj čuditi što je tako...

Mitrovic oce Milan...Znam da je Milan u teskim problemima ali to je po mom misljenju ipak najveci klub na sveti iako navijam za Inter... dice se oni iz pepela uskoro...mislim da bi bio odlican potez Mitrovica odmah bi upo u prvih 11...samo je pitanje oceli pristati Balotelli da mu da 45 :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back