Cim su nasi dodali gas odmah je dosao i rezultat. Prvo poluvreme su odigrali bez zara a Irci su pritisli nasu zadnju liniju i zato smo slabo igrali. Usli smo meko jer je prijateljska a Irci sve ovo shvatili preozbiljno. Na poluvremenu su se sigurno dogovorili da ubrzaju i rezultat je sam dosao. Meni se svidja ova reprezentacija i ne znam ko je rekao da je Fejsa lose odigrao taj nema pojma o fudbalu. On se totalno promenio od kada je otisao u Benfiku i sada kida kako igra. Zao mi je sto Djordjevic nije ranije izasao jer nije odigrao nista iako je dao gol. Zanimao me je i Gudelj i Ljajic ali su premalo igrali da bi videli kako su se uklopili u reprezentaciju. Po meni je i Rukavina odigrao sasvim solidno mada bi meni tu prva opcija bio Bane a na centru Nastasic i Bisevac jer je Subotic povredjen. Drulovic je po meni zasluzio prelaznu ocenu jer je pre svega zvao igrace po mom ukusu a i igra sa dva zadnja vezna koliko god se meni gadila ipak nama najbolje lezi. Pogotovo kada igramo u gostima. Jos kad se vrati Mitar bice sve mnogo bolje.