- Poruka
- 41.556
I dodje Tumba na vlast
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo srce na terenu? Ni blizu. Mnogo sreće i inspiracija Tadića i Mitrovića u prvom delu kvalifikacija. Fudbal užasan i depresivan ali za tadašnje protivnike ispostavilo se dovoljan. Jedino što je Muslin zaista dobro uradio je da je ozbiljno pristupio mečevima sa onim ex-sssr indijancima i što nismo prosuli nijedan bod na malim. To što je smenjen sa totalnim dudukom je druga stvar ali glorifikovati njega ne vodi ničemu jer to nije ništa valjalo.E sad zasto se glorifikuje Muslinovo vreme. Pa zato sto smo tada konacno, posle 6 godina lutanja od nemila do nedraga, ostavili srce na terenu i zaista izgarali i zalicili na ostale srpske sportiste poput kosarkasa, vaterpolista, tenisera, odbojkasa, itd... Naravno sa manjim imenima u svetskim okvirima, ali ne mozes da kazes da igraci nisu dali 110 posto.. A drugo oformio se tim, znaci nema vise Scepovica, Ignjovskog, Radovanovica, Stevanovica, Filipa Djordjevica, Lazara Markovica, Zorana Tosica, itd..... A ono sto je bila Muslinova greska je sto taj tim nije postepeno nadogradio sa ovom mladom generacijom 95, 96, 97..
Ne znam zasto smatras da je to nekakva uteha, pa zar nije Vels bio aktuelni polufinalista sa sve Bejlom, Remzijem, Alanom, itd... Irska koja je isto prosla grupu na tom EP i Austrija ucesnik, a mi ne sto nismo ucestvovali nego nas nije bilo nigde od 2010. a na Evropskom od 2000. !!! Utoliko je Muslinov uspeh veci, imo je on svoje mane, ali cisto sumnjam da bi njemu Ukrajina mogla da se dogodi... Mi smo te kvalifikacije krenuli iz jebenog cetvrtog sesira, nismo mi bili u situaciji nikome da pretimo...
Inače poslednji put je srce na terenu ostavljeno negde u vreme Mihe,Deje i Mijata.Čitava plejada naših "zvezda" nije dve krštene sastavila u repki počevši od Dekija Stankovića, Vidića, Kežmana... u trenucima kad su bili u klupskoj karijeri na vrhuncu.
Ako Tumba prati forum neka razmisli
Maksimović pre Matića?
Uz to i SMS je svakako ofanzivniji od Maksimovića
E stvarno bi dobra fora bila kad bi Tumba napravio nalog na krstarici da bi ovde trazio savete za taktiku![]()
Sergej je poslednji put igrao zadnjeg veznog u Vojvodini
Ako je Svajnstajger mogao sa krila da dodje do zadnjeg veznog, a za njim i Kros, ako je Lam mogao sa levog beka na desnog pa na zadnjeg veznog, ako je Pirlo kao zadnji vezni bio plejmejker itd moze valjda i Sergej da dobije neku ulogu koja nije desetka i da je pristojno odigra.
Sergej nije gradio svoje ime kao zadnji vezni već kao srednji i ofanzivni, pa čak i kao polušpic u Laciju.
Njegova glavna karakteristika je ofanzivnost, ne defanziva.
Grujić, Matić, Milivojević, Fejsa, Maksimović... svi mogu i trebaju da igraju zadnjeg veznog pre njega.
Mitar nije vest sa loptom poput ovih pobrojanih, ali ume da da gol, zato treba da igra. A Kostic i eventualno Gacinovic su isto uvek potrebni, kao rotacijski igraci, koji mogu da se ubace iz drugog plana, da istrce kontru, itd...