Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Milenkovica je i dobro da ostane jos sezonu u Fiorentini. Mlad je, 22 godine je jako malo za stopera. Tako je i Nastasic otrcao za milionima pa je sad prosecan igrac. A sem toga italijanska liga se oporavlja i uvek mi je itlaijanska skola odbrane bila bolja od engleskih pankeva gde ako nisi 1.90 i mesar ne mozes da budes stoper.
A i taj Junajted kako igra poslednjih godina i s obzirom da ne igra Evropu ove godine ne vidim sto bi bio bolja opcija od prosecne Fiorrntine. Ostalo samo ime od mancestera.
Mozda nesto i bude od Saponjica, ko zna.

Ma drugo je Nastasic, covece ovaj je odigro pune dve sezone u Fiorentini i pre toga godinu u Partizanu, znaci 3 godine seniorskog staza. Sad mu je pravi trenutak da predje i to bas u Mancester. Ti se salis da Mancester Junajted nije bolja opcija od Fiorentine? :lol: Ako su pametni da prodaju Pogbu i Lukakua i za te pare dovedu 5 novih igraca (Milenkovic, Megvajer, Bruno Fernandes, Sergej i npr. Lukas Vaskez, sjajan igrac a prilicno jeftin svega 25 miliona) i pazi sad, sa Van Bisakom, Milenkovicem i Megvajerom ti konacno posle toliko godina imas normalnu odbranu, oni od Vidica i Ferdinanda nisu imali krstenog stopera.... A napred sve azdaje: Rasford, Marsijal, Mata i jos Alexis ako proigra... Malo me nervira generalno taj stav kod ljudi koji misle da ce City ponovo da osvoji, kao sto su pred Svetsko svi trubili o Nemackoj... Evo na primer mene ne bi iznenadilo da se Mancester Junajted i Celzi naredne sezone bore za titulu, a City i Liverpul za cetvrto mesto, jer tu ce i Totenhem praviti guzvu... Mancester je jedan od najvecih klubova na planeti, a ima fantasticne igrace, znaci nije u kanalu kao Milan npr... I ti kazes ma sta ce tamo, kao da se oni nece vratiti u vrh.. :roll:

To sto je Junajted veliki klub trenutno ne znaci puno, ne igraju nista jace utakmice od te Fiorentine tj. ni jedni ni drugi ne igraju Evropu. Ja mislim da bi trebalo da jos malo sazri pa ima vremena za veci klub. A to za Junajted ostavimo za neku drugu temu i koliko su pobrojani igraci azdaje, dosta je tu "sta bi bilo kad bi bilo" uslova.
Na leto sad je vreme da Sergej nadje klub koji igra ligu sampiona i igra vaznu ulogu odnosno bori se za najvisi plasman u ligi petice. Zivkovic i Radonjic takodje da spasavaju karijere.

Cenis da Rasford i Mata nisu sam svetski vrh? :)

Uf, ne znam sta ce biti sa Sergejem, daj Boze da ga Lotito pusti bilo gde, samo da ide, nego sad je problem sto ti maltene nemas klub koji ga hoce i kome treba, sto je apsurdno... Cisto sumnjam da ce ga Mancester dovesti ako ne proda Pogbu, a cak i da ga prodaju mogu da se odluce za Bruna Fernandesa, Juve je vec doveo Rabioa i Remzija, ostaje taj PSZ, nzm videcemo, zeznuto je... Mozda ga Milan jos uvek hoce i to bi bila bolja opcija nego da ostane i petu godinu u Laciju.

Citam Kezman prica Sergej nije na prodaju trenutno :hahaha: pa kad ce biti na prodaju??? Kad mu istekne ugovor??? Sve vise imam osjecaj da su agenti sve i svja u danasnjem fudbalu a Kezman u neobranom groznju uhvatio je Sergeja kao zlatnu koku ali nema pojma sta i kako dalje kad na to dodas Lottita zaguljenog sve vise lici na scenario vec vidjen...Pandev, Bilja, Anderson...

Cenis da Rasford i Mata nisu sam svetski vrh? :)

Uf, ne znam sta ce biti sa Sergejem, daj Boze da ga Lotito pusti bilo gde, samo da ide, nego sad je problem sto ti maltene nemas klub koji ga hoce i kome treba, sto je apsurdno... Cisto sumnjam da ce ga Mancester dovesti ako ne proda Pogbu, a cak i da ga prodaju mogu da se odluce za Bruna Fernandesa, Juve je vec doveo Rabioa i Remzija, ostaje taj PSZ, nzm videcemo, zeznuto je... Mozda ga Milan jos uvek hoce i to bi bila bolja opcija nego da ostane i petu godinu u Laciju.

Verovatno se salis, ja Matu volim, ali je potrosen igrac, a i nije birao klubove kako treba , bolje da je ostao u Spaniji. Rasford vazi za talenta, ali daleko od toga da je nesto veliko odigrao i videcemo da l je talenat ili engleski lazni talenat ima ih na kilo kod njih.
A Lotito unistava karijere igracima i unistava svoj klub, da je prodavao kad je trebalo imao bi vise para i igrao ligu sampiona ovako mu igraci odu sto ti kazes u vest hem zbog pohlepe

Verovatno se salis, ja Matu volim, ali je potrosen igrac, a i nije birao klubove kako treba , bolje da je ostao u Spaniji. Rasford vazi za talenta, ali daleko od toga da je nesto veliko odigrao i videcemo da l je talenat ili engleski lazni talenat ima ih na kilo kod njih.
A Lotito unistava karijere igracima i unistava svoj klub, da je prodavao kad je trebalo imao bi vise para i igrao ligu sampiona ovako mu igraci odu sto ti kazes u vest hem zbog pohlepe

Mata je genije, a Rasford jedan od najboljih mladih napadaca sveta u rangu Mbapea, Jovica, Felixa, Zezusa, Dembelea... Ali za Sergeja niko nece dati 100 miliona u ovom trenutku, pa ni Mancester... Ja da sam on grebo bi i rukama i nogama da predjem makar u Milan ili Inter... Ispo je i vise nego fer sto je produzio ugovor, a ovaj smrad ako ima bar malo obraza, pustio bi ga za 80 miliona, a ne ovako da mu unisti karijeru..

To je Real, kada odeš tamo dosegao si vrh hijerarhije i moraš biti spreman da će da te razapnu ako ne ide. Nema tamo "čekanja da se prilagodiš" i sličnih ovdašnjih novinarskih poskočica. Ja sam lepo rekao da je njemu Bajern idealno okruženje da se razvije u igračinu i zbog Kovača koji ga zna u dušu i zbog Bundeslige na koju je navikao i gde ima renome, ali šta je tu je. Sad mora da grize x3 a on se samo malo prošetao sa drugarima.

Inače užasno loši, a kad je Azar izašao i to užasno su prevazišli mada je to već kompletno drugi tim bio. Rano je još ali deluje da im zamene nisu tog kvaliteta tj. dužina klupe mi deluje tanko.
Sve će se vrteti oko Azara definitivno.

Citam Kezman prica Sergej nije na prodaju trenutno :hahaha: pa kad ce biti na prodaju??? Kad mu istekne ugovor??? Sve vise imam osjecaj da su agenti sve i svja u danasnjem fudbalu a Kezman u neobranom groznju uhvatio je Sergeja kao zlatnu koku ali nema pojma sta i kako dalje kad na to dodas Lottita zaguljenog sve vise lici na scenario vec vidjen...Pandev, Bilja, Anderson...
Nece tu prevaru od igraca niko...

Nisam ja rekao da je samo on kriv ali da ima veliku krivicu - to stoji ; zato sto je tolike pompe bilo da on mora da igra a uopste nije imao priliku da igra sa ostalim igracima u repki.

Pa normalno da je bilo pompe kad je imao brutalnu sezonu iza sebe u Italiji. Za mene je on na tom svetskom prvenstvu bio u 5 najboljih srpskih igraca, posle Mitrovica, Tadica, Milenkovica i Kolarova zbog gola.. Mislim da se razumemo Sergej je sa Svajcarskom i Brazilom bio los, kao i vecina igraca, ali u prvoj utakmici protiv Kostarike je bio fantastican i samo zbog toga je zasluzio da bude jedan od boljih, plus ako imamo u vidu da su mu to bile prakticno prve takmicarske utakmice u A timu i da su selektor i vecina igraca na tom prvenstvu generalno podbacili sem Milenkovica koji je igro ludacki, Tadica koji je uvek pokusavao nesto napred i Mitra koji je najbolji srpski igrac u Rusiji.

Tako je. Pogledaj kad nasi timovi izadju u Evropu, protiv koga god da igraju tu ima po nekoliko Srba ili barem jugovica... I tako svako leto.. Ali ono zlatno pravilo da kvantitet radja kvalitet se ovde ne vidi, jer ti do skoro nisi imo svega par velikih igraca i to su sve bili defanzivci, Ivanovic, Kolarov, Matic, pre toga na kratko Subotic i Vidic i pre toga Stankovic koji opet nije ofanzivan igrac... Znaci ne mozes ti da imas krsten tim sa Sulejmanijem, Djuricicem, i slicnim dobrim, ali ni blizu velikim i priznatim igracima. Tek sada smo dobili Tadica i Mitrovica i nazire se Milenkovic, Jovic, i jos neki igraci... Mada iskreno, ja po pitanju Sergeja postajem skeptican, ako ovo leto ne iskoristi da promeni sredinu, nisam siguran da ce biti veliki as i kada u buducnosti...

Igraci kao sto su Mitrovic, Nastasic, Kostic, Milivojevic su uvek dobri da budu tu deo, necega, ali to nisu nosioci, pa cak ni Mitar, nama treba jedno 5-6 velikih imena od kojih ce bar trojica, cetvorica biti ofanzivci... Da li su to Jovic, Milenkovic, Sergej, Maksimovic, Grujic, Zivkovic, paaa.. ja sam do juce zagovarao da jesu, ali videcemo... Kazem oko Sergeja se sve vise plasim, a vidim ni Zivkovic ne potpisuje za neki novi klub, niti se sta prica, mnogo toga treba da se poklopi, eto na primer taj Maksimovic jeste imao bas ovako jednu dosta dobru sezonu, ali slicno je bilo i sa Radojom u toj istoj Spaniji, pa je nestao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back