Ja mislim da bi Tadic bio nista manje koristan i kao krilo. Pa sta je igrao kod Muslina? Polutku. Nije bio klasicna desetka. Sad ispada da bi ja da ugusim Tadica, a covek je verovatno nas najbolji igrac u reprezentaciji od raspada Jugoslavije. Ovo sto radi za Srbiju poslednjih godina je ravno onom Piksiju iz najboljih dana, koji je natrpo Spance.. A to sto Tadic pre 2016. nije bio ni blizu ovome sto je danas ima i njegove krivice, videlo se u Sautemptonu da je igracina i da kad hoce moze da nagazi Mancester, ali onda ga mesecima nema nigde... E sad ne mozes mi reci da je to samo zbog toga sto su ga stavljali na krilo. Ja se sa tim ne slazem. Mislim da je i njemu lakse kad igra sa nekim Neresom ili bar Kosticem nego sa Lazarom Markovicem ili nekim engleskim mesarima. Stojim pri tome da on i Sergej mogu zajedno da igraju u ofanzivi i da bi to cak i neki prosecan selektor mogao fino da ukompunuje. Kad su mogli Mesi, Nejmar i Suarez, ne vidim gde je problem.. Kad je to Krstajic podredio igru Sergeju, ja se toga ne secam, podseti me? Protiv Kostarike Sergej je odigrao doslovno kao da je Mesi usao u njega i to samo neposteni nece priznati

Sa Svajcarskom je bila pogresna citava postavka i koncepcija i Krstajic je tu debelo zakazao, covek se jednostavno pogubio, nije znao de tera, da ne duzim sad, tu su svi podbacili... I treba misliti i sta posle Tadica, nece on da igra jos 10 godina, Jovic, Zivkovic, Grujic, Maksimovic, Milenkovic, to je lepa okosnica, ali nijedan od njih nije lider, Sergej je lider i vodja, s tim da ono sto mene brine je da ga onaj ludak ne zarobi i da ne izgubi jos koju godinu, onda je pitanje u kakvom ce biti stanju posle svega, 4 godine je u tom Laciju i verujem da mu je svega preko glave, jednostavno se zasitio, nema volje i prerastao je taj nivo jos odavno... Pa postoji realna opasnost da za neke 2 godine zavrsi u Vest Hemu kao nedovrsen igrac i onda da ga pljujemo zasto ne pruza ono sto se ocekuje..... Apsolutno se ne slazem da Sergej ima buducnost kao zadnji vezni, uopste ne vidim neke njegove defanzivne karakteristike koje ga izdvajaju osim fizicke snage, staviti njega na sesticu je jednostavno zlocin prema fudbalu, da rodjenog ofanzivca guras nazad, to je van svake pameti. Ja hocu ofanzivnu igru, ali ne kao protiv Ukrajine da ti duva pozadi i da Ljajic glumi zadnjeg veznog nego da na svakoj poziciji imas odgovarajuceg igraca. Zato mislim da bi Maksimovic bio u ovom trenutku najbolje resenje za zadnjeg veznog.