Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dečko je prešao iz najboljeg belgijskog kluba kao najbolji strelac lige u prosečan ili ispodprosečan klub iz Premijer lige. Kako je to ''sve i odmah''?

Ako to nije postepeno ja ne znam šta je.
Premijer liga nije bila njegov nivo bez obzira za koji klub da je igrao.....cak je pristao da predje u Njukasl iako ga tamo nisu projektovali za prvih 11, znaci znao je da ga ne racunaju kao prvo resenje. Ali mlad je on jos, Fulam mu je odlicna odluka i prilika da izraste u ozbiljnog napadaca.

Naravno da mu je pravi potez bio Permier liga. Pravo takmicenje za igraca njegove konstitucije. Mitar je luda glava, ali ima tendenciju smirivanja, sto je ohrabrujuce. U Njukaslu nije igrao ali se nije zapustio, pa je u Fulamu odmah eksplodirao. Kroz kontinuitet meceva ce jos da napreduje, smesne su price da on treba na klupu kako bi Prijovic igrao. Mitar je i mladji i pismeniji igrac. Svakakotreba da bude prvi izbor, nicim nije pokazao da treba da ide na klupu.

Mitar je vec sada ozbiljan spic a tek ce da bude ubica zivi bili pa videli! Decku samo treba kontiuitet cu nije za premjer ligu a u debitanskoj sezoni je dao 9 golova za Njukastl .......Inace Benitez ovo radi fudbalerima ceo zivot...Oni bi prodali Mitra medjutim vidite kako je trziste poludelo stoga Njukastl nece da ga pusti samo za ozbiljnu paru...ako Benitez dobije otkaz vracaju ga ako ne...onda ce gledati da ga unovce posle svetskog prvenstva sta got vi mislili on je idalje mlad igrac i ima nesto iza sebe naplatice to oni...I kakav Prijovic to sto je stariji ne znaci da je iskusniji pogledajte po kakavim se klubovima potuco do juce...Sve u redu treba da bude na spisku imao je doprinosa u ovim kvalifikacijama i tu se prica zavrsava ne znam samo na osnovu cega je Fanste zakljucio da je Prijovic bolji kolko si odgledo Prijovicevih utakmica??? Meni se cini da si se ti opasno isprimo na celu ovu pricu sa Paokom grckom ligom i ovim presednikom sa pistoljom...
A zamerke na Mitrovu igru su neozbiljne i povrsne isto tako ovi debili iz federeacije pljuju po Dzeki...Argumenti tipa nema tehniku daj bre da nema ko Ibrahimovic naravno! Ali sve ostalo ima pristup skok udarac glavom radi nestaje dobija duele odlaze lopte oseca prostor ulazi u sanse tehnika suta mu je sve bolja i bolja odlicno poklapa loptu zivi bili pa videli Mitar ce tek da bude ubica...

http://zurnal.rs/fudbal/velika-petorka/62143/mitrovic-igrac-meseca-morao-sam-da-odem-iz-njukasla

Митровић играч месеца: Морао сам да одем из Њукасла

Da zakljucimo pricu oko Mitra. Cempionsip je ozbiljno, fizicki izuzetno tesko takmicenje, ako izuzmemo PSG i Monako, na nivou Francuske lige, tako da ovo priznanje dobija na tezini. Imamo spica za sledeca 2 kvalifikaciona ciklusa. Imamo dobre igrace i na drugim pozicijama. Glavno pitanje je, da li imamo selektora.

Ma, Mitar daje 4 gola u grupi i još po jedan u 1/8 finala i 1/4 finalu. Na kraju ga uzima Mančester Siti za 70 miliona funti. Živi bili pa videli.

Ako bude tako Jokanoviću podići spomenik na sred Terazija :lol:
Elem, Mitar jeste u formi i što rele Aca, ima tendenciju smirivanja lude glave. Ipak mislim da njemu leži Čenpionšip jer on može dobro da se bije sa njihovim bikonjama od defanzivaca koji možda jesu fizički jaki kao zemlja ali su zato veoma limitirani. Neki malo pametniji defanzivac lako izlazi na kraj sa njim. Mislim da nam Jojić treba kao 'leba. Neki brži, veštiji napadač bar kao alternativa Mitru. Prijović je prilično tanak i on bi tu bio samo za ne daj Bože.

Ako bude tako Jokanoviću podići spomenik na sred Terazija :lol:
Elem, Mitar jeste u formi i što rele Aca, ima tendenciju smirivanja lude glave. Ipak mislim da njemu leži Čenpionšip jer on može dobro da se bije sa njihovim bikonjama od defanzivaca koji možda jesu fizički jaki kao zemlja ali su zato veoma limitirani. Neki malo pametniji defanzivac lako izlazi na kraj sa njim. Mislim da nam Jojić treba kao 'leba. Neki brži, veštiji napadač bar kao alternativa Mitru. Prijović je prilično tanak i on bi tu bio samo za ne daj Bože.

Takav profil napadaca je Luka Jovic, makar po konstituciji i predispozicijama. Moram da priznam da ga nisam gledao ni sekund u Bundesligi ove sezone pa ne bih da sad solim pamet.

U repki trenutno igramo sa samo jednim sidrasem i vise igraca koji se ubacuju u prostor iz drugog plana. Tu imamo najvise kandidata, Tadic, Kostic, Ljajic, Zivkovic, Gacinovic... mozda i SMS, mada ga ja vidim kao Pogbu u MUN, veznjaka koji dejstvuje ispred Matica i deli lopte iz sredine.

Takav profil napadaca je Luka Jovic, makar po konstituciji i predispozicijama. Moram da priznam da ga nisam gledao ni sekund u Bundesligi ove sezone pa ne bih da sad solim pamet.

U repki trenutno igramo sa samo jednim sidrasem i vise igraca koji se ubacuju u prostor iz drugog plana. Tu imamo najvise kandidata, Tadic, Kostic, Ljajic, Zivkovic, Gacinovic... mozda i SMS, mada ga ja vidim kao Pogbu u MUN, veznjaka koji dejstvuje ispred Matica i deli lopte iz sredine.

Ma kakav Pogba bre Sergej ce igrati desetku videces

- - - - - - - - - -

http://zurnal.rs/fudbal/velika-petorka/62143/mitrovic-igrac-meseca-morao-sam-da-odem-iz-njukasla

Da zakljucimo pricu oko Mitra. Cempionsip je ozbiljno, fizicki izuzetno tesko takmicenje, ako izuzmemo PSG i Monako, na nivou Francuske lige, tako da ovo priznanje dobija na tezini. Imamo spica za sledeca 2 kvalifikaciona ciklusa. Imamo dobre igrace i na drugim pozicijama. Glavno pitanje je, da li imamo selektora.

E sad ga pretera .. nije bas ko francuska liga vise je po kvalitetu tu negde sa holandskom na primer

Mitorvic igra u drugoj ligi Engleske,ovde se pisu hvalospevi kao da igra u Barseloni....
Mitrovic je igrac za prosecne lige,Rusija,Belgija,Holandija,nema on sta da trazi u premijer ligi ili u primeri...
Tehnicki je tragicno los,zavrsnica mu je losa,lose se krece po terenu,jedini njegovi kvaliteti su visina i snaga,ali dzabe i to kada svaka lopta treba da ga gadja u trepavicu.
Takvih prosecnih igraca kao Mitrovic je u Evropi koliko god hocete.

Jos jedna stvar,novine su pune debilnih naslova,Mitrovic reseta,Mitrovic ubica,koje nemaju veze sa realnoscu...I to se provlaci po novinama vec godinama,hiljade naslova,Da to neko cita sa strane neko ko nema nikakve veze sa fudbalom,pomislio bi da smo veca fudbalska sila od Brazila i da svake godina izbacimo 20 wunderkidova...
Meni je merilo kakav je on kada ekipa igra lose,kako izgleda na terenu kada igra lose.
Lako je pisati hvalospeve kada neko da dva gola i namesti dva na utakmici,da ja vidim izvestaj sa utakmice sa QPR kada za 90 minuta imao 5 kontakta sa loptom.

Ili prica oko Grujica,za kojeg sotir pise ovde da je jedan od glavnih igraca Kardifa.......
Isti slucaj dve tri utakmice solidne odmah idu naslovi,evo sada ponovo debilan naslov na Mozzartu o Grujicu.Zato sto na nekom sajtu u Englskoj pojavila vest da Liverpul ima problema sa povredama pa bi sada da vrate Grujica sa pozajmice...
Da li je neko nesta kod nas napisao koliko je bio ocajan u utakmici protiv Sefilda,krenem da gledam drugo poluvreme,nema ga nigde na terenu celo drugo poluvreme,ako je imao 2 kontakta sa loptom....

Tako da nemojte da se zavaravate o nekoj klasi nasih igraca,trenutno imamo dva aktivna vrhunska igraca i par njih koji su to nekada to bili,od ovih novih mladjih koji dolaze ima par njih koji imaju potencijala ali videcemo jos ko ce dokle da dogura.

Mnogo su se puta na ovim prostorima plasirale ovakve price o velikim talentima koji na kraju zavrse u banana ligi....

Ovo da je fizicki tesko takmicenje to je tacno,ali sto se tice svih ostalih fudbaslkih stvari takmicenje je ispod proseka....Ja volim da gledam campionship zbog naboja u utakmicama zato sto moze svako svakog da pobedi i zato sto jos nema toliko foliranja igraca..
Ali taj nivo fudbala je daleko od bilo kog nivoa bilo kojeg imalo ozbiljnijeg kluba liga petice..

Mitorvic igra u drugoj ligi Engleske,ovde se pisu hvalospevi kao da igra u Barseloni....
Mitrovic je igrac za prosecne lige,Rusija,Belgija,Holandija,nema on sta da trazi u premijer ligi ili u primeri...
Tehnicki je tragicno los,zavrsnica mu je losa,lose se krece po terenu,jedini njegovi kvaliteti su visina i snaga,ali dzabe i to kada svaka lopta treba da ga gadja u trepavicu.
Takvih prosecnih igraca kao Mitrovic je u Evropi koliko god hocete.

Jos jedna stvar,novine su pune debilnih naslova,Mitrovic reseta,Mitrovic ubica,koje nemaju veze sa realnoscu...I to se provlaci po novinama vec godinama,hiljade naslova,Da to neko cita sa strane neko ko nema nikakve veze sa fudbalom,pomislio bi da smo veca fudbalska sila od Brazila i da svake godina izbacimo 20 wunderkidova...
Meni je merilo kakav je on kada ekipa igra lose,kako izgleda na terenu kada igra lose.
Lako je pisati hvalospeve kada neko da dva gola i namesti dva na utakmici,da ja vidim izvestaj sa utakmice sa QPR kada za 90 minuta imao 5 kontakta sa loptom.

Ili prica oko Grujica,za kojeg sotir pise ovde da je jedan od glavnih igraca Kardifa.......
Isti slucaj dve tri utakmice solidne odmah idu naslovi,evo sada ponovo debilan naslov na Mozzartu o Grujicu.Zato sto na nekom sajtu u Englskoj pojavila vest da Liverpul ima problema sa povredama pa bi sada da vrate Grujica sa pozajmice...
Da li je neko nesta kod nas napisao koliko je bio ocajan u utakmici protiv Sefilda,krenem da gledam drugo poluvreme,nema ga nigde na terenu celo drugo poluvreme,ako je imao 2 kontakta sa loptom....

Tako da nemojte da se zavaravate o nekoj klasi nasih igraca,trenutno imamo dva aktivna vrhunska igraca i par njih koji su to nekada to bili,od ovih novih mladjih koji dolaze ima par njih koji imaju potencijala ali videcemo jos ko ce dokle da dogura.

Mnogo su se puta na ovim prostorima plasirale ovakve price o velikim talentima koji na kraju zavrse u banana ligi....

Pa bilo koji napadac da je u JSL na 9 utakmica dao 8 golova o njemu bi se pricalo i svi bi ga dizali u nebesa e a zamisli kad taj ucinak ostvaris u Cempionshipu koji je za 2 klase iznad nase lige .. pritom dajes golove za reprezentaciju kao pusten s lanca posle Tadica ubedljivo najzasluzniji sto smo otisli na veliko takmicenje prvi put posle 8 godina .. a za njega da ima los sut i slabo kretanje moze da kaze samo neko ko se razume u fudbal ko marica u kriv ***** ..

I bre, Petre, pretera ga za Mitra. Ne znam zasto si toliko ogorcen na njega, decko izrasta u ozbiljnog napadaca. Dve glavne kocnice u svom napretku je otklonio, ili ih otklanja. Prvo, svoj temperament, sada je mnogo fokusiraniji na teren, radi svih 90 minuta. Drugo, kontinuitet meceva, sa kojim dolazi samopouzdanje.

Za svoju gradju je poprilicno pokretljiv, nema tehniku kao Kaka, ali je dobar na lopti, skolski prima igru na sebe, distibuira loptu, otvara se. Ima dobar sut sa distance, realizacija mu se popravlja i sa utakmicama u nogama moze da bude samo bolja. U Belgiji je takodje sa 19-20 godina bio odlican. U prvoj sezoni u Njukaslu je bio prenapaljen da uspe, pa je sagoreo. Sada ima Jokana uz sebe, koji ce mu sigurno tolerisati neke stvari koje strani trener mozda ne bi, tako da trenutno za njega i njegovu formu treba najmanje da brinemo, od igraca iz prvih 11 u reprezentaciji.

Pa bilo koji napadac da je u JSL na 9 utakmica dao 8 golova o njemu bi se pricalo i svi bi ga dizali u nebesa e a zamisli kad taj ucinak ostvaris u Cempionshipu koji je za 2 klase iznad nase lige .. pritom dajes golove za reprezentaciju kao pusten s lanca posle Tadica ubedljivo najzasluzniji sto smo otisli na veliko takmicenje prvi put posle 8 godina .. a za njega da ima los sut i slabo kretanje moze da kaze samo neko ko se razume u fudbal ko marica u kriv ***** ..

Mitrovic moze da da gol samo kada mu je lopta servirana na tacni,ove kvalifikacije se nadavao golova zato sto je Tadic igrao fantasticno.Mitrovic kao napadac sam sebi jako tesko moze da stvori bilo kakvu sansu.

Ja opet ponavljam: nije problem Mitar u našoj reprezentaciji, već to što nemamo igrača iz drugog plana koji bi iskoristio prostor koji Mitar ostavi u napadu.

Videcemo sada kada zaigra SMS,trebalo bi ofanzivnije da izgledamo mnogo bolje...Truman je u pravu kada pise da je problem u odbrani,meni tu niko ne uliva neko poverenje i sigurnost.Ove kvalifikacije mnogo puta nam se desilo da protivnici nisu markirani od strane nase odbrane....

Rukavina je odgovoran pozadi , Kolarov jes bolji u napadu ali ipak je to vrhunski igrac valjda nece sebi dopustiti neke velike kikseve , Ivanovic prekaljeni as , Nastasic dobar jos malo pa top igrac u odlicnoj formi .. ne brine mene toliko odbrana koliko vezni red Milivojeviceva limitiranost i Maticeva kurcobolja .. u ove dve prijateljske ako izuzmemo Maksine bisere je bio najgori na terenu nije se video

Уместо Миливојевића СМС на позицију задњег везног и нема проблема на средини. Испред Тадић или Љајић. По боковима имамо играче. Ми се стално хвалимо како имамо добу одбрану, а онда киксамо.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back