Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nema sanse bre da Milinkovic Savic igra toliko pozadi iz vise razloga .. on ce umesto Ljajica napred ...

nama bi savrseno lego neki Naby Keita koji igra u oba pravca umesto Milivojevica , Grujic je takav tip igraca ali nazalost 2 godine je stagnirao sto naravno ne znaci da nece postati igrac jos je mlad ali nama treba kvalitet sad i odma . Sergej je po svojoj prirodi ofanzivniji i greota bi bila povlaciti ga nazad a toliko toga moze da pruzi u napadu ..

sa ovim igrackim kadrom ako prodjemo grupu i izbegnemo neku veliku blamazu neku petardu i slicno to ce biti ogroman uspeh

Имамо и друге добре офанзивне играче поред СМС-а...ја бих пре волео да видим све најбоље на терену него да правимо компромис стављајући лимитиране играче у први тим.

A ja ne bi voleo da gledam Ljajica u prvoj postavi kako davi loptu i usporava svaki napad ..

Jedino ako bi Tadica u sredinu a Zivkovica u 11

Mada nisam siguran koliko je Milinkovic Savic odgovoran pozadi on je igrac koji voli da je blizu protivnickog gola a Milivojevic kakav takav moze da posluzi

Meni je Matic problematican ako ovako bude nastavio pojesce nas na sredini ko god da igra pored njega to mene brine

Izgleda da sam se ja "malo" zajebao u vezi Mitra....i dalje smatram da mora i moze mnogo vise od ovoga jos tu ima dosta falinki ali karijera mu definitivno ide uzlaznom putanjom. Jovic definitvno mora da bude pozvan.... Prijovic, Mitrovic, Jovic...ne secam se kad smo poslednji put imali ovako golgeterski raspolozene napadace....samo da ih zaobidju povrede i da odrze ovu formu i za SP

Izgleda da sam se ja "malo" zajebao u vezi Mitra....i dalje smatram da mora i moze mnogo vise od ovoga jos tu ima dosta falinki ali karijera mu definitivno ide uzlaznom putanjom. Jovic definitvno mora da bude pozvan.... Prijovic, Mitrovic, Jovic...ne secam se kad smo poslednji put imali ovako golgeterski raspolozene napadace....samo da ih zaobidju povrede i da odrze ovu formu i za SP

Nisu to top igraci ali ako ovako nastave ne znaci da nece biti pogotovo Jovic ali i Mitrovic . Treba ovakve partije pruzati u kontinuitetu . Jovicu prija Frankfurt i Bundesliga do leta 2019 je kod njih na pozajmici ..

Pocele *******ove sluge u medijama da forsiraju radonjica u reprezentaciju...ako ta debilana terzina ode u rusiju treba masovni bojkot ...jer od glupana sno videli stopostotbu sansu protiv csk i penal protiv macve u kupu...terzinu kuhinju poslati na smetiste...ovaj tutuban ne sme prisnrdeti reprezentaciji kao ni bolo koji debil iz terzine sprcije...cast borjanu al on igra za kanadu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back