Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo se već "proslavili" brukama na velikim takmičenjima.
Od onog EP i katastofalnog poraza od Holanđana, pa one bruke protiv Argentine i poraza od Obale Slonovače, pa do 2010. godine i poraza od Australije.

Od Australije smo izgubili 2-1 to je bio nesrecan poraz a ne bruka...bruka jeste bila protiv Argentine i ono demoliranje od Holandjana 2000.te..

Od Australije smo izgubili 2-1 to je bio nesrecan poraz a ne bruka...bruka jeste bila protiv Argentine i ono demoliranje od Holandjana 2000.te..

Holandije se ne secam al zato Argentinu dobro pamtim ..

Matic bi trebo to malo bolje krpiti pozadi a Maksimovica nemoj slucajno da se zajebe pa da ga pozove posle ovih bisera protiv Maroka ako to nije upozorenje onda ne znam sta je .. U prvu postavu Ivanovic i Nastasic , izmene Veljkovic i Tosic . E sad sto nam duva po bokovima sto nemamo nijednog desnog beka , sto Kolarov 3 put bolje igra napad od odbrane to je tek katastrofa ali se uzdam u to da ako primimo mnogo golova bar mozemo i da damo dosta tj. uzdao bih se da je Muslin ostao a ovako sam skeptican Kostic nije u formi kao na pocetku kvalifikacija , Tadic isto u padu , jedino taj Sergej ako nam nesto iskreira , . .

Muslin je bar umeo da ih nalozi da grizu i fakticki iz te zelje i zara mi smo stvarali sanse al ono od pre neko vece je nazalost jako podsecalo na onu Srbiju od pre Muslina to me plasi

Poslednja izmena:
Sve reprezentacije imaju vec okosnicu uigran tim koji je izneo kvalifikacije uz 3-4 koja se namecu da eventualno upadnu ukoliko zasluze...tako to ide kod ozbiljnih ljudi, sa ozbiljnom taktikom i planom...a ni imamo selektora bez staza, tim koji se trazi gde nema okosnice i sigurnih vise od pet...mi ceno u ovim posledbjim priprenana tek da formirano tim tako da nam vremena za taktiku uigranu i nema...krstajic mozda moze nesto da ucini i neka im je Bog u pomoci jer tesko ce tu biti ista ozbiljnije...nuslin nije nesto bog zna sta ali tek sad smo i problenu...rusen je zbog sergeja koji evo povredjen i upasce tek tako pred prvenstvo po onoj on ima cjebu igra super u laciju nek igra i ovdje... super igra i matic ali u reprezentaciji ne jer nema ispred sebe sto ima u mancesteru... dakle neuigranost koja je odlika neozbiljnih ekipa...oni nisu tim i tacka...

Sve reprezentacije imaju vec okosnicu uigran tim koji je izneo kvalifikacije uz 3-4 koja se namecu da eventualno upadnu ukoliko zasluze...tako to ide kod ozbiljnih ljudi, sa ozbiljnom taktikom i planom...a ni imamo selektora bez staza, tim koji se trazi gde nema okosnice i sigurnih vise od pet...mi ceno u ovim posledbjim priprenana tek da formirano tim tako da nam vremena za taktiku uigranu i nema...krstajic mozda moze nesto da ucini i neka im je Bog u pomoci jer tesko ce tu biti ista ozbiljnije...nuslin nije nesto bog zna sta ali tek sad smo i problenu...rusen je zbog sergeja koji evo povredjen i upasce tek tako pred prvenstvo po onoj on ima cjebu igra super u laciju nek igra i ovdje... super igra i matic ali u reprezentaciji ne jer nema ispred sebe sto ima u mancesteru... dakle neuigranost koja je odlika neozbiljnih ekipa...oni nisu tim i tacka...

Sa ovim bih se složio. Ne traži se tim i taktika tri meseca pred svetsko. Ne uči se trener zanatu na samom svetskom,na svetskom se doktorira. Muslina kada su otpuštali (ne žalim za njim) morali su imati spremno dogovoreno rešenje za zamenu pa tek onda uručiti otkaz. Ispali su amateri totalni. Krstajić ne može nametnuti autoritet koji nema, taktiku očigledno nije savladao, atmosfera narušena dodatno aferom "kapiten"....mislim da si se svi pomirili sa debaklom već. Jedino ako nas mnogo ali mnogo usere. Mada mislim da smo sreću istrošili u kvalifikacijama.

Poslednja izmena:
Увек били и остали...од понашања по фирмама, преко спорта до државног врха. Зато нам је тако и како нам је...Аномалија су кошарка и ватерполо, ту је неуобичајено висока концентрација квалитетних људи.

Каква нам је држава ( без система ) таква нам је и репрезентација. Не треба имати никаква очекивања. Ја се кладио с другом у вечеру да нећемо проћи.

Znaš kako je govorio Duško Radović: "Fudbaleri su naša slika i prilika, a košarkaše ne zaslužujemo." ;)

- - - - - - - - - -

A inače Argentina, Urugvaj,Gana.. su sve države sa odličnim "sistemom"...

I Urugvaj i Argentina su ekonomski razvijenije zemlje od nas.

Увек били и остали...од понашања по фирмама, преко спорта до државног врха. Зато нам је тако и како нам је...Аномалија су кошарка и ватерполо, ту је неуобичајено висока концентрација квалитетних људи.
Zato sto u tim sportovima nema para....ali od kad su u kosarku usli neki veci novci i tu smo u propadanju....

хајдучка нација...

Upravo tako. Tu lezi odgovor zasto nemamo sistem a samim tim ni drzavu. Srbin svoju drzavu vidi kao nesto negativno,ako nesto moze da se zajebe,ukrade,usicari,zataji,utaji.Kao za vreme otomanske vlasti.Ne postoji svest o drzavi kao zajednickom dobru,vec kao necemu izrabljivackom,lopovskom.Zato ko god dodje na vlast on nema odgovornost bas zbog nepostojanja te svesti,on je tu samo da trpa sebi u dzep,da zaposli rodbinu i prijatelje.

A i nije posteno da neka reprezentacija koja ima strucne ljude na mestima predsednika saveza i selektora prodje gore od nas.Mi smo jos na kokosarskom nivou dok je dobar deo fudbalske planete napredovao,od infrastrukture do sistema.Naravno to ne znaci da se ne krade i tamo,fudbal je veliki biznis,ali se ocigledno puno vise i puno profesionalnije i strucnije radi.Kokez je lik izasao iz ALAN FORD-a. Takav bi u uredjenim drustvima jos uvek taksirao.Situacija u fudbalu je preslikana kao situacija u rukumetu,tako ce i proci fudbalska reprezentacija kao rukometna.Nisu ni igraci ludi znaju sta se desava,Matic ne pruza ni 20% mogucnosti u reprezenraciji.

Atmosfera izgleda nije losa uprkos pisanju pojedinih "novinara" mada je Matić odlučio da ne priča za srpske medije.

image.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back