Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je ličilo na Srbiju kakvu smo gledali od 2010-2016...kurzobolja,vucaranje po terenu, nema agresije,nema pritiska na protivnika, Maksimović, vezni red koji ne zna šta ko igra, trener bez autoriteta a po ovome večeras viđenog ni elementarnog znanja o taktici,igrači koji dišu na škrge u 50 minutu u sred sezone(Ljajić)...sve u svemu...stanje redovno.

Kostarika dobila Škotsku, Švajcarska Grčku, Brazil ponizio Ruse u Moskvi....

Ocigledno je da Krstajic ne drzi konce ekipe, zalaganje nula, ovako bezvoljno smo poslednji put igrali kod Curcica,a pre toga Pizona... nadtrcali su nas Arapi , vukli su se nasi kao i obicno
I cel ta sotuacija sa Banetom se pokazala jako losa, pogotovo sto je ipak poneo traku danas...skroz nejasno, sta sad on je treci kapiten?! Ili mu daj da bude ili nemoj uopste....
Sto se igranja tice, Bane je senka nekadasnjeg igraca ali i kao takav ipak institucija za Maksimovica...neko rece igra Maksa znaci gg, bravo za komentar....kakva kiksercina, smucio mi se jos od Bordoa .... ako je vec Krstajic gledao ovo trebalo je da vidi da taj covek ne sme da bude medju 23 putnika, kako se samo de Laurentis zajebao da zvizne 30 miliona za ovo....
Svidelo mi se sto je izasao ofanzivno , ali kretnje , igra sve je bilo mucno...i od kada je to Zivkovic plejmejker i kada cemo da skontamo da je Tadic produktivniji iz sredine?
Mislim da smo reprezentacija koja ce u zestokom kanalu da ode na sampionat, atmosfera kao da se nismo plasirali

Da budem iskren, nije toliko ovo delovalo lose koliko smo mi kivni zbog drugih stvari i koliko su nam nerealna ocekivanja.

Koliko god neki iz nekog razloga gurali Stojkovica, ovaj Dmitrovic je najstandardniji u svom timu i sasvim dobro brani, s obzirom na ono sto sam gledao u Primeri. Penal je penal, uvek su vece sanse da se gol primi nego odbrani.

U zadnjoj liniji moraju da igraju Nastasic i Bane. Bane je prespor da igra vise po strani, kao stoper sa Nastasicem u dijagonali, svakako. Cak i Karleusa moze da posluzi. Maksimovic aut zauvek.

Ljudi napadaju Zivkovica bez razloga. Decko treba da igra po levom boku ono sto igra Kostic, sto ce reci da jedan mora napolje ili da se prebaci na drugu stranu. Iskreno, Ziletu bih dao prednost jer je u boljoj formi i igra fino za Benfiku. Matic mora da ima ispred sebe jednog razbijaca u vidu centralnog veznog jer on se gubi ako mora da brani sam celu sredinu. To bi trebalo da bude Sergej. Sto on propusti, Matic da doceka. U tom slucaju, Tadic ili Ljajic mora da ispadne. I jedan i drugi su tu negde po formi, cini mi se pa svejedno.

Sve u svemu, sa par izmena moze to da bude pristojno u skladu s onim sto posedujemo.

Samo gubimo vreme i zivce, gledajuci ovu menadzersku reprezentaciju! Nisu samo problem Krstajic i Maksimovic. Problem je od cistacice pa do predsednika FSS-a. Gde je Maksimovicu igrac kod drugog gola? Ono je bilo smesno. Nego, bitnije da su njemu obrve na mestu, ostalo kako bude. Svi, ali svi su podbacili. Kad nemas ni jednog igraca da pohvalis, onda znamo gde smo. Marokanci nas oducise od fudbala! Strasno me ubijaju u pojam menadzerski igraci, koji se konstantno guraju u reprezentaciju. Bolje da su ovi iz RTS-a pustili da gledamo Milutinca i Rajka, bilo bi zanimljivije. Jednostavno ovo nista ne valja, zato sto smo mi privatan savez.

Poslednja izmena:
De, de, spustite se na zemlju, ljudi. Reprezentacija je vise nego prosecna. Matora i suplja odbrana, glavni kreatori do juce sad su potpuno van forme (Tadic i Kostic). Nasi dometi nikad nisu bili veliki.

Sustinski, ono pod Muslinom je bilo ruzno jer smo se branili, a odbranu nemamo.

Takodje, ne znam da li je jos neko stekao utisak da je ova lopta prebrza. Isti sam utisak imao i kad sam gledao Svabe i Spance. I mi i Marokanci smo se mucili sa kontrolom lopte i u sasvim obicnim dodavanjima.

Спрдња од репрезентације, са оваквом одбраном примамо три гола по мечу а са оваквом навалом дајемо 0.5. Кад се врати СМС мало ће се поправити стање у нападу, али одбрана и даље остаје шупља. Могу да замислим како ће нас Бразил развалити. Не треба заиста ништа очекивати. Крстајић је тотални дунстер, доведен ту једино јер је послушан.

Po imenima su mnoge slabije reprezentacije pravile cuda na SP, poslednja Kostarika 2014. Ipak, imena ne igraju fudbal, vec tim, a mi to nemamo ni u najavi. Smenjivanje Muslina, bez jasne ideje ko posle njega, sprdnja sa pocetnikom Krstajicem bez dana rada na klupi, silom disciplina sa kapitenskom trakom, rusenje ionako krhke atmosfere... debakl u najavi. Sve u skladu sa stanjem u drzavi i nasim gubitnickim mentalitetom. Na zalost, nista od ovog mi ne dolazi kao iznenadjenje. Tolike generacije smo proceedali u fudbalu, pa cemo i ovu. Diletanti na najbitnijim mestima, novinari kojima se serviraju “ekskluzive”, cisto da do kraja ukanale igrace i atmosferu, pa posle debakla borba protiv nevidljivih protivnika, neko nekome radi o glavi itd itd...

Ceo svet ide napred, jedino mi tapkamo u blatu nase Srbije.

koncept igre je zaostao... nasa struka u srbiji igra fudbal za penzionere... gledaju li oni utakmice u svjetu? vide li kolko se trci i taktike?

ko jos igra sa kalsicnim centarforom, tromim... srbi...

mitrovic je spor i nema mu mesta u prvom timu, treba pokusati sa jovicem koji odlicno igra u ajntrahtu i prijovicem u tandemu... tadic je ocajan ko i sautempton... maksimovic takodje... mnogima ovde niej mesto... po meni ni basta, on je na zalasku ne grize taj vise ko nekad...ok u laciju je dobar ali za reprezentaciju treba sveza krv... grujic ocito niej ono sto smo ocekivali ili mu treba jos vremena jer je dugo sedeo na klupi u liverpulu...
bolje da je odmah bio u manjem klubu...

pristup igri mora biti drugaciji... ispred matica milinkovic savic... onda ce ovaj doci do izrazaja i samim tim odbrana ce biti stabilnija...maroko je zasluuzio pobedu i to laganu...

ni prosecna reprezentacija nam je ocitala lekciju...

krstajic? mozemo govoriti i ovako i onako ali bez dana staza na klupi kao sef , da ide na mundijal? nadajmo se da ce promenuti i nametnuti autoritet, koji ce biti u skladu sa njeogvim karakterom koji je odličan...

muslin je zavrsena prica, sta je bilo bilo je...

ovaj dunster ce morati dobro da se zamisli i stvari preokrene iz korjena...

neka mu je Bog u pomoci i svima nama, da se ne brukamo tamo...i drugi imaju prosecne reprezentacije ali kidaju od zalaganja... to ovi nasi konji nemaju...

U suštini, prvih 15 minuta smo bili dobri. Bili smo agresivni na njihovu zadnju liniju, kombinovali po bokovima... i onda smo se umorili, prestali da trčimo i izgubili meč.

- - - - - - - - - -

koncept igre je zaostao... nasa struka u srbiji igra fudbal za penzionere... gledaju li oni utakmice u svjetu? vide li kolko se trci i taktike?

ko jos igra sa kalsicnim centarforom, tromim... srbi...

mitrovic je spor i nema mu mesta u prvom timu, treba pokusati sa jovicem koji odlicno igra u ajntrahtu i prijovicem u tandemu... tadic je ocajan ko i sautempton... maksimovic takodje... mnogima ovde niej mesto... po meni ni basta, on je na zalasku ne grize taj vise ko nekad...ok u laciju je dobar ali za reprezentaciju treba sveza krv... grujic ocito niej ono sto smo ocekivali ili mu treba jos vremena jer je dugo sedeo na klupi u liverpulu...
bolje da je odmah bio u manjem klubu...

pristup igri mora biti drugaciji... ispred matica milinkovic savic... onda ce ovaj doci do izrazaja i samim tim odbrana ce biti stabilnija...maroko je zasluuzio pobedu i to laganu...

ni prosecna reprezentacija nam je ocitala lekciju...

krstajic? mozemo govoriti i ovako i onako ali bez dana staza na klupi kao sef , da ide na mundijal? nadajmo se da ce promenuti i nametnuti autoritet, koji ce biti u skladu sa njeogvim karakterom koji je odličan...

muslin je zavrsena prica, sta je bilo bilo je...

ovaj dunster ce morati dobro da se zamisli i stvari preokrene iz korjena...

neka mu je Bog u pomoci i svima nama, da se ne brukamo tamo...i drugi imaju prosecne reprezentacije ali kidaju od zalaganja... to ovi nasi konji nemaju...

Autoritet ide sa znanjem, a Krstajić je neiskusan i verovatno baš i ne zna mnogo. Nema ništa od njega. Ne znam zašto se bruka. Pare je valjda zaradio da mu ne treba ovo...

Samo gubimo vreme i zivce, gledajuci ovu menadzersku reprezentaciju! Nisu samo problem Krstajic i Maksimovic. Problem je od cistacice pa do predsednika FSS-a. Gde je Maksimovicu igrac kod drugog gola? Ono je bilo smesno. Nego, bitnije da su njemu obrve na mestu, ostalo kako bude. Svi, ali svi su podbacili. Kad nemas ni jednog igraca da pohvalis, onda znamo gde smo. Marokanci nas oducise od fudbala! Strasno me ubijaju u pojam menadzerski igraci, koji se konstantno guraju u reprezentaciju. Bolje da su ovi iz RTS-a pustili da gledamo Milutinca i Rajka, bilo bi zanimljivije. Jednostavno ovo nista ne valja, zato sto smo mi privatan savez.

E da nam je sad jedan Milutinac u odbrani :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Спрдња од репрезентације, са оваквом одбраном примамо три гола по мечу а са оваквом навалом дајемо 0.5. Кад се врати СМС мало ће се поправити стање у нападу, али одбрана и даље остаје шупља. Могу да замислим како ће нас Бразил развалити. Не треба заиста ништа очекивати. Крстајић је тотални дунстер, доведен ту једино јер је послушан.

Pa i Boza je bio dunster pa je smuvo baronicu :D

stoperi.jpg

Osim Kolarova Mladen je kompletnu odbranu izokrenuo. Basta, Maksimovic i Tosic su totalno neuigrani i normalno je da je cela odbrana klimava. Jasno se videlo da Marokanci idu na nasu desnu stranu odbrane a konkretno na najslabiju kariku gospodina Maksimovica koji je dva puta amaterski reagovao. Tosica ne mogu da krivim u ovom mecu ni za sta jer je korektno obavio svoj posao a delimicno zbog toga jer je kod Muslina imao neku ulogu kao levi i centralni bek sa vecinom igraca koji su bili na terenu. Ovo je bila pripremna utakmica a mi ponovo ponavljamo staru boljku pre svega selektor a to je da pred svetsko prvenstvo umesto da uigravamo najjaci sastav i moguce kombinacije a da na treninzima ubacujemo igrace sa klupe i uvodimo u sistem. Ako stalno menjamo kompletnu odbranu ili sredinu uvek cemo biti rastimovana banda.

Poslednja izmena:
Treba probati nove igrace ali to se radi u prijateljskim utakmicama kada se igraju kvalifikacije ili kada su pauze u sampionatima. A u pripremama za veliki turnir treba sto vise uigravati najjaci tim jer tamo nema prastanja i jedan kiks moze dovesti do ispadanja sa turnira. I posle svake euforije koje imamo pred SP, posle njega drvlje i kamenje kako nismo uigrani i kako je igrao ovaj ili onaj menadzerski igrac a nije igrao onaj koji je bio standardan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back