Nikad bre zadovoljni...trebalo bi da shvatimo sledece cinjenice,a ticu se igraca koji prave razliku tj. cije se odustvo oseti:
-Stojkovic- ne zbog giga kvaliteta vec zato sto su ostali nesigurni i zaista to sto Svilar nije pozvan,a Dmitrovic jeste je skroz u redu iz razloga sto Svilar vise nije standardan...neka se dokaze prvo ionako bi bio 3. golman
-Ivanovic,Kolarov- pre svega zbog iskustva i nedostatka sveze krvi na tim mestima
-Matic
-SMS
-Tadic
-Usudio bih se da kazem Zivkovic jer ocekujem da postane nezamenljiv
Svi ostali igraci su takvi da se bez njih i te kako moze jer postoji pool slicnog kvaliteta.
Neko je pomenuo Vujadina Savica u negativnom kontekstu i jos govorio o tome da ga otac gura u reprezentaciju...decko ima 28 godina, da je Dule hteo da ga gura u reprezentaciju ucinio bi to pre 10 godina....ako niste navijaci Zvezde ili svejedno ne pratite taj klub da vas podsetim da je igrao ove godine ligu evrope i tamo dogurao do nokaut faze dosavsi iz prvog kola kvalifikacija i da je za to vreme odbrana bila najjaci deo tima,da je ta zvezda imala odbrana s tim Savicem koja je primila 2 gola u grupnoj fazi i bila najbolja odbrana takmicenja.... znamo kvalitete le Taleka od prethodnih godina ,tako da je to velika zasluga Savica...sazreo je kao igrac i nosio je odbranu prvoplasiranog tima i sasvim legitimno zasluzuje poziv u nacionalni tim ...ne bi mozda zasluzivao da imamo definisane stopere koje cemo pozvati,ali ovako ne vidim problem .... imamo Baneta za koga i dalje mislim da nam je potrebniji kao bek, imamo Maksimovica koji je 2 godine bez ozbiljnog fudbala, Nastasica koji igra toplo-hladno, a dozvolicu sebi da kazem da tamo neki Spajic ,Tosic i slicni nisu nista kvalitetniji od Savica zato sto imaju tezi ugovor od njega...mi samo ne postujemo sebe i svoje rezultate, Zvezda je ove godine bila bolja od Anderlehta....imamo Veljkovica koji je jos neiskusan,i to je sve ok treba da podje neko mlad ,ali zasto ne isprobati starijeg igraca, daj da idu oni koji u ovom trenutku mogu najvise da daju ne neki koji ce za 5 godina da procvetaju potencijalno....
Neko je pomenuo Blekija Milenkovica, ne bi bilo posteno da neko posle 5 nepotpunih meceva u osrednjoj Fiorentini dobije poziv jer je ekstratalentovan,polako de,nek se ustali....a za beka, pa ne znam bas mislim da im je to prinudno resenje ,decko je visok skoro 2 m ,tesko da ce s tom visinom moci da igra prodornog beka....ako cemo po zaslugama iz ove sezone pre je trebalo da se pozove Vukasin Jovanovic koji je imao solidno minuta u Bordou
Fejsu necu da komentarisem, nece pruziti nista sto ne mogu da pruze neki Maksimovic,grujic ili milivojevic,a to je solidna zamena
Po meni je samo trebalo da isproba nekog jos spica,neozbiljno je samo sa dvojicom,sad da li bi to bio Jovic ili Ivanovic iz Partizana ne znam,ali neki nizi ,pokretljiviji