Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stojkovic dmitrovic je tandem golmana...ovaj prvi unosi bojazan da ne napravi debilizam cemu je sklon...mislim da je dmitrovic stabilniji golman pa bi mu tu dao prednost...stojke jeste cudo i brani nemoguce ali ima kikseve...

onaj idiotizam protiv velsa unosi nemir...

poraditi na tome uz psihijatre...

mitrovic usao u formu sto je dobro jer je bio panj, sad kako je sutnut iz kluba, setio se da vise nije zvezda i da treba da igra...prijovic odlican...to raduje

srednji vez imamo da nam mnogi pozavide i tu ce trener biti na slatkim mukama...odbrana je onako... i da i ne... ivanovic i kolarov su stari i mogu biti fenomenalni ali i kiksare sve zavisi...

samo da nam mafijaska gamad i menadzeri ne uteraju nekgo terzinog toboz junaka, tipa konjoslava vujadina ...

nije lose, blizi se prvenstvo napadaci nam cvetaju srednji vez odlican, odbrana ok, moze tu biti lepih momenata...

DYo9zREXkAAZsJy.jpg

Predstavljen "gostujući" dres

Nisam ni očekivao od Pume neki "vau" efekat ali ovo je "jeftino" i za njihove dizajne.

Nadam se da je crveni lepši.

Ne znam...nadam se da brojevi nisu zlatni to bi ga dotuklo...mislim dres :lol:

Ne sećam se kada mi se neki naš dres poslednji put dopao. Ko bira dizajn proizvođać ili neko iz saveza? Uvek mi naši deluju nekako najjadnije od tog proizvođača. Mada puma ide više na kvalitet nego dizajn...e sad..

Mogli su okovratnik makar kao kod švajcaraca, ovo naše liči na one majice što nosiš svakodnevno sa tom običnom :neutral:

Švajcarski:
home
switzerland-2018-home-kit-2.jpg

away
switzerland-2018-world-cup-away-kit-2.jpg

Kao da je dres za SNS-a :D
Iskreno. Izgleda kao da ga je neko osmislio za 15 minuta, Ali, nije toliko lose koliko predstavljate. Jos kad se stavi broj, sasvim pristojno izgleda. Svakako je lepsi od UMBRO-a. Inace, Pumini dresovi za svaku reprezentaciju su maltene isti. A ovo je zesca kopija Italije.. Nisam imao neka posebna ocekivanja od Pume, tako da...
DYpCnuGW4AEDfir.jpg

Kao sto jedan kolega gore rece, Adidas i Najki su marke, ovo ostalo... E sad, videcemo domacu garnituru..

Poslednja izmena:
Rekoh i ostajem pri tome...:mrgreen:

Osim kragne koja malo poboljšava stvari i ovaj žabarski mi je daleko od lepog za razliku od onog njihovog osnovnog . U principu protivnik sam bilo kakvih pruga višebojnih poprečnih ili uzdužnih , viška boja na reprezentativnim dresovima, da ne pominjem kada imaš 3 nijanse iste crvene boje na beloj podlozi :eek:. Ono što mi je najgadnije i najjadnije na našem dresu je ova t-shirt kragna jbt kao da gledam robu sa Čatučak pijace u Bangkoku.

Ukusi jesu različiti i to poštujem, ali ne vidim apsolutno ništa što bi mi ovaj dres učinilo iole estetski lepim. Recimo ovaj italijanski osnovni u crvenoj varijanti sa tamnijom nijansom crvene i baš takvom kragnom bi mi bio ok ali imam osećaj da će biti kao jeftinija varijanta švajcarskog.

Puma je pala na 2 imena na ovom svetskom...mogli su malo da se potrude jbm. Najki engleski rezevni sabija po meni od crvenih,poljski nije loš,francuski teget je isto vrh...evo gledam adidas je isto nešto ušarenio za SP :think:

najki je definitivno vizuelno najbolji ove godine

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back