Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam zašto ga ismevaš čovek najstandardniji igrač Benfike.

Puno mi sebi dozvoljavamo i lako se odričemo igrača koji standardno igraju u najjačim ligama i klubovima.

Naša stara boljka.

A sta ce nam Fejsa ? Na njegovoj poziciji imamo Matica koji je za 3 klase bolji igrac .. cuo sam da nece da se odaziva zato sto nema mesta u prvih 11 ... i koji ce nam

Puno mi sebi dozvoljavamo i lako se odričemo igrača koji standardno igraju u najjačim ligama i klubovima.

Naša stara boljka.

To ona ista Benfika koja je popila petardu u Bazelu ove sezone sa Fejsom kao stitom ispred odbrane gde je skrivio penal????

Daj brate ne zajebi toliko smo ga puta gledali i znamo njegove kvaliteta...i svima nam je jasno da je pored Matica jos jedan zadnji vezni na terenu visak...

A sta ce nam Fejsa ? Na njegovoj poziciji imamo Matica koji je za 3 klase bolji igrac .. cuo sam da nece da se odaziva zato sto nema mesta u prvih 11 ... i koji ce nam

I koga imaš posle Matića?

- - - - - - - - - -

To ona ista Benfika koja je popila petardu u Bazelu ove sezone sa Fejsom kao stitom ispred odbrane gde je skrivio penal????

Daj brate ne zajebi toliko smo ga puta gledali i znamo njegove kvaliteta...i svima nam je jasno da je pored Matica jos jedan zadnji vezni na terenu visak...

Benfika koja je druga u portugalskoj ligi sa drugom najboljom odbranom. Da.

Pored Matića i Sergeja nema šanse da igra u prvih 11. Ako je i malo realan to bi valjda i njemu trebalo da je jasno.

Ali po meni za Matića je svakako prva alternativa.

Milivojevića više vidim kao zamenu za Sergeja.

Ma kakva zamena za Segeja,Milivojevic je defanzivni vezni...
Fejsa je spor do bola i sa loptom i bez,moze kao zamena za Milivojevica..
Mada bi ja vise voleo da na toj poziciji igra Radoja,ali izgleda da od toga nema nista...
Bolji je i od Milivojevica i od Fejse...

Ala ste se svi isprimali na Milivojevica a igra premijer ligu izvodi penale ponekad nosi traku jojjj taj marketing je cudo... Cak i Petar Petrovic je podlego hajpu :D

Luka Milivojevic je 'signature produkt' naseg fudbala kroz Luku Milivojevica mozes da posmatras nasu reprezentaciju najbolje je oslikava on je olicenje nje na terenu...U teoriji i medijima vazi za neko ime u praksi gledas i pitas o cemu se tu radi kao i sa nasom reprezentacijom...onda svatis koliko je on ogranicen kao i nasa reprezentacija od kvaliteta ima solidan udarac i dobru dugu loptu zna da promeni stranu...tehnika mu je losa prvi dodir uzas kad ga stisnes nemoze da primi loptu a kamoli da je iznese ili nesto iz kreira zna poslati dugu kad ima dobrih 4 5 sekundi vremen ***** ti sunce pa njega onaj Irac stisne on je jedva zagradi i roknu je nazad stojkovicu koji je grudima mora smiriti i to je po vama veznjak?...Uz sve to jako je spor i to se da sakriti u ekipama koje se brane sa brdo igraca pa onda jedno njegovo prirodavanje u napadu ili duga koji vidis na utakmici daju zavarati da je ovaj ustvari kao neki dobar igrac...

Ala ste se svi isprimali na Milivojevica a igra premijer ligu izvodi penale ponekad nosi traku jojjj taj marketing je cudo... Cak i Petar Petrovic je podlego hajpu :D

Luka Milivojevic je 'signature produkt' naseg fudbala kroz Luku Milivojevica mozes da posmatras nasu reprezentaciju najbolje je oslikava on je olicenje nje na terenu...U teoriji i medijima vazi za neko ime u praksi gledas i pitas o cemu se tu radi kao i sa nasom reprezentacijom...onda svatis koliko je on ogranicen kao i nasa reprezentacija od kvaliteta ima solidan udarac i dobru dugu loptu zna da promeni stranu...tehnika mu je losa prvi dodir uzas kad ga stisnes nemoze da primi loptu a kamoli da je iznese ili nesto iz kreira zna poslati dugu kad ima dobrih 4 5 sekundi vremen ***** ti sunce pa njega onaj Irac stisne on je jedva zagradi i roknu je nazad stojkovicu koji je grudima mora smiriti i to je po vama veznjak...Uz sve to jako je spor i to se da sakriti u ekipama koje se brane sa brdo igraca pa onda jedno njegovo prirodavanje u napadu ili duga koji vidis na utakmici daju zavarati da je ovaj ustvari kao neki dobar igrac...

I takav nikakv je bolji od Fejse koji je tragicno los igrac.
Zato bi Radoja bio najbolji na toj poziciji ali izgleda da nema ko da ga gura u savezu.

I takav nikakv je bolji od Fejse koji je tragicno los igrac.
Zato bi Radoja bio najbolji na toj poziciji ali izgleda da nema ko da ga gura u savezu.

Da Radoja kao zamena za Matica imas jednog zadnjeg veznog drugi je na klupi za nedaj Boze i to je to...

- - - - - - - - - -

Dobro ajde. Videćemo na šta će to sve ličiti.

Mada mislim da se na Gaćinovića i Ljajića više oslanjamo kao na krilne igrače, a Grujić je isto više defanzivni igrač.

Ali znaci ti njega bas nisi gledo nemas prestave kakav je igrac upitanju ti si ga mozda video 2 3 puta u 'vr glave' ito ovako nervoznog indisponiranog van forme pre par meseci kada nekoga odvali i igra na ivici crvenog pa si na tome izgradio ovakav utisak...

Luka Milivojevic je 'signature produkt' naseg fudbala kroz Luku Milivojevica mozes da posmatras nasu reprezentaciju najbolje je oslikava on je olicenje nje na terenu...U teoriji i medijima vazi za neko ime u praksi gledas i pitas o cemu se tu radi kao i sa nasom reprezentacijom...onda svatis koliko je on ogranicen kao i nasa reprezentacija od kvaliteta ima solidan udarac i dobru dugu loptu zna da promeni stranu...tehnika mu je losa prvi dodir uzas kad ga stisnes nemoze da primi loptu a kamoli da je iznese ili nesto iz kreira zna poslati dugu kad ima dobrih 4 5 sekundi vremen ***** ti sunce pa njega onaj Irac stisne on je jedva zagradi i roknu je nazad stojkovicu koji je grudima mora smiriti i to je po vama veznjak?...Uz sve to jako je spor i to se da sakriti u ekipama koje se brane sa brdo igraca pa onda jedno njegovo prirodavanje u napadu ili duga koji vidis na utakmici daju zavarati da je ovaj ustvari kao neki dobar igrac...

Sto sam se isprimo samo kazem da je zamena za Matica jer je bolji igrac od Fejse to je tako ocigledno .. Milivojevic zna da povuce napred dok je Fejsa najbeskorisniji igrac ikada ne vidim Fejsin ucinak pozadi a kamoli u napadu ..

E ali pitanje koje ovde niko ne postavlja je na kojoj ce poziciji igrati Sergej .. Ako bude desetka onda mora neko igrati pozadi uz Matica .. I ja sam bio za Radoju al ove sezone slabo igra ocekivao sam veliki napredak al nista ... Tako da osim Milivojevica sta god ti mislio o njemu ja ne vidim drugo resenje ... Neozbiljno bi bilo staviti Grujica koji 2 godine nije igro fudbal .. Ili mozda da vratimo Gudelja hahahaha :rotf:

Konacno spisak bez Gudelja ili je to zbog pauze u kineskom prvenstvu

Generalno dobar spisak samo fali da se oproba jos 1 spic eto Luka Jovic kao nizi i pokretljiviji od Mitrovica i Prijovica.
Neko pomenuo mnogo odbrambenih i Savica, pa svejedno je koliko ih je igrace 4 ili 5 , nego je problem sto nije definisano koja su to 4 ? Sem Baneta i Kolarova,2 pozicije otvorene
Sto se tice sredine nadam se da ce Krstajic nastupati kao protiv Kine barem protiv slabijih, tj. Matic-SMS-Tadic
To iz prostog razloga sto se Ljajic a pogotovo Tadic lose snalaze na boku... Tadic ima 30 godina i sto je i bio nekada brz vise nije.
Najpribliznija zamena za Sergeja bi mogao da bude Maksimovic iz Valensije mada ne igra redovno i nije sad pozvan

Inace veliki plus na spisku je sto je selektor (nadam se) shvatio da nema boljeg desnog beka od Baste.

Evo nam i dresa, blago receno jadno.

mitrovic11_660x852.png

http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezentacija/61054/vesiceva-cestitka-savicu-i-krstajicu

Мало је спортиста који као Савић толико воле свој клуб и своју земљу. Позив је заслужио сјајним играма и јер је на свакој утакмици остављао срце на терену – написао је између осталог Весић и захвалио се селектору Крстајићу што је препознао све то.

Naša stara boljka.

Jer je igrao u Partizanu zato..al Duletov mali s 28 godina mora da ima mesto....Milenkovic i Vukovic nemaju pored tako kvalitetnog stopera..cekam da mu smisle nadimak u fazonu srpski Nesta il Kanavaro..boljka je sto nema Ronalda s pocupanim obrvama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back