fudbaleri

carolina 212:
Igrace u realu jos, tako sam cula od muskih izvora

Ja sam jutros na B92 pročitala da je izjavio da napušta fudbal skroz, ne samo reprezentaciju. Sada sam išla da iskopiram tekst, nema ga:shock:
Čitala sam i o nekim kombinacijama za Čelzi, u zavisnoti ko bude izabran za novog predsednika Reala

a a a ??? aj malo da gledamo i mooda u igri ,,, ricardo a ?? ulete covek pred kraj u igru ,, doduše ajd i bio je kraj utakmice ali opet koja žestina od čoveka jeeeee

avesic:
a a a ??? aj malo da gledamo i mooda u igri ,,, ricardo a ?? ulete covek pred kraj u igru ,, doduše ajd i bio je kraj utakmice ali opet koja žestina od čoveka jeeeee
Tebi se taj Rikardo bas svidja... a pretpostavljam da ti se od pevaca, pored Djuleta najvise svidja Tifa.
Ovo sto je Rikardo krenuo u napad je sasvim normalna stvar... to svi golmani rade u takvim situacijama. Ono sto nije normalno, je nacin igre bivsih golmana Kolumbije i Paragvaja. Oni su davali golove u sred utakmice. Recimo, ludi Rene Igita, Kolumbijac, koji je dao gol iz solo prodora, ili Paragvajac Cilavert - koji je na nekim takmicenjima bio najbolji strelac svoje reprezentacije... Evo ga Cilavert, jer za nijansu bolje izgleda:

_1939597_chilavert_150.jpg

A Bufon? On je medju najvecim facama u Italiji...
No, kad sam se vec uhvatio onih koji vise ne igraju, evo trojice koji su bili smekeri u vremenima kad se to od fudbalera nije ocekivalo:

p.jpg
claudio-caniggia1.jpg
T970591A.jpg

a mislila sam da ce i rikardo da odradi posao do kraja ,, jbga ,, ajd sad skenjavajte me sto mi se svidja seljacki akcenat na faci ,, e pa svidja mi se ,, i figo mi je faca ,, a bas je pravi maloplanac iz prve bele kuće kraj puta

Gazdarica:
... I tako, sve dok ne stignemo do Dine Zofa... :lol:
Ahahahahaha... A sta kazes na ovog ludaka? Dakle, pitanje za tebe... Poznat je po tome sto je sa loptom u rukama usao za kacketom u gol, zatim je bukvalno spustio fudbal pred protivnickog igraca... i na kraju, na prvom treningu Celzija, saigrac ga je sa tri metra pogodio direktno u glavu; lopta je pukla - a njemu nista.

Julian_Duranona:
Ahahahahaha... A sta kazes na ovog ludaka? Dakle, pitanje za tebe... Poznat je po tome sto je sa loptom u rukama usao za kacketom u gol, zatim je bukvalno spustio fudbal pred protivnickog igraca... i na kraju, na prvom treningu Celzija, saigrac ga je sa tri metra pogodio direktno u glavu; lopta je pukla - a njemu nista.

šta ti je srpska glava:lol:

Sa' cu da se uozbiljim.
Dakle, najlepsa reprezentacija u istoriji fudbala:
Predrag Sumadijski Brigel Spasic (najskuplje placeni nefudbaler u istoriji ovog sporta), Refik Sabanadzovic, Robi Bela Carapica Prosinecki, Mesa Bazdarevic (kome se sukrvica skupila u ustima, pa je slucajno pljunuo u pravcu sudije), Pape Susic, Srecko Katanec, Dragoljub Brnovic (sve sa bratom), Dejo Primicac Savicevic, Ilija Najdoski (pridruzeni clan), Faruk Hadzibegic, Mirsad Zvaljo Baljic...

Ljudi, a zaboravili ste najveceg lepotana...Trifona Ivanova iz Bugarske

trifon.jpg

Salim se...meni su fudbaleri zakon za musku gradju. Stereotip je da su niski...visina im je prosecna muska, kao generalnoj populaciji muskaraca iz zemlje iz koje dolaze. Ali zato imaju izdefinisana tela, malo sala, super noge :)

Na ovom prvenstvu, dobri su mali Kaka, Palasio(argentinac), Totti(mnogo mi se svidja sa novom frizurom), Pauleta, Sevcenko(mislim da je on jedan od najbolje gradjenih fudbalera), itd itd...

Back