General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Fala ***** !
Gde ti je onaj post za jeku ?
O tome ti pricam, zato 'ocu na lov i ribolov![]()
Jb.g nisam mogao ranije...grobarske obaveze

napisao sam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fala ***** !
Gde ti je onaj post za jeku ?
O tome ti pricam, zato 'ocu na lov i ribolov![]()
Govori jel on tebi odgovorio na PP koji si mu poslao? Da vidimo da li cemo prvo da ga prozivamo ili da mu odmah zatrpamo temu!!!Tema je u forumu video igre a zaove se najgluplja igra na svetu,tako nesto,ocemo tamo da se nadjemo???
http://forum.krstarica.com/threads/246417
evo je
ti si je napravio, ***** ti materina tebi unistavam temu![]()
![]()
![]()
http://forum.krstarica.com/threads/246417
evo je
ti si je napravio, ***** ti materina tebi unistavam temu![]()
![]()
![]()
Govori jel on tebi odgovorio na PP koji si mu poslao? Da vidimo da li cemo prvo da ga prozivamo ili da mu odmah zatrpamo temu!!!
AJMO NA TU TEMU I NAMERNO DA NASPAMUJEMO 100 poruka da vidimo sta ce da bude![]()
![]()
![]()
HEROJI GLUPI E BUDALO![]()
datu gde si ti otvorio temu ili
Ajde, jel ti obrisao taj post ?
Nadji neki njegov, citiraj i svi cemo da ga isprozivamo, ali na fin nacin, pa da vidimo sta ce se desi ...
Ponavljam jesmo dijabole![]()
![]()
![]()
Glupi su brate...
slusaj
ti ces prvi da ostavis post i da napises nesto,pa cu ja da kazem OOOOO GDE SI NEVIDJENI ,a onda ce da se ukljuce ostali,moze???
Steva Mustaine okoreli grobar
Ističe se
Učlanjen: 24.08.2008.
Pol: muški
Niste dijabole!!!!Ajde, jel ti obrisao taj post ?
Nadji neki njegov, citiraj i svi cemo da ga isprozivamo, ali na fin nacin, pa da vidimo sta ce se desi ...
Ponavljam jesmo dijabole![]()
![]()
![]()
Poslao mi je PP gde je napisao da cu dobiti 5 dana bana ako ostavim jos jednu slicnu poruku ,veoma slicno ,kakvu vrstu napada izvodimo??? Ocemo na temu?
Trazim dozvolu da ja prvi nesto napisem na temu Najglupja igra ikada napravljena