General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Fala ***** !
Gde ti je onaj post za jeku ?
O tome ti pricam, zato 'ocu na lov i ribolov![]()
Jb.g nisam mogao ranije...grobarske obaveze
napisao sam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fala ***** !
Gde ti je onaj post za jeku ?
O tome ti pricam, zato 'ocu na lov i ribolov![]()
Govori jel on tebi odgovorio na PP koji si mu poslao? Da vidimo da li cemo prvo da ga prozivamo ili da mu odmah zatrpamo temu!!!Tema je u forumu video igre a zaove se najgluplja igra na svetu,tako nesto,ocemo tamo da se nadjemo???
http://forum.krstarica.com/threads/246417
evo je
ti si je napravio, ***** ti materina tebi unistavam temu![]()
![]()
![]()

http://forum.krstarica.com/threads/246417
evo je
ti si je napravio, ***** ti materina tebi unistavam temu![]()
![]()
![]()
Govori jel on tebi odgovorio na PP koji si mu poslao? Da vidimo da li cemo prvo da ga prozivamo ili da mu odmah zatrpamo temu!!!
AJMO NA TU TEMU I NAMERNO DA NASPAMUJEMO 100 poruka da vidimo sta ce da bude![]()
![]()
![]()
HEROJI GLUPI E BUDALO![]()
datu gde si ti otvorio temu ili
Ajde, jel ti obrisao taj post ?
Nadji neki njegov, citiraj i svi cemo da ga isprozivamo, ali na fin nacin, pa da vidimo sta ce se desi ...
Ponavljam jesmo dijabole![]()
![]()
![]()
Glupi su brate...
slusaj
ti ces prvi da ostavis post i da napises nesto,pa cu ja da kazem OOOOO GDE SI NEVIDJENI ,a onda ce da se ukljuce ostali,moze???

Steva Mustaine okoreli grobar
Ističe se
Učlanjen: 24.08.2008.
Pol: muški

Niste dijabole!!!!Ajde, jel ti obrisao taj post ?
Nadji neki njegov, citiraj i svi cemo da ga isprozivamo, ali na fin nacin, pa da vidimo sta ce se desi ...
Ponavljam jesmo dijabole![]()
![]()
![]()
Samo hocemo da smenimo moda!!!

Poslao mi je PP gde je napisao da cu dobiti 5 dana bana ako ostavim jos jednu slicnu poruku ,veoma slicno ,kakvu vrstu napada izvodimo??? Ocemo na temu?

Trazim dozvolu da ja prvi nesto napisem na temu Najglupja igra ikada napravljena
најглупљи човек икада