Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj sastanak je otvoren zbog jednog clana ovog foruma,radi se o tome da je taj clan mod nije u pitanju Jeka,Kimi ni Tab,Mod Nitro ima funkciju moda na jednoj temi,utvrdjeno je da svoj posao radi van pravila tj ne postuke pravilo kao svaki admin i mod,on svoj posao radi kako on hoce,hocu reci najvise je kaznjavao clanove koji su psovali tj koji su samo spominjali j.e.b.i.g.a,M.R.S,u to sam se sam uverio kada sam ja jednom rekao MRS,svi znamo da ide prvo upozorenje a onda ako se utvrdi da je kazna tj ban ne izebeljiv onda moze da banuje,ali on nije upozoravao on je samo banovao i to BEZ RAZLOGA.

Ovaj sastanak se odrzava sada jer ja hocu i jos neki da Nitro/u smene tj da mu oduzmu funkciju Moda

Nitro je bio 2 meseca bez te funkcije ali ponovo su mu vratili.

Neka glasanje pocne

1-SMENA

2-NE TREBA GA SMENITI

Birajte opcije{1,2}

Poslednja izmena:
I ja sam stigao na sastanak. Neso iznesi jos podataka zasto treba da se borimo za smenjivanje tog muda! (pardon, moda :sad2: ) Ja cu dati argumente za i protiv kada saslusamo izjave Generala Dusana i svedocenja koje je predlozila grupa pod vodjstvom Nese. Dakle, tuzilastvo. Izvoli Generale Dusane. Da cujemo i tebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back