SpliffFromHell
Ističe se
- Poruka
- 2.890

Koje smo mi dijabole

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ga na face-u ...
Jos je mod na Humoru i Lov i Ribolov, na humoru je sa njim madonna, a na LIR je sam...
'ocemo ?![]()
Ja vas jos jednom obavestavam da je moguce da nas banuju
Koje smo mi dijabole![]()
![]()
![]()
Pa ?
Jedan ban manje vise
PS: Mod je i na pdf-u Sport/Lov/Ribolov
Ja cekam do 21:15 i onda dupliram 3 teme na lov i ribolov, i otvaram 2 nove nepotrebne ...
Ko 'oce, moze sa mnom
[/QUOT
Idem i ja stobom
Niste dijabole,mi se samo borimo da smenimo tj da smene Nitro-a
Treba nam tema i poruka koju je ostavio General pa da uredimo sve po pravilu a ne da bombardujemo bez odluke Ujedinjenih Nacija i Saveta Bezbednosti. Necemo kao NATO pa da nema efekta nego samo da razbijemo temu. Hocemo da razbijemo Moda (ako je to zasluzio) a ne da razbijemo njegovimPa ?
Jedan ban manje vise
PS: Mod je i na pdf-u Sport/Lov/Ribolov
Ja cekam do 21:15 i onda dupliram 3 teme na lov i ribolov, i otvaram 2 nove nepotrebne ...
Ko 'oce, moze sa mnom
![]()
Idem i ja stobom
evo me....sta se desava![]()
Ne idi tamo gde je moderatorka Madonna!!! Ona je uz Jeku najbolji zenski moderator na Krstarici. Necemo njoj da pravimo probleme!!!Ja cekam do 21:15 i onda dupliram 3 teme na lov i ribolov, i otvaram 2 nove nepotrebne ...
Ko 'oce, moze sa mnom
![]()
Treba nam tema i poruka koju je ostavio General pa da uredimo sve po pravilu a ne da bombardujemo bez odluke Ujedinjenih Nacija i Saveta Bezbednosti. Necemo kao NATO pa da nema efekta nego samo da razbijemo temu. Hocemo da razbijemo Moda (ako je to zasluzio) a ne da razbijemo njegovimvojnicima temu.
Treba nam tvoje svedocenje!!! Na kojoj temi si ostavio onu poruku zbog koje si dobio opomenu i koji je to pod forum! Posle donosimo odluku o zatrpavanju teme!!!evo me....sta se desava![]()
evo me....sta se desava![]()
Ne idi tamo gde je moderatorka Madonna!!! Ona je uz Jeku najbolji zenski moderator na Krstarici. Necemo njoj da pravimo probleme!!!
Treba nam tvoje svedocenje!!! Na kojoj temi si ostavio onu poruku zbog koje si dobio opomenu i koji je to pod forum! Posle donosimo odluku o zatrpavanju teme!!!
Citaj diskusiju i odgovaraj na pitanja. Nigde ne krecemo ko muva bez glave!!!KRERCEMO BRE! JA sam sa vama,samo reci gde?sta?kako?koliko?s cim? s kim?